82 - Kim Daha ŞIK ?

 



Nasıl Feryal Gülman 'dan Louis Vuitton 'u beklemişsem Aylin Tahincioğlu 'ndan da bir Victoria Beckham görmeyi bekliyordum. Ama bu kadar çabuk olacağını tahmin edememiştim. Victoria Beckham 2012 Spring koleksiyonuna Feryal Gülman ve Begüm Şen ile başladık Aylin Tahincioğlu ile devam ediyoruz. Ama bu sefer Begüm Şen 'inki gibi farklı bir kesimle değil birebir Cameron Diaz 'ın Oscar Vanity Fair partisinde giydiği elbiseyle.



Bana göre Cameron Diaz 'ın son zamanlardaki en muhteşem şıklığına bu elbise imza atmışsa Aylin Tahincioğlu 'nun işi yine zor yine zor. Miranda Kerr 'in Peter Pilottu elbisesi ezici bir oy farkıyla en beğenilen seçildi. Eğer yanılmıyorsam bu sefer de bu oy farkını Cameron Diaz yaşatacak.

Aylin Tahincioğlu gayet fit bir hanım olsada elbise Cameron Diaz 'ın vücüdunda adeta hayat bulmuş. Kısa ve modern kesim saçlarıyla elbisenin spor çizgisi öylesine uyumlu ki bu görüntünün üstüne başka birini beğenebilmem imkansız.

Aslında Aylin Tahincioğlu saçlarını ıslak görünümlü yaptırarak doğru bir hamlede bulunmuş. Makyajı her zamanki gibi ağır ama bu sefer tonajı iyi tutturmuş. Sallantılı küpeleri ve turuncu taşlı clutchı ile hoş göründüğünü söyleyebilirim. Tek kusuru karşısında Cameron Diaz olması :)

Seçimimin ne olduğunu söylememe gerek kalmadı sanırım :)






Share

Yorumlar

  1. bu oylamada cok yazik olmus ama ne yazik ki rakibi cok guclu:)elbiseyi daha yaziya gecmeden tanidim oyum tabi ki de cameron a:)

    YanıtlaSil
  2. Ben oysuzum. Her ne kadar Cameron Diaz daha güzel kombinlemiş olsa da o omuzlar, hayır hayır hayır. Aylin Tahincioğlunun kombini kötü. Cameron Diaz'ın en iyi kombinlerinden olsa da o omuzlar..

    YanıtlaSil
  3. Elbisede hicbir ozellik goremedim. VB olunca ozelligimi olmus?Ama kim iyi tasimis derseniz elbette Cameron Diaz. Ancak Aylin hanm elbise sade oldugu icin her zamankinden daha iyi gozukuyor.

    YanıtlaSil
  4. Her ne kadar o abartı kaslı kollarını erkeksi bulsam da bence de Cameron Diaz açık ara önde.
    A bir de makyaj farkı var Aylin Tahincioğlu'nun göz makyajı baya abartılmış.Nerde o Cameron Diaz'ın hafif, doğala kaçan makyajı...

    YanıtlaSil
  5. göğüs altı ve bel bölgesi arasında kalan kısım kime daha çok yakıştığını ele veriyor. bir insanın fit olduğunu oradan anlayabiliyorum ve elbisede en önemli kısım bence orası. bu yüzden kesinlikle cameron.

    YanıtlaSil
  6. Ben rengi Aylin hanima yakistirdim. Diger giysileri saclari aksesuarlariyla kiyaslayinca bu hos. Bu bir vakif daveti anladigim kadariyla ve abartili bir secim yapmamis Aylin hanim oda bence guzel. Ama cameronla kiyaslayinca. Acik ara fark oluyor tabiii

    YanıtlaSil
  7. ikisi de göğüslerini o kadar sıkıştırmasaydı daha iyi olabilirdi bence
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Aylin Tahincioğlu elinden gelenin en iyisini yapmış. Ama saç farkıyla Cameron diyorum.

    YanıtlaSil
  9. Bence elbise Aylin Tahincioglu'nun kadinsi ve zarif vucuduna cok daha fazla yakismis. Cameron Diaz'in kasli erkeksi vucudundan dolayi elbisenin bazi yerleri uzerinde dar gorunuyor ve potluk yapmis. Bu nedenle elbise goruntusu olarak benim secimim kesinlikle Aylin hanim.

    Makyaji demode ve agir ama o konuda artik ben pek birsey beklemiyorum acikcasi turk sosyetemizden. Israrla dogal ve hafif makyaj yapmayi red ediyorlar yapicak bisey yok :)

    YanıtlaSil
  10. Aylin hanımın ne zaman bir fotografını görsem, hep aynı şeyi düşünüyorum. Birşeyler eksik ama ne? Ya saçı, ya yanlış parçaları birlikte kullanması, ya bakışı, ya makyajı, hep bir falso var.. Keske bizler görmeden önce, kendisi birilerine danışsa, profesyonel yardım alsa da, bu harika parçaları üzerinde gördüğümüzde, hah işte bu sefer olmuş desek.. Sadece para harcayarak şık, daha önemlisi stil sahibi olunmuyor malesef.
    Eh, oyum da tabi ki Cameron'a gidiyor.

