88- Kim Daha ŞIK ?

 


Siren Ertan Çarmıklı ve Emily Blunt 'ın Roland Mouret Jos elbiselerini kapıştırmamıştım. Ama Siren Ertan Çarmıklı 'nın üstünde gördüğümüzün ertesi günü aynı elbisenin siyah renkli olanını Aslı Şen 'de görünce işin rengi değişti. Az kalsın aynı davette pişti olacaklarmış :)



Aynı model ve 3 farklı renk. Seçim zor. Üçüne de elbise çok yakışmış. Emily Blunt 'ı çok sevsemde gözlerim direkt Siren Ertan ve Aslı Şen arasında gidip geliyor. Aslı Şen en klasik şekilde kullanırken Siren Ertan Çarmıklı 'nın elbisenin rengiyle neon pembesi Alexander McQueen eşleştirmesini daha bir sevdim. Daha bir renkli daha bir göz okşayıcı. Aslı Şen 'in de pembe rujlu makyajı çok yakışmış.

Benim seçimim Siren Ertan Çarmıklı oluyor ama eminim Aslı Şen de sıkı rakip olacaktır :)




Share

Yorumlar

  1. Aslı Şen kollardan kaybediyor malesef..

    YanıtlaSil
  2. Bence Aslı Şen çok daha hoş gözüküyor. Siren Ertan, bu fotoğraftaki duruşundan belki de, hafif göbekli çıkmış. Aslı Şen'in genel havasını ve saçlarını bu elbiseye daha çok yakıştırdım.

    Feride

    YanıtlaSil
  3. Valla acikcasini isterseniz elbise mankenin uzerinde can bulmus gibi geldi bana. Sanki yalnizca zayif birine yakisabilecek bir kesimi var elbisenin. Yani digerlerine kilolu demiyorum ama bence birkac beden daha dusuk birine daha cok yakisirmis, ki oyle de olmus. O yuzden oy vermedim. Bir de elbiseyi platform topukluyla daha cok yakistirdim ben.

    YanıtlaSil
  4. Elbise en çok Emily Blunt'a cuk diye oturmuş. Elbisenin renginden dolayı Aslı Şen'deki duruşunu net olarak göremedim. Ne yazık ki S.E.Ç'in göbek ve bel bölgesinde fazlasıyla potluk görünüyor, fakat seçtiği renk ten rengiyle çok güzel uyum sağlamış.
    Aslı Şen'in ayaklarının cendereye sıkışmış görüntüsü rahatsız edici ama saçı ve makyajı başarılı.
    Genel itibariyle yine de oyum S.E.Ç'e...

    YanıtlaSil
  5. Ben en cok elbette mankende begendim. Asli Sende yakistiramadim. Siren Ertanda begendim ama daha oncede ayakkabilari sevmemistim. O yuzden oyum Emily Blunt a.

    YanıtlaSil
  6. Aslı Şen'in saçlarını beğenmedim hiç yinede onu seçiyorum kesinlikle çünkü elbisenin klasikliğine tül detaylar ile romantiklik katılmış. Siren Ertan'ın saç, makyaj, takılar ve özellikle toz pembe rengiyle elbise çok romantik görünüyor. Bu romantik havanın altına dinamiklik katarsan bence şişhane olur anca :)

    YanıtlaSil
  7. Roland mouret demisken bide düşes kate ablanin giydigide var taktir edilicek cinsten onunki krem rengi uzun olani sanirim ben kendisine yakistirdim senin yorumunu merak ediyorum pelinim :)) bide şu kate in stilini incelesende senin göruslerinide ögrensem güzel olmaz mi o_O

    YanıtlaSil
  8. Ben seçim yapamıyorum ikisinde de ayrı güzel durmuş. Siren hanımın neon ayakkabı ile kıyafeti patlatmasını çoook sevdim. Ama Aslı Şen'i de çok beğendim. Ufff hiç karar veremiyorum:( Sanırım oyumu Aslı Şen'e kullanıcam hatta kullandım bile:))

    YanıtlaSil
  9. ben ilk defa aslı şen diyorum

    YanıtlaSil
  10. Bu sefer zor yerden sormussun Pelincm. Tarafsiz oldugumda Asli Sen diyecegim. Bence bu elbise biraz kivrim istiyor, Siren hn da bel cevresindeki pot eni rahatsiz etti ama icimi acti pembe ayakkabilariyla. Asli sen klasik secimleriyle 1 adim onde

    YanıtlaSil
  11. Bence de en çok mankene yakışmış, uzun ince vücut elbiseyi göstermiş.

    YanıtlaSil
  12. sirn ertan diyorum ben:)
    http://madambfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. siren ertan'in neon ayakkabilarini hic yakistirmadim. gobek kismi da rengin acikligi sebebi ile golge yapmis olmamis.
    elbise en guzel emily blunta gitmis ten rengine cok yakisan bi pembe bulmus.

    ama cuk gibi de sadece modele oturmus, Merve'ye katiliyorum.

    YanıtlaSil
  14. Ben oyumu Siren Ertan'a verdim. Çünkü elbisenin rengine zıt bir renkdeki ayakkabı seçimini çok hoş buldum elbise zaten kendi halinde dinamik ve ayakkabıda farklı bir özellik katmış.Saçlarının bu haliyle bence çok masalsı bir duruş olmuş.
    Fakat Aslı Şen'inde hakkını da yemeyelim oda elbiseyi gayet güzel taşımış sanırım kilo verdiğinden olsa gerek bu kadar iddialı bir elbise de abes durmamış ayrıca ben saçlarının açık halini daha çok beğendim.

    gulnihan

    YanıtlaSil
  15. By Sefer Asli Sen, cok guzel tasimis, ayrica bende acik sacli halini begendigim. Siren hn cok hos bir bayan, elbiseyi pek tasiyamamis geldi bana biraz

    YanıtlaSil
  16. Ben elbisenin modelini siyah renge cok yakıştırdım, siren hn.da elbise soluk duruyor ve o ayakkabilari ben pek begenmemistim:( aslı sen i cok cok beğendim, saclarını geriye atsaymis 10 puan olucakmis:) aslı sen:)
    Selinn

    YanıtlaSil
  17. Aslı Şen kollardan kaybediyor yorumu çok doğru.Bu elbisedeki trick,ne kadar tül de olsa, kolu tam omuz yanından kesmesi.Siren Ertan bundan şikayetçi olamaz doğru ama Siren Ertan'ın da petit boyuna baldırı kesen etek te olamaz. Ona bu yüzden ya silhouettini uzatacak çok uzun kuyruklu elbiseler veya çıtı pıtı diz üstüler yakışıyor ya da en fazlası belki pencil etekler.Elbisenin alt detayına dokunmak istememiş ama elbisede olmamış. Bu elbise en güzel Begüm Şen de bence daha da iyisi Özlem Önal'ın kırıldı kırılacak bedenine olurdu

    YanıtlaSil
  18. Elbisenin bel ustu bolgesi resmen S. Ertan'a buyuk gelmis, uzerine oturmamis potluk yapmis. Sevgili Pelin pot yapan elbiseyi hic affetmezsin sen halbuki.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba:)) Uçak yorgunluk aradaki saat farkına alışma derken anca aldım elime internet. Hemen yorumumu yapıyım. Ben elbette Siren Ertan diyorum aslında elbiseyi hiç beğenmedim asla tarzım olmayan bir elbise. Hatta Siren ertan'da giymeseymiş keşke. Üst kısmı biraz güzel olsa da etek bölümü rezalet bir elbise. Hiç beğenmedim. Ama konumuz elbisenin kime yakıştığı. O zaman direk siren ertan derim. Renk avantajı siren hanımda açık renkli elbise gözümde bir tık önde. Aksesuar avantajı siren hanımda. ayakkabılar çok güzel bayıldım elbise rengine çok iyi durmuş. Saç avantajı siren hanımda saçı çok hoş görünüyor. Duruş avantajı da onda olunca oyumun siren ertan'a gitmesi kaçınılmaz son benim için:)

    YanıtlaSil
  20. Bende mankende cok begendim Ama Siren hanimada renk cok yakismis dogrusu. Ama tonlarinda bir ayakkabi secseymis keske. Asli Sende cok tatli

    YanıtlaSil
  21. Aslı Şen diyorum. Hem sade hem güzel..

    YanıtlaSil
  22. Bende Asli Sen diyorm.

    YanıtlaSil
  23. Ben de bu elbiseyi en cok mankene yakistiranlardanim. Bu tur etekler cok ince olmayan kadinlara alaturka bir hava veriyor, Turk olsun olmasin :) Siren Ertan daha egzantrik bir eslestirme yapmis, ancak neon ayakkbilari pembenin bu tonuyla giymezdim ben olsam. Yine de mankendekinin ruhuna en cok bu kombin yaklasmis, sari saclar falan.

    YanıtlaSil
  24. Kim daha mi $ik, Siren ertani gormedin orda galiba Pelincm...

    YanıtlaSil
  25. bu ankette de çuvalladım sayılır. en azından rekabet konusunda haklı çıktım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.