83 - Kim Daha ŞIK ?

 


Bir Victoria Beckham elbise giydiğinizde ayakkabı eşleştirmesi her daim kuralcıdır. Şu ana kadar Victoria Beckham elbise giymiş tüm dünya starlarına bakıyorum hepsi aynı. Ya siyah, ya elbisenin renginde ya da mutlaka ten rengi seçilmiş. Bu üç seçimin dışına çıkanı görmedim. Ta ki Begüm Şen 'e kadar !

Lacivert, siyah renklerdeki elbisenin altına akla gelmeyecek bir seçimle neon sarısı bir Christian Louboutin Pigalle seçmiş. Yetmemiş birde saks mavisi tonlarında Hermes Constance kullanmış. Boyu posu ve fitliğiyle elbise zaten çok yakışmış. Ama görünümün en kilit olayı aksesuarların rengi.



Saçlar toplanmış ya da hafif kısaltılmış. Eğer kısaltılmışsa benden mutlusu yok :) Begüm Şen öylesine güzel bir şıklık sunmuşki Victoria'cığımı bile silmiş süpürmüş :)

Elbise Victoria 'nın vücuduna daha iyi oturmuş olsa bile aksesuar eşleştirmesiyle Begüm Şen kalbimi fethetmiştir. Benim birincim belli ya sizin ki :)





Share

Yorumlar

  1. Ilk kez bu kadar ayri dustuk. Ben ozellikle VB elbiseleri daha ufak tefek yapida kadinlarda begeniyorum. Begum Seni elbise icin cok uygun bir yapida bulmuyorum. Evet ayakkabida bir hosluk yapmis guzel. Ama bari cantayi lacivert tonlarinda secseymis. Sectigi canta tonu elbiseyle o kadar alakasiz olmuski. VB Kendisi bence mukemmel gorunuyor.

    YanıtlaSil
  2. Ben Begum sen i çok beğeniyorum ama moda diye maalesef su Neon renklerede bayılmıyorum:(( ayakkabı ve çantayı sevemedim.
    Selinn

    YanıtlaSil
  3. pelin,
    kel alaka diceksin ama sence elle macpherson jeani nerden?
    cok tesekkurler
    tugba

    http://www.people.com/people/gallery/0,,20587087,00.html#21146683

    YanıtlaSil
  4. fikir çok güzel ama en azından resimlerde sarı neonla elbisenin tonu çok sakil kalmış. elbisenin rengi victoria nın üstündeki gibi olsa uyumlu olabilirmiş sanki.

    YanıtlaSil
  5. bence Begüm'ün çanta seçimi çok yanlış.
    Victoria çok güzel kullanmış çantasını.
    Ama Begüm'ün ayakkabılar elbiseyi bile geride bırakmış.
    Bayıldım:)

    YanıtlaSil
  6. Her parça ayrı güzel ana birlikte hiç olmamış. Ben. Victoria diyorum.
    Mina

    YanıtlaSil
  7. Tabi ki victoria
    http://madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Begüm Şen ayakkabılarla bir adım öne geçmiş sanki? :)

    YanıtlaSil
  9. ayakkabılar o kadar başarılı bi seçim olmuş ki, üstelik boy farkıyla begüm şen daha iyi taşıyor elbiseyi

    YanıtlaSil
  10. Yani kesinlikle Victoria. Ayakkabilari bende cok begendim ama canta hic olmamis. Ayrica VB cok guzel tasiyor dogruya dogru. Neden bilmem VB elbiseleri cok zayiflar giymeli gibi geliyor bana Canta ayakkabi uyumsuzlugunu yaraticilik olarak dusunsekte. Bence alakasizlikta cok goze batmamali.

    YanıtlaSil
  11. Begüm Şen, aşırı beğendiğim neon sarı Pigalle ile VB elbiseyi öyle güzel eşleştirmiş ki Ba-Yıl-Dııııım!! Ama o Constance beni çok irite etti. Neden bilmiyorum. Neon ayakkabısının ile elbisenin tonunda lacivert seçmemesi iyi olmuş ama bilmiyorum işte. Zoomlayınca gördüğüm o kalpçik kolye de çok fena olmuş. Niye takmış ki?
    VB kesinlikle hoş ki zaten hiç risk almamış. Ama elbise de çok iyi oturmuş hatlarına.
    Neyse ben Begüm Şen diyeceğim yine de :)

    YanıtlaSil
  12. Bir adim victoria... Ama begum sen her zamanki gibi cok iyi tasimis ve biraz tekrar olucak ama ayakkabilar yikiliyoooo

    YanıtlaSil
  13. Tabiikide victoria, kadin bornozla ciksa ona bile ayri bi hava katar..begum sen ise cok guzel bi kadin ve ayakkabilar baslibasina bi olay zaten, harikalar.. Lale

    YanıtlaSil
  14. Begüm Şen ilk fotoğrafla Vicky'ciğime fark atmış direk! Cesur seçimler olmuş olsa da Begüm Şen diyorum ben.. (Zaten cok fazla sevemedim şu platform olayını)

    YanıtlaSil
  15. Uyumsuzluğun uyumunu Begum Sen çok güzel yakalıyor. Oyum Begum Şen'e ..

    YanıtlaSil
  16. begüm şen öyle hollywod vari bi havadaki istanbul değilde LA sokaklarında kim kardashianla yanayana yürüyo sanki..sıksa brunch a victoria nın evine gidicek :O

    ayakkabı güzel çanta güzel ama gözlük..ıhhh ben sevmedim..fazlaca kanye west tarzı!!

    belkide ben şu an kısknaçlık krizne girdim kulp arıyorum..belkide ben şu anda o çantaya aşık olmuşum ama çaktırmıyorum belkide ben ...

    konuşamıyorum artık bi günde girirlen bu 3 posttan sonra ben daha fazla yazamıyorum pelin..bu kadar vicdansız olmamalıydın bebeğim..bunu bize yapmamalıydın.. :D

    YanıtlaSil
  17. Evet haftasonunu es gecmeyin artik,biz okumaktan sikilalim artik o derece,lutfen:))

    YanıtlaSil
  18. Ayakkabilar cok hos, benim bir sorum
    Olacakti ayakkabilarla alakali, yurudukce tabanlarinda olusan renk degisimi ile ilgili neye dikkat etmek gerwkir ve bakimi nasil oluyor
    Tabanlarinin? Bahsettigimin cl oldugunu belirtmeme
    Gerek yok sanirim. Sevgiler.....

    YanıtlaSil
  19. Sadecebenemel, çok bencilce olucak ama ben postlardan memnunum :) Daha fazla isterim. Ama senin için üzüldüm. Ben de sizlerin yerinde olsam delirirdim her halde :D Sonra o sinir ile kendimi çikolata, macaron, pasta be varsa atardım.

    YanıtlaSil
  20. @fazılhan:ahaha allahım sen erkeklerede selilüt derdi verseydinde bizi anlasalardı keşke!!..senden feci iyi bi moda otoritesi olur yakında bak söylüyorum ben :D

    YanıtlaSil
  21. Begum sen diyorum, canta secimleri tek kelimeyle muhtesem! Kiyafetide cok hos. Ama su ayakkabilar ne BS de nede Vb olmamis. Neon sarisi bana fazlaca 80 liler geldi, Vb ayakkabasi ise fazla kaba, su platform modasi biran once gecmeli diyorum. Ayrica Vb canta secimide cok basarili. Cantalara zaafim var :-))) frkindayim. Ayrica cashhimi yesil kroko cantaniz mukemmel otesi, gule gule kullanin Pelin hanim.

    Sevgiler, Ayse

    YanıtlaSil
  22. Kesinlikle Victoria diyorum. Ama Begum hanimin ayakkabilari sahane. Ayrica saclarinida boyle toplu cok begendim.

    YanıtlaSil
  23. Begüm elbiseyi yine süper taşımış. Saçlarına ise bayıldım. Hep aynı tarz yorumluyorum ama böyle bazı elbiselerin, kıyafetlerin altına kıyafetle alakasız neon renklerin giyilmesini ben çok beğeniyorum yani yineleyerek kıyafeti patlatmış diyorum:)) Ancak sanki çanta olarak onu tercih etmeseydi diyorum:) VB gibi bir portföyle daha iyi dururdu. Ama yine de oyum boy-pos farkıyla Begüm Şen'e. Bir de ben gözlüklerini accaaayipp beğendim. Gözlüklerin markası ne acaba????

    YanıtlaSil
  24. Sac ve ayakkabi farkiyla cok sik ve benim birincim. Begum hn da beni tek rahatsiz eden sey fazla biyonik, sanki Baska dunyadan :) Defne A.

    YanıtlaSil
  25. Pelin bence hazır bahara girmisken dugun postlarını görelim fikirde vermiş olursun evleniceklere yani bizlere ,takip edenlere :) senin peplum postuna melisa kanatli'nin gelinliği cuk diye oturur bence gördüğüm en güzel gelindi; bir baksana ! , Zeynep Aydın'larda çok farklıydı ... Biras dugun görelim pleaseee:) hatta damatları da konuşuruz :) Pınar Sabancı bence hicc doğru secimlerde bulunamamıştı çok karisiktiii!!
    Ne dersin????ben de Ocak'ta evleniyorummmmmm:))kopya cekicemde:)))
    Selinnnn

    YanıtlaSil
  26. Begüm hanımın güneş gözlüğünün markası ne olabilir acaba bilen var mı?

    YanıtlaSil
  27. Begüm Şen'in boyu kaç, bileniniz var mı?

    YanıtlaSil
  28. Özellikle bu haftasonu yaptığın postlarla kasvetli havada bize postlarınla renk kattın bunun için teşekkür ederek yorumumu yapıyorum )))
    Bnece Begum Şen'e bu tarz çok yakışmış saçlarını umarım kestirmiştir yada her ne yaptıysa çok yakışmış. Ama Victoria'ya ve stiline bayılıyorum.VB'nin koleksiyonunda beğenmediğim bir parça dahi yok o yüzden suratsız ama napalım stil sahibi diyerek oyumu VB'ye veriyorum.

    YanıtlaSil
  29. @sadecebenEmel, çok teşekkürler :) Umarım öyle olur. Sen de aynı derece de bir tasarımcı olucaksın emin ol. Bu arada hangi okulda okuyordun? :)

    Bir de selülit'imiz olsa da görünmücekti. Hahahahaha :D

    YanıtlaSil
  30. ya viki varken begüm nasıl oylarda önde gider begümde elbi bkendini hiç göstermemiş oda zaten aykkabıları ön plana çıkarmak için neon renkte sarıyı tercih etmiş yakışmamış bence vikicim bir numara______

    YanıtlaSil
  31. merve evet zayıflar taşısın ama elimizde JLo ve Beyonce gibi mükemmel örnekler olunca insan arada kalıyor. bence zayıf ya da değil önemli olan ince bir bele ve düz bir karına sahip olmak. ince belin varsa ve fitsen her VB üstünde güzel duracaktır derim.

    ayşe çok teşekkür ederim inan büyük bir keyifle kullanıyorum :)

    defne A. kesinlikle başka dünyadan :)

    selinnn bugün ufaktan gelinliklere girdim. gerisi gelecektir :)melisa kanaltlı'nın gelinliğini çok kişi beğenmiş belli ki. aralıklarla bu konu hakkında yorumlarınız geliyor. ama ben hiç beğenmemiştim üzgünüm. o katlar o kadar kocaman ve keskindi ki beni çok rahatsız etmişti üzgünüm favori gelinliğim değil.

    papişim ve nil güneş gözlüğünü bilmiyorum. belki bu yorumu okurda kendi cevaplar :)

    eciko ciddi uzun bir hanım. ben her gördüğümde epeyde topukluydu.rahat 1.80 falandı boyu.

    nihan teşekkür ederim. elimden geldiğince haftasonunu da katacağım söz :)

    tuğbade ben o çoğunluğun içindeyim :) total look bence begüm şen 'de çok daha başarılı.

    YanıtlaSil
  32. tuğba elle 'in jeani hakkında bir bilgim yok. ama acid wash jeanlerde gördüğüm en güzel model olsa gerek. bayıldım. belki balmain ya da marant 'tır.emin değilim.

    bana sorulan sorulara ve benle konuşanlara cevap verdim. düşüncesini paylaşan herkese teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  33. Bence victoriada cok daha guzel duruyo :) biraz alakasiz olcak ama bi sorum olcakti trde bir hermes birkin canta ne kadar ??

    YanıtlaSil
  34. Inanirim Pelin hnm, gercekten cok hos ve tek kelimeyle mukemml cantaniz. Diorrissimo dan sonra alacagim bende bir cashhimi :-))

    adsiz bir arkadas Almanyadan galiba, birkin bag in Tr de fiyatini sormus bence hic sormasin, Hermes nin fiyatlari hemen heryerde ayni. Almanya, Fransa, Tr hic fark etmiyor.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.