VAN CLEEF&ARPELS Alhambra

 


Van Cleef&Arpels 'ın ikonik Alhambra koleksiyonunu son zamanlarda birçok ünlümüzün kullandığını görüyorum. Tabi durum böyle olunca bana da olaya bir el atmak düşüyor :)

Van Cleef&Arpels 'ın en beğendiğim koleksiyonudur Alhambra. Her yaşa ve tarza uygun olmasının yanısıra o kadar güzeller ki bütçesi uygun olanın bir saniye bile düşünmeden yapacağı en akıllı yatırımlardan biri derim.

En tercih edilenler gri sedef, beyaz sedef, onyx ve turkuazlı seri. Uzun, kısa kolyesi, bilezikleri, yüzükleri ve küpeleriyle birçok seçeneğe sahip.

Benim kişisel tercihim her zaman turkuaz ve magic serisi.

Bu nadide güzellikteki kolyeleri kullanan ünlülere gelirsek ;
















Bizim ünlülerimiz arasında ise en Van Cleef&Arpels sevdalısı olarak Siren Ertan Çarmıklı 'yı görüyorum. Nerdeyse turkuaz serisinden tüm koleksiyonu almış diyebilirim. Yüksek kalite fotoğrafları daha 2 aydır elde ettiğim için kaynak olarak eski tarihe dönüş yapamıyorum. Mesela Gül Saygı 'nın da kullandığını biliyorum ama ne yazık ki resmi bulamıyorum. Son zamanlarda elimde olanlar Siren Ertan Çarmıklı, Feryal Gülman ve Suna Vidinli.





Fiyatlarına gelirsek en pahalısı turkuaz serisi. Kolyeleri 11 bin dolardan başlıyor. Sedef ve onyx olanlar ise 7 bin - 10 bin dolar arası.




Share

Yorumlar

  1. acikcasi bizim unlulerden daha cok isim bekliyordum:)
    siren ertanin turkuaz hayranligindan tum seriyi almasina sasmamali ama yakisir dogrusu!:))

    YanıtlaSil
  2. Peliniiim ne kadar guzel bir post olmus boyle ellerine saglik:) Gozumuz gonlumuz acildi:)


    Inci Mercan

    YanıtlaSil
  3. ellerine saglik:)hic bir detayi kacirmiyorsun

    http://www.nesliyildirim.com/

    YanıtlaSil
  4. beğenmedim bu koleksiyonu. çok sıradan. cazip gösteren fiyatı ve birkaç ünlünün takıyor olması. bunun dışında cazibesi yok.

    YanıtlaSil
  5. Harika. Ellerinize Saglik hepsi birbirinden guzel

    YanıtlaSil
  6. yıllardır bir alhambra fanıyım ve geçeceğide yok.ünlülerin üstünde gördüklerinden hepsini almışımdır ve her kıyafetimlede rahatça giyerim.çok güzellerdir çok.bu postun beni çok mutlu etti pelin eline sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Ben bir takı sever olarak Van cleef hastasıyım:) Turkuaz serisinin hemen hepsini edindim. Siren hanımla takı konusunda aynı zevklere sahip olmak çok mutlu etti beni. Keyiflendim:))

    YanıtlaSil
  8. ender mermerc,'de bu kolyeleri sıklıkla kullanır fakat görsel olarak var mı bimiyorum. Elif

    YanıtlaSil
  9. o kadar para vermeye deger bir kolye gibi degil bence tabi zevk meselesi ama siren ertana eminim gül saygı yada çok yakışmıştır_________

    YanıtlaSil
  10. turkuaz serisi cok güzelmis ama bu kadar parada etmez diyorum. Tabi bu benim kisisel fikrim. 1.000 ile 3.000$ anlarim ama 11bin $ baslayan fiyatlara yuh derim.

    YanıtlaSil
  11. Velevki Huysuz tam benim buraya yazacaklarımı demiş bile.Kesinlikle mücevherden ziyade (LV'nu geçtim) Guess'in takıları gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  12. şimdi bu kolyeler özel üretim yani kişi kendi isterse turkuaz serisini başka bi seri taşı ile değitirebilir ve renk olarakda oynama yapabilir..gördükleriniz ilk 4 te bir first lady ve 1 prenses 1 adet kraliçe bulunmaktadır..şöyle bi özelliği var bu kolyelerin aslında ben burdayım diye bağırmaz ama bilen kişinin!! dikkaini çekicek değerdedir..asilzadelerin de çok fazla dikkat çekmemek adına bu koleksiyonu edinmesi bence en doğru karar..haaa orda full makyajlı lübnanın sibel canı olan haifa wehbe ise gördüğünüz çekim bi dergi çekimidir..ve o pırlantalı hermes e sahiip olan bu afet bu takıyı şahsi fikrim!! en gösterişli şekilde kullanmıştır...

    ama emel yorumu istiyosanız yinede..anacım o kolye o kadar edermi ya..bizim kapalıçarşıya git aynısını 300 tl ye hasan amcaya yaptırırsın yemin ediyorum..ama tabi siren ertandan böyle şeyler bekleyemeyiz olmaz olamaz yani..ha ben aynısını kapalıçarşıda görmüş takmış ve almaktan son anda vazgeçmiş biri olarak rahatça söyleyebilirm ki değmez :D

    YanıtlaSil
  13. Begenenlere tesekkur ederim. Evet elinden geldigince birsey kacirmamaya calisiyorum :)

    Ve bu koleksiyona laf atan arkadaslarima teesuflerimi bildiriyorum ;) Yani modelini sevmedim deyin anlarim lafim da olmaz ama su kadar etmez diye mikmik etmeniz hic yakisik olmadi bilesiniz ;)

    YanıtlaSil
  14. Evet çok güzeller ve gerçek ikonikler, ama taşıması çok zor bence ki Feryal Gülman'da bile olmamış bence.
    Ve ben alhambra'larda küpe seviyorum, kolyeler de hoş ama küpeleri tek geçerim. :)
    Neyse taşımak zor dedim ya, bence taşıyabilenler;
    Carla bruni sarkozy kolyesi olmasaymış, Jessica Alba halka küpeler olmasaymış, Celine Dion kimisinde, Caroline of Monaco, Blake lively ilk fotoğraf, Leighton Meester, Mariah Carey son fotoğraf, kim olduğunu anlayamadığım yanında kızıl saçlı çocuklu bayan :D, Reese Witherspoon dörtü de :), Cameron Diaz ikisi de..
    Bizden ise;
    Siren Ertan Çarmıklı 1,2,3 ve 5'dir sadece. Tabi bu benim görüşüm.
    Bu arada Siren Ertan Çarmıklı'yı Alhambra'nın Kraliçesi ilan ediyorum :)

    YanıtlaSil
  15. Pelosummm simdi gordum postunu bende benimkileri bugun teslim aldim:) Allah nasil mutluyum nasillllll:))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.