Mine Toprak ve Hakan Ekmekçi Düğünü !

Mine Toprak ile Hakan Ekmekçi cuma akşamı evlendiler. Her zamanki gibi genç çifte mutluluklar diler ve vakit kaybetmeden asıl konumuza yani kimler ne giymişe ve nasıl göründüklerine geçelim.



Önce gelinle damada bakalım. Yazılana göre gelinlik ve damatlık Vakko 'dan. Gelinlik için özel birşey söyleyemem. Klasik bir Türk gelini. Fırfırlı prenses etek, bol taşlı straples kesim üst, topuzda taşlı bir toka, duvak, gerdanlık ve buket.




Davetlilere gelirsek Begüm Şen ile başlayalım derim. Çünkü üstünde bana çok tanıdık gelen turkuaz bir elbise var. Aslında ilk bakışta çıkaramadım. Taa ki ceplerini görene kadar. Bu bir Victoria Beckham ve bu elbisenin değişik kesimli olanını daha çok yeni Oscar Törenleri 'nde Vanity Fair partisinde Cameron Diaz 'ın üstünde gördük. E memleket sınırlarında Cameron Diaz 'ın boyu posu ve fit vücuduyla aşık atabilecek yegane isimlerden biride Begüm Şen. O yüzden elbise çok doğru bir adreste. Üstelik daha cuma günü Victoria Beckham 2012 Spring Sezonu Açılmıştır başlıklı yazım sonrası görüyoruz ki Begüm Şen gardrobunu VB 'ler ile doldurmuş. Merakla diğer parçaları görmeyi bekliyorum :)

Kıyafetinde hoşuma giden unsur ağır bir takı takarak elbisenin spor havasını öldürmemiş olması. Güzel sallantılı bir küpe ve bilezikle aksesuar eşleşmesi çok başarılı. Gümüş renkli VBH portföyü ile gecenin tartışmasız en gözalıcı şıklarından biri.



Hülya Kalyoncu 'nun şu ana kadar en beğendiğim şıklığıyla karşı karşıyasınız. Siyah elbisesinin askılarında hafif bir potluk görsemde elbisenin kesimi vücut yapısına çok yakışmış. Meğer Hülya Kalyoncu 'nun ne kadar fit bir vücudu varmış bunu görmüş oldum. Saçlarını biraz daha toplasaymış çok daha iyi olurmuş. Ama elbiseyle bütünlüğü o kadar başarılı ki bunu es geçebilirim.

(Ekleme : Hülya Kalyoncu 'nun elbisesi Alexander McQueen)



Melisa Kanatlı 'nın güzelliğine hayranım. Çok zarif bir kadın. Son zamanlarda katıldığı tüm davetlerde hem şık hem de asil havasıyla antenlerimi füze hızıyla alarma geçiriyor. Elbisesi üstünde mum gibi duruyor. Hatta Melisa Kanatlı 'nın kendisi heykel olabilirmi acaba :) İncili pırlanta gerdanlığı ve küpesi çok yakışmış. Saçlar olması gerektiği gibi toplanmış ve güzel yüzüne çok yakışan dozunda bir makyaj uygulamış. Gecenin en iyilerinden.



Melisa Kanatlı 'nın kardeşi Tuğana Savgı 'ya geçelim. Elbisesi genç yaşına uygun hayli romantik bir seçim. Saçını hafifçe arkada toplaması yerinde olmuş. Şahsen böylesi romantik bir elbise giymişsem makyajımda ağırlığı tenimin pürüzsüz ve temiz görünmesine verir, minimum oranda makyaj yapardım. Birde hiçbir düğüne üstümde gelinliği andırır bir elbiseyle katılmazdım !!



Begüm Eyilik 'in sarı tonlardaki elbisesini çok beğendim. Pullu elbiselerden haz etmesemde bu elbisedeki dağılımı, kumaş ve işlerin dökümünü çok beğendim. Begüm Eyilik taşıması ve yakıştırması zor bir elbisenin hakkını iyi vermiş. Ama portföyünü hiç beğenmedim. Bir minaudière çok daha uygun olurdu. Makyajı ve saçları yakışmış.



Esra Oflaz Güvenkaya baştan aşağı pullar içinde. Hmmm ne düşüneceğimi bilemedim desem ?! Elbiseyi sevmedim ama Esra Oflaz Güvenkaya güzel taşımış, bir şekilde kıyafet yakışmış. Geçenlerde bir yerde yüzüne yoğun estetik yaptırdığı yazıyordu. Evet bu resimlerle daha net görüyorum ki bir işlemden geçtiği ortada. Hafif bir ifade değişikliği var. Ama her haliyle güzel, ışıl ışıl bir kadın. Hele kıvırcık saçları kendisine çok yakıştırıyorum. Ve yeniden kıyafetine dönersek portföyünü beğenmedimi söylüyorum. Bunun yanısıra makyajı çok başarılı.



Bu fotoğraftaki aslan yelesi saçlara sahip Funda Filibeli mi gerçekten ? Bir daha sakın ama sakın saçlarını açık bırakmasın. Çünkü resimdeki kadın o kadar hoş ve asil görünüyor ki kendisine saçlarını her daim bu tarz toplama cezası verilmeli. Kıyafeti çok zarif. Saçı harika, makyajındaki tek kusur takma kirpiklerin çok uzun olması. (Nasılım ama ?! Takma kirpiği yazarken kendime yuhh çektim haberiniz olsun :)) Aksesuarları başarılı. Gecede en beğendiğim isimlerden.



Pınar Sabancı yine koyu bir lacivertten gitmiş ama bu sefer olmuş. Elbisenin kesimini Zac Posen 'e benzetsemde tam emin olamıyorum. Elbise çok yakışmış. Herkesin ağır davetlerde sözleşmişçesine VBH portföy kullanması ilginç ! Saçlarını açık bırakmasını sevdim. Böylelikle yaşını ikiyle çarpmamış ve gençliğini gölgelememiş. Uyguladığı makyajla çok güzel görünüyor. Görünümünde beğenmediğim tek unsur kolye ucunun bu elbiseye uzun kaçmış olması.

(Ekleme : Pınar Sabancı 'nın elbisesi bir Hakan Yıldırım tasarımı)




Geçenlerde okuyucularımdan biri gideceği düğüne nasıl bir saç uygulaması gerektiğini sormuş. Kendisine her türlü saçı yapabileceğini ama sadece bir modelden mümkün olduğunca uzak durmasını tavsiye etmiştim. İşte o saç Suna Vidinli de gördüğünüz modeldir. Böyle kalıp gibi hatta yapıştırma gibi duran, tonlarca saç spreyi yüzünden ancak baltayla açılabilecek saçlardan nefret ediyorum ! Şayet yapılacaksa topuzun bu kadar yukarda görülmemesi gerekiyor.(Etel Baler 'in Gül Balosu 'ndaki topuz modeli gibi). Elbisesine gelirsek hiiiiç ama hiç beğenmedim. Bu kadın daha 30'lu yaşlarda belki daha bile genç. Çok daha dinamik seçimler yapabilir ama her seferinde aynı demode tarzda.



Yelda Tiftik 'in elbisesinin iyi bir tasarım işi olduğu kumaş ve tonajından belli oluyor. Her ne kadar benim tarzıma hitap etmesede Yelda Tiftik 'in vücut yapısına çok yakışmış. Tek sorun koyu makyajı. Biraz daha hafif uygulamış olsaydı çok daha iyi görüneceğinden adım kadar eminim. Çünkü yüzünün kemik yapısı çok güzel. (Evet tatilde bol bol oksijen aldığım bu yorumumla kesinleşmiştir :)) Ayrıca ojelerinin rengi elbiseyle uyum içinde.

(Ekleme : Yelda Tiftik 'in elbisesi bir Roland Mouret)




Ayşegül Toplusoy 'un pullu metalik gri elbisesini çok boğucu buldum. Elbisenin üst bölge kesimini de sevmedim. Ama bunun yanısıra makyajı ve aksesuarları son derece başarılı.

Şimdilik bu kadar. Herkese iyi bir hafta dilerim. Merak etmeyin postlarımın devamı gelecek :)


Share

Yorumlar

  1. MELİSA KANATLI MÜKEMMEL GÖRÜNÜYOR,
    ELBİSESİ NİN RENGİ VE KESİMİ ÇOK GÜZEL...

    YanıtlaSil
  2. Ben Melisa Kanatliyi ilk kez goruyorum ne hosmus. Bence kiz kardeside cok guzel. Begum Senin kiyafetini dugun icin hic uygun bulmadim. Ethel Balerin sadeligini sevmistik. Ama burda sadelik degil hicbirsey yok. Hatta elbisenin onunde cepmi var. banami oyle geldi. Aka gibi!!, Zaten turuncu uzun elbise icinde oyle dusunuyorum. VB uzunlari asiri duz tasarlamis. Bu yaz. Hulya Kalyoncu en iyi haliyle bencede. Son zamanlarda cok iyi zaten Esra Oflaz eeehhhh!! Begum Eyilikte gayet guzel bir elbise secmis Sayenizde artik dergi bile almiyoruz. Hersey burda var.

    YanıtlaSil
  3. 3 kişi aynı çantayla katılmış :)

    YanıtlaSil
  4. begüm şenin elbisesini bende beğenmedim omuzlardan kesilen önün tamamen kapalı elbise düğüne uygun olmamış bence

    YanıtlaSil
  5. SAVGI KARDEŞLERİN İKİSİDE HEM ÇOK GÜZEL HEM DE ÇOK ŞIKLAR...

    YanıtlaSil
  6. Hülya Kalyoncu'nun elbisesi Alexander Mc Queen! Aynısını Melanie Brown eski spice girls üyesi çok kısa bir süre önce giymişti.

    YanıtlaSil
  7. uc kisi de VHB porfoyle katilmis ustelik ayni renk
    ancak cantalar birbirinden farkli duruyor ilginc :)

    YanıtlaSil
  8. bir düğünde 3 tane vbh portföy komik olmuş çok :)aslı şen çok güzel ama kıyafet gece partiler için daha uygun düğünde olmamış gibi :)

    YanıtlaSil
  9. Pelin, iyiki varsın,sen olmasan modadan bir haber kalıcaz.
    Hulya Kalyoncu gerçektende çok fit gözüküyor ,bahara geçişte form tutmuş sanırım,içten bir hava var duruşunda .Esra Oflazın herzaman ayrı bir havası var çok beğeniyorum bu kadını ister baştan aşağı pullu giysin ister düz beyaz tişört..
    Tuğana Savgı'nın kıyafeti çok romantik,peri masalından çıkmış gibi tam bir gençkız, dediğin gibi gençliği ile bütünleşmiş,başka bir yaş grubu taşıyamaz bu romantik elbiseyi .hiçbir takı takmaması baya yerinde,bej pudra rengi tenine çok yakıştırdım,saçları çok doğal,elbiseden gençlik romantiklik akıyor. Benimde kızım bu yaşlarda elbiseye bayıldı cimcime.
    Pınar Sabancı beğendim,makyajı süper,elbisenin kesimi vücuduyla bütünleşmiş,ama daha güzel olabilirdi sanki bişey eksik,saçlarını yarım mı toplasaydı acaba yüzü ortaya çıksaydı
    Pınar Sabancı diyince aklıma ilk gelen şey gelinliğinin muhtesemliği oldu ve akabinde Melisa Kanatlıyı görünce yine aynı düşünce aldı beni Melisa Kanatlının gelinliğinin ihtişamı ve asilliği. Dediğin gibi heykelmidir bu kadın.Grace Kelly yi andırdı bana.senden ricam bir gelinlik yazısı hazırladığında Pınar Sabancı ve Melisa Kanatlı yı bizlere gelinlikleriyle yaşatda tekrar gelin olasımız gelsin:). Resimde gördüğüm kadarıyla Melisa Kanatlının elbisenin arkası detaylı ,keşke arkasınıda gördüğümüz bir resim olsaydı. Elbise muhteşem, Oscarlık ..
    Suna Vidinliye renk yakışmışta kesim bir demode kalmış, minyon güzel yüzüne saçları önüne düşen doğal bir model yapaymış ne güzel olurmuş.Yüzündeki şirinlik ilk bakışta göze çarpıyor.
    Funda Filibeli saçları dediğin gibi açık halinden daha güzel ,ama elbisesi çok sıradan geldi bana, biz onu dergilerde daha cıvıl cıvıl renklerle görmeye alıştık,hatta bazen renk cümbüşü içinde oluyor ,valla o hali daha cıvıl cıvıl .
    Ayşegül toplusoyun kıtafeti bakarken beni boğdu.
    Benim favorilerim Melisa Kanatlı, Pınar Sabacı ,Tuğana Savgı,Hulya Kalyoncu.
    VEEE gelelim geline ; gelinin yorumu zaten olmaz bence , gelinler herzaman güzeldir gelinliklerinin içinde:)
    Didem Mataf

    YanıtlaSil
  10. ayrıca esra oflazın kıyafeti çook tanıdık geldi sanırım onun fuşyasını yurt dışında bir ünlü giydi ama çıkaramıyorum hatırlayan varsa söylesin düşünmekten delirdim de :)

    YanıtlaSil
  11. begüm şen'in önden cepli elbisesini ben de düğün için aşırı spor buldum. komik kaçmış

    YanıtlaSil
  12. Begüm Şen'in kocası bir düğüne neden bu kadar kılıksız katılmış acaba? Adamın fanilası gözüküyor resmen. Tamam madem kravat takmıcaksın en azından fanila giyme be adam içine.

    Hülya Kalyoncu'yu ilk defa bu kadar şık gördüm ama keşke düğüne siyah giymeseydi, başka bir okazyona saklasaydı bu kıyafeti. Diğer yandan kaşlarını kalınlaştırması bence hoş olmuş, karizmatik gözüküyor. Keşke biraz da kakül kestirse.

    ne zaman bir sosyetik düğün olsa mutlaka bir kişi gelinliği andıran bir kıyafetle, onlarca kişi ise siyah kıyafetlerle katılıyor. Hayret ediyorum bu kadar yoğun bir bilinçsizlik haline.

    E.O.G bu sefer çok pespaye gözüktü gözüme, elbisenin her yeri fazla dökümlü o nedenle sanırım. Bi de fondötenini boynuna da sürmesi gerekiyordu. Boynu bembayaz kalmış.

    Melisa Kanatlı'nın elbisesi neredeyse mükemmel olacakmış, keşke o arkasındaki tüllü kuyruğu olmasaymış. Kıyafet sadece önden süper gözüküyor.

    YanıtlaSil
  13. Pınar Sabanci'nin elbisesi Hakan Yildirim

    YanıtlaSil
  14. dugune acik renk kiyafetler giyilmesini elestirenleri anlamiyorum sonucta gelinlik giymemisler ya da beyaz giymemisler kadin krem renk bir elbise giymis ustelik mevsime modaya ve vucuduna da cok uygun ben cok cok begendim. pinar hanimin elbisesi zac posen kopyasi gibi duruyor ya da asli sen den sonra bu elbiseyi pinar hanimda gorunce oyle hissettim diyelim markasini bilen var mi ?
    ayrica su ayni renk ve model el cantalarina ne demeli milyonlarca model ve renk arasinda biri sanirim herkese bu cantayi alin elinize diye fisildadi bir iki tanesi cakma gibi duruyor birbirlerinden farklilar ama hadi neyse...

    erkeklere de deginmeliyiz bence en sik ve hos: ilhan bey - begum hanimin esine de ceki duzen vermesi gerekiyor zira sac sakal kiyafet facia bir dugun icin

    YanıtlaSil
  15. ben de bu dugunle ilgili postu dört gözle bekliyordum. cok tesekkur ederim... :))
    Melisa Kanatlı'ya da bayıldım gercekten heykel gibi....

    YanıtlaSil
  16. bu resimde melisa kanatli ne kadar azade balkanere benziyor:)

    http://nesliyildirim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. Ben burda en çookk Melisa Kanatlıyı beğendim. Elbisesinin rengi, kesimi, takıları çok nefiss. Sonra ise Begüm Şen'i beğendim. Bence çok yakın akrabalardan olmadıkça bir düğüne gayet de sade gidilebilir. Begüm Şen'in elbisesinin kesimi çok sade ve şık ama ence taşıması bir o kadar da zor bir kıyafet. Böyle sade bir elbiseyi de yine sade aksesuarlarla , boğmadan kombine etmek çok daha başarılı olmuş.

    Bu arada Ayşegül Toplusoy'u çoook ama çok beğenirim ancak artık bu saç modelinden sıkılmadı mı kendisi? Hiç değişiklik yapmıyor bu güzel kadın. Risk almak istemiyor sanırım.

    YanıtlaSil
  18. pınar sabancı'nın elbisesi hakan yıldırım mı ?? hiii tam bir zac posen çakması :)

    adsız hülya kalyoncu'nun elbise bilgisi için teşekkürler. du bakim melanie brown da nasıl durmuş.

    tuğana savgı 'nın elbisesi güzel. zaten yazımda da buna yeterince değindim. ama görgü kuralları denen birşey varsa bir düğüne saçına duvak yapsan gelinlik olabilecek tarzda elbiseyle katılmak olmaz.

    YanıtlaSil
  19. ben senin yorumlarına hayranım sadce onlar için okudum geri kalan dügün kesimdekiler için yorum bile yapmaya geerekyok senden sonra

    YanıtlaSil
  20. Gelinliğin durumu?, yani Vakko'ya girip hadi benim acelem var ,ver surdan bana bir gelinlik mi demişler. Su gelinlik olayında neden daha yaratıcı olamıyor gelinlerimiz. Öyle basmakalıp gelinlikler niye bunca çeşit arasında. Heryerınde bi detay var gelinliğin ; yani üstü taşlı olucaksa altı ona göre biraz daha sade olur , yada altı tüylü ve fırfır olucaksa üstü daha sade olur. Herşeyi bir araya koymuşlar gibi acele acele . Bu arada Hulya Kalyoncunun elbisesi çok yakışmış kendisine. Aslı şenin kıyafetini görmesek Pınar Sabancınınkine ne kadar orijinal elbise dicem ama olmuyor cıkamıyor ağzımdan.herseye ragmen Pınar Sabancının kıyafeti guzel. Melisa Kanatlı muhtesem tablo gibi. Begum Şen çok sıradan ama ondan iyi tasıyan da olamazdı bu kıyafeti. Tuğana Savgı çok romantik ,sonuçta beyaz değil ki elbisesi ,bej pudra, bence bu mevsım için gayette olabilicek güzel bir renk,bej pudra elbiseden nolucakki. flaşlar patlıyınca daha açık renk çıkmış belliki,Feryal Gülman ve Arzu Sabancıda çogu bahar ve yaz düğününde bej pudra benzer model elbiseler tercih ediyolar.Funda Filibeli çok karartılı. Ayşegul Toplusoy yaşının güzel kadını, ama daha güzel Ayşegul Toplusoylarda görmüştük. Begüm Eyilik in kıyafeti baharı getirdi içime, yakışmıs, Begum şen'e fazla sade olmasına ragmen turkuaz renk cok iyi gitmiş. Yeni postlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  21. Hakan Yıldırım başlı başına bir modacı neden böyle Zac Posen Çakması Şeyler yapıyorki , benim içim burkuluyor vallahi bizim tasarımcılarımız böyle çakma gibi şeyler yapınca. Keşke bozmasalar hiç çizgilerini , keşke hep kendilerine has kalsalar. Ne guzel olur dimi.Burcu

    YanıtlaSil
  22. Gelinlik hic ama hic benim tarzim diil ama herkesin gelinlik kesimi kendine tabii o yuzden buna yorum yapmadan geciyorum :)

    Begum Sen'in boyu posu ve vucudu hakkinda soylediklerine %100 katiliyorum. Elbise de cok yakismis ama gozlerine nolmus onu anlayamadim?

    Elbise Melisa Kanatlinin uzerinde gercekten mum gibi durmus, boyundan alti mukemmel. Saclarini hic begenmedim acikcasi. Kokler kahverengi ustu sari, en sevmedigim sey!

    Dugune beyaz ya da krem rengi yere kadar elbise giyenlerin uzerine gidip bir bardak kirmizi sarap boca edesim var. Boyle bisey giymemek gorgu'dur ve herkesin bilmesi beklenir ama bilmeyenler var belli ki...

    Ayşegül Toplusoy'un kupelerini cok begendim!

    YanıtlaSil
  23. Melisa Kanatli tam anlamiyla muhtesem gorunuyor. Kendisinin guzelligi dillere destan zaten. Ama elbisesi, takilari, durusu da bi o kadar guzel. Gecenin en siki kesinlikle melisaaa.... :))

    YanıtlaSil
  24. Melisa Kanatli gercekten muhtesem gorunuyor. Kendisinin guzelligi dillere destan zaten. Guzelliginin yaninda elbisesinin rengi, modeli, saclari, takilari, durusu bi o kadar cok yakismiss. Dugunun en siki acik ara farkla Melisa Kanatli....

    YanıtlaSil
  25. vah vahh adab-ı muaşeret kurallarını bloglardan ögrenıyoruz (!)
    acık renk ya da beyaz ve tonları uzerinize alındıgınıza gore kast edilen sey demekki aynıymıs siz bile anlamıssınız asırlarrrrdır öyle olan seyi :)
    neyse benim sözüm kimseye ya da kimsenin yorumuna degil ancak su var ki bazı adetlerde de düğünlere özellikle beyaz ve tonları ya da söyle söyleyelim açık renk giyilebilir. Bu da benim fikrim. Sizde buna katılmak zorunda degilsiniz elbette ama eleştirirken cok taraflı dusunmekte de fayda var.

    YanıtlaSil
  26. Ayrıca Hakan Yıldırım'ın elbisesi kusura bakmasın ama dikiş ve işçilik olarak da hiç ''hakan yıldırım'' gibi durmuyor. Çok çok begensemde bu tasarımcıyı bu elbiseyi beğenmedim. Bayanın üstüne oturmamıs, fizik yapısına da bence uygun degil. Simdi Zac Posen elbise ile bunu yanyana koyun bir daha bakın. Kumas bir defa elbiseye uygun degil. Dikis ve tasarım eğitimi alan herkes bunu görecektir.

    YanıtlaSil
  27. ben en çok melisa kanatlıyı beğendim tabiki. gerdanlığı bana prenses diana nın tacını hatırlattı. onun kadar hoş ve zarif .. o değilde gelin hanıma nolur biri desin o parmağına taktığı alyans mı yüzükmü artık ne ise kaşıkçı elması kadar olna şey insanın parmağını koparırlar o yüzük için ist. sokaklarında.bence dikkatli olsun.o gerdanlık o straples üst yetmemiş bide o yüzük.vallahi bunladım kaldım ben orda..bide o duvak o kadar alakasızki elbiseyle bence yani resmen sırıtmış yanında .gelin buketinide hiç beğenmedim.aslında ben gelini hiç beğenmedim galiba :D

    YanıtlaSil
  28. Bu gelinlikten daha güzel ve yaratıcı modellerin olduğu yurdum moda evlerinin gelinlikleri var yeminle. Beyaz butik,Demet Moda evi aklıma ilk gelenler. Valla onca paraya yazık ki ne yazık. Maşallah karmakarışık. Para var ama zevk yok işte. Sanki bu gelinlik Vakko'dan alındı ya herşeyiyle on numara.Sanırım algıları bu şekilde.

