87 - Kim Daha ŞIK ?

Elbette Feryal Gülman 'sız bir hafta olamaz değil mi ? Öyle nokta atışı seçimler yapıyor ki kendisini takip etmek müthiş keyifli.



Yine memleket sınırlarında görmeyi beklemediğim bir seçim yapmış. Roksanda Ilincic. 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonundan gitmiş birde en popüler elbiseyi seçmiş. Gerek rengi gerekse kol detayıyla son derece çarpıcı bir model. Saçları en sevdiğim model. Makyajı, clutchı ve Christian Louboutin'leri ile görmeye alışık olduğumuz Feryal Gülman. Çok zarif.

Elbiseyi Ginnifer Goodwin 'de aynı başarıda taşımıştı. Ama kesim için biraz genç kaldığını düşünüyorum. Saçı, makyajı ve taşıyışı kusursuz orası ayrı.

Aynı elbiseyi Wayne Rooney 'in eşi Coleen Rooney 'de giymişti ama o saçların felaketi ve fiziğiyle uyumsuzluğu pek fena.

Hadi bakalım sıra sizde. Sizce en iyi taşıyanı ve şık görüneni kim ?




Share

Yorumlar

  1. bu sefer zor yerden gelmişler ama Ginnifer'ın karşısında kimse duramaz orada satışı kesilmeliymiş elbisenin :)

    YanıtlaSil
  2. Zor secim. Ama ben ayakkablardan dolayi Feryal Gulman diyorum. Elbise harika.

    YanıtlaSil
  3. Feryal Gulmanci biri olarak kesinlikle Ginnifer diyorum!:(

    www.nesliyildirim.com

    YanıtlaSil
  4. Bu ne guzel renk. Kol detayina bayildimmm Markayi ilk kez duyuyorum sizin sayenizde. Biraz haksiz bir rekabet olmus Ginneferin karsisinda durmak hakikaten zor. Ama ben genel aksesuar secimlerine bakiyorum. Eee bide bizden biri yani daha dunyali oldugu icin FG diyorum.

    YanıtlaSil
  5. 3-4 sezon önce adil ışıktan bu elbisenin aynısını almıştem renk ve modeli birebir :)) çok şaşırdım şimdi görünce :) kolları filan aynı yahu :) rengide aynı sadece bu çok az daha neon bir pembe :) hala duruyor hatta elbisem :) neyse bence elbise ginnifer a çok daha fazla yakışmış, taşımış derler ya işte tam öyle :) ayy ondan sonra feryal gülmana bakınca komik geldi :) oysa ki her giydiğini beğenirim :) ama elbise biraz büyük gelmiş sanki omuzları oturmamış, kolların altı aşırı bol duruyor filan... ginnifera cuk oturmuş. yalnız onunda ayakkabı seçimi kötü, f.g nin ayakkabısı daha doğru geldi bana.. ama malesef bütüne bakarsak ginnifer fazlasıyla iyi görünüyor :)

    YanıtlaSil
  6. Feryal hanım tüm bu seçimleri araştırıp inceleyerek kendi başına mı yapıyor yoksa iyi bir styling ekibi mi var Pelincim.Yani insan düşünmeden edemiyor:Hiç mi işi gücü yok bu kadınların da habire ennn moda elbiseleri seçip buluyorlar.

    Pıffff.Kıskanmıyorum kiii:/

    YanıtlaSil
  7. FG cok bol bir beden almis, elleri kol detayinda kaybolmus, ufacik kalmis bu kesim icinde. azicik aldirsaydi da keyifli bi boy olsaydi.

    Ginniffer'in aksesuarlarina, ve sacina bayildim, oyum GG'ye gidiyor.

    YanıtlaSil
  8. G.G veya Feryal Gülman . Sanırım farketmez. Fark eden Feryal Hnm'a belki de ilk defa bