89 - Kim Daha ŞIK ?

 


Özge Ulusoy 'un elbisesinin Marchesa Resort 2012 olduğunu sizler sayesinde öğrenmiş oldum. Hatta aynı elbiseyi Demi Lovato 'da giymiş.

Kim daha şık dersek elbiseyi elbette Özge Ulusoy 'a daha çok yakıştırdım. Çünkü vücut hatları ideal. Her ne kadar geniş göğüs kesimini yakıştırmasam da Demi Lovato 'yu gördükten sonra Özge Ulusoy peri gibi geldi gözüme :)



Demi Lovato 'nun vücut hatları bu elbise için çok yanlış. Dekolte çok ucuz görünüyor. Ortada hiçbir zarafet yok. Geniş omuz hatlarını daha da genişletmiş. Popo ve kalça olayına girmiyorum bile :)



İkiside elbisenin taşlarına eşlik etsin diye aksesuarda olabildiğince taşlı tuşlu seçimler yapmış. Beğenenleriniz olabilir ama benim kitabıma ters.

İkisinin de makyajı kötü. Demi 'nin ruj tonu doğru ama takma kirpikler felaket ötesi. Özge Ulusoy 'un ise elbisenin tonuyla aynı renk olan ruju yanlış ama göz ve yanak renkleri ideal. İkisinin de saçlarını sevmedim. Ama illaki seçmem gerekirse Özge Ulusoy 'un saç modelini tercih ederim.




Share

Yorumlar

  1. Vallahi dün bu elbiseyi hiç beğenmediğimi çok demode bulduğumu söylemiştim. Hakikaten hangi marka olursa olsun elbise marka gibi durmuyor. Çok demode bir elbise giyen kim olursa olsun şık olması zor. O Yüzden kötünün iyisi olarak özge ulusoy derim ama sadece demek için derim:)

    YanıtlaSil
  2. Ikisini de begenmedim. Pelin senin de dedigin gibi Demi Lovato'nun vucut hatlari icin yanlis bir elbise. Ama en azindan saclarinin ve makyajinin Ozge Ulusoy'dan daha iyi oldugu kesin. Ozge Ulusoy ruju ve saclarinin demodeligiyle elbiseyi basitlestirmis. Ikisinin de goguslerine uygun degil bence elbise. Ozge Ulusoy'un gogusleri buyuk ve bu yuzden elbisenin dekolte kismi one dogru gitmis ve oturmamis gibi gorunuyor. Elbise de zaten cok kayda deger degil bence o da ayri konu :)

    YanıtlaSil
  3. ikisi içinde yanlış secim olduğunu düşünüyorum :/

    YanıtlaSil
  4. ay elbiseyi Türkiye'den kötü bir mağazadan aldığını sanmıştım hiç marchesa olduğunu anlamadım çok ucuz bir görüntüsü var elbisenin

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle ne marka olursa olsun cok kötü bir tuvalet ve ucuz görünümlü, Özge Ulusoy da yana doğru yaptıgı sacla doğru bir tercih yapmamış:(
    Selinn

    YanıtlaSil
  6. Elbisede benim için meymenet yok zaten :)) Demi Lovato çok kötü bir tercih zaten ama Özge Ulusoy'a fiziki koşullar altında iyi olabilecek olsa bile hiç yakıştırmadım :/

    YanıtlaSil
  7. Gamze aynen katiliyorum. Bu durumda Özge Ulusoya gitti oyum, diger hanimefendide sanki biraz kim kardashian havasi var, fizik berbat. Trash.

    Sevgiler Ayse.

    YanıtlaSil
  8. Marchesa Resort 12 koleksiyonunu bilmeme rağmen bu elbiseyi tanıyamadım. Çok alaturka ve ucuz bir elbise. Demi Lovato'nun nasıl taşıdığı konusunda konuşmaya gerek yok. Olmayan zarafet'i artık ne yapmış anlatıcam ama Pelin abla yayınlamaz şöyle diyeyim, bir adaya düşsem yanıma alacağım üç şey bir uydu telefonu, iki su arıtma cihazı, üç sensörlü alarım. Demi gelince kafasına hindistan cevizi atmak için. Adadaki tek insan bir de marchesa giymiş altını çizerim (Tüleyman ♥). Neyse bu kız gencecikti, niye bu Kardashian olma çabaları(Ayşe ile aynı fikirdeyim). Yani çirkinleştirmeye çalışma Kardashian olmaktan iyidir. Ha anti-sempatim Kim ve Kris Jenner'a sadece yanlış olmasın. Khloe de biraz iri yarı ama olsun. Neyse makyajını beğendim ben. O burda taş var bu da taşlı yok orası studed bura da studed olMALI anlayışını ise kınıyorum. Özge Ulusoy'un da göğüs kısmını, makyajını, clutch ve ayakkabısını beğenmemiş olsam da oyum benim de ona Demi faciasındansa... En azından iyileştirilebilir bir de insan güzel yani...

    YanıtlaSil
  9. boy desen boy,fizik desen fizik,sırın bı surat...ama nedense bu kıza hıc bısey yakısmıyor gibi.cok ilginc!

    http://bernabozkurt.com/

    YanıtlaSil
  10. Aman Allah'ım o Demi Lovato ne öyle ! Kendisini ne kadar da iri göstermiş . [Ya da öyle mi :) ]

    zamansozleri.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.