    YanıtlaSil
  29. Sevgili Adsız, Adab-ı muaşeret kurallarını "Velevki Huysuzum" adlı arkadaşın/takipçinin gerçekten kim olduğunu bilseniz ne kadar doğru söylediğini birazcık da olsa anlardınız.

    YanıtlaSil
  30. Adsız; belki de fazla abarttığımızı düşünebilirsin ama anonim olarak bir insana laf atmak pek hoş bir şey değil. Ki bence sorunun sende olduğuna inanıyorsun sen de çünkü saklanıyorsun! Bu arada Velev ki Huysuzum nickli ablacımın ne kadar kültürlü ve güzel dilli olduğunu bilsen "Adsız" olarak bile laf edemezdin. Kavga veya çirkeflik yapmıyorum sadece adsızların hanesi eksilerle çok dolu bizde tek bir yorumda bile bu tepkiyi görmek istemiyorsan cesurca çık da biz de kibarca yanıtlayalım.

    YanıtlaSil
  31. Adsızlar kaçak güreşmeye başladı yine :)
    Dünyanın medeniyet gitmiş her yerinde bir düğüne beyaz, krem rengi, fildişi renklerinde elbise giymek ayıplanır ve kınanır. Sevgili adsız acaba bazı adetler derken hangi bölgelerin adetlerini kastediyor belirtebilirse netlik açısından iyi olur. Kamçatka dolayları falan?

    Valla gelin adayları düğün davetiyelerine 'hanım davetlilerden düğüne beyaz giyilmemesi rica olunur' yazsalar yeridir.

    YanıtlaSil
  32. ya beyaz giyilmez dugune bende biliyorum ama benim kuzenim evlenirken illa tutturdu butun nedimeler krem giyicek diye :( ne yaptiysam vazgeciremedim, kate moss'un dugun resimlerini gordugunden beri ikna edemiyoruz. illa o kivamda resimler istiyor bizim gelin, ustelik bende maid of honor'um! valla okudukca icime bi skntilar geldi napicam ben diye :( bence soz gecirilmeyen bridezillalar tarafindan sart kosulan krem rengi nedime elbisesi en munasip sekilde nasil olur o konuya girsek biraz...

    foodistique.blogspot.com

    YanıtlaSil
  33. :)) yok kendisi su aralar havuzun kenarindaki desenlerle masa ortulerinin cicekleri uyucak mi gibi daha onemli konulara yogunlasmis durumda! bize sadece bej uzun elbise giyilicek ultimatomu verildi.

    pelin noluuuur bir vaktin olursa bu konuya el atar misin?

    YanıtlaSil
  34. tugbade ve didem mataf çok teşekkür ederim :)

    geri kalan yorumlara özellikle tek tek cevap vermiyorum çünkü herkes düşüncesini ifade etmiş. o kadar keyifliki her birinizin düşüncesini okumak. kah gülüyorum kah hadi yaa diyorum kah kendimle çelişiyorum. hepiniz harikasınız.

    YanıtlaSil
  35. fırsatım olursa şu gelin, nedime konusuna bakacağım söz.

    ama huysuzunda dediği gibi eğer gelinin tercihiyse değil beyaz siyah bile giymek zorunda kalırdınız:) bu konuda tek söz geline aittir.

    YanıtlaSil
  36. Funda felibeli ve Melisa kanatli kusursuz gorunuyorlar. Sadece Melisa Kanantlinin etke boyu beni rahatsiz tti. SOyle bir tik daha kisa olsa daha hos olmazmiydi acaba ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.