    YanıtlaSil
  11. bir de poz verirken Cameron Diaz'ın kendisini kasmayan doğal ve neşeli hali fotoğrafların vuruculuğunu arttırmış :)

    YanıtlaSil
  12. Elbıseyı rengı harıc ben begenmedım Gohus kısımları hos degıl Ama CD dakı potluklar Aylın hanımda yok Tabıkı Cameronun poz vermedekı profosyenellıgınıde untmamak lazım Cok havalı hos gozukuyor Dogrusu kararsız kaldım

    YanıtlaSil
  13. Oyum elbette Cameron Diaz'a gitsede son zamanlarda gördüğüm en iyi Aylin Tahincioğlu bu oldu. Clutchın uyumuda çok hoşuma gitti.
    bu arada Cameron yıkılıyor!

    YanıtlaSil
  14. Aylin tahincioglu kıyafeti daha kadınsi taşıdığı için Aylin tahincioglu diyorum ve ben sunu anlamak istiyorum , Allahım bu kadınlar ne zaman alışverişlerini yapiyolar ne zaman kuaföre gidiyolar ne zaman Cocuklarına bakiyolar ne zaman evde oturup evlerinin düzenini bir kontrol ediyorlar, ne zaman gazete okuyorlar, ne zaman spora gidiyorlar , ne zaman tüketmeden üretiyorlar.Tek dert tasa giyinmekmidir o da en lüksünden en pahalısından ! ben bazi gunler cocukla ilgilen , işten gel derken giyinmeye hal bulamıyorum.Bunu tartışmaya acıyorum arkadaslar !.Hoş bizde burda yorum üstüne yorum yazarak her giyilen kıyafeti buyuk ciddiyetle memleket meselesiymis gibi tartisarak onların bu düzenlerini destekliyoruz hatta bazen karakterlerine bile göndermeler yapıyoruz sırf o gün giydikleri kıyafetlerinden ama napalim zenginin mali zuğürtün çenesini yorarmış :) BU arada Feryal Gulmandan da VB nin bu elbisesinden bekliyorum sabırsızlıkla , o da kesin almıştır gardrobunda bekliyodur sırasını:)

    YanıtlaSil
  15. Sevgili adsız,
    Sonuçta Moda bu rakamlar, müşteriler ile kendi düzenini kurmuş ve devam etmiş,eden ve edecek olan bir sanat dalı. Ve dediklerin bu sanat dalını tümden koparır çünkü para döngünün en büyük çarkı. Ve sonuçta aramızda bu işi meslek edinmek isteyen veya bu işle süper über hobisi olarak yorumlayan veya giyinenler var ki memleket meselesi ağır kaçsa da onlar için gerçekten çok önemli. Şahsi olarak tüm hayatını modaya adamak isteyen bir insan evladıyım ben de. Vogue'u karıştırırken karşıma çıkan bir ürünün verdiği mutluluk olmadan yaşayabilir miyim? Ve bence yaşamak gayet önemli :)

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Fazilhan ,
    Cevabın için tesekkurederim , modaya olan tutkun okurken beni tebessüm ettirdi, ve mutlu oldum. Para kazanmanın zor olduğu dönemimizde ve zamanın paradan bile daha değerli olduğu zamanlarda yaşayan insanlar olarak bu kıyafetlerin paraları dudak ucuklatiyor, bu yüzden biraz israf olarak görüyorum ama tabii kedı uzanamadigi ciğere misali oluyor biraz.. Ama surda sana hak veriyorum , güzel giyinmek modayı takip etmek , vogue karıştırırken icinde kaybolmak herseyi tek tek incelemek çok güzel.Ama ne yazikki hayat bundan ibaret değil , keske olsaydı ne yazikki moda dunyası dedigimiz dunya 2 karış kazağa Servet verenlerle donüyor ve bu serveti gözü kapalı harcayanlarla. Bizede sadece konuşmak düşüyor. Modaya olan bağın ve tutkun seni hep mutlu etsin , hep tutkun çoğalsın ve bu hobini unutturucak sıkıntılarin hic olmasın insallah. Viva fashionnnn .... :)

    YanıtlaSil
  17. Sevgili adsız,
    Teşekkürler :) Sen de haklısın. Haute Couture özelliği olmayan basit ürünler için bile büyük rakamlar verebiliyorlar. Ama değim gibi böyle bir sistem gelmiş elden ne gelir? Ve aslında ulaşılması zor olması da moda'yı moda yapan bir etken. Tekrar teşekkürler hoşgörüne :) Çemkirmeyen tam tersine kibarca yanıt veren adsızların da olması beni çok mutlu ediyor :)

    YanıtlaSil
  18. sanirim bu kesim Turk Kalcasi dedigimiz sey ile iyi gitmiyor. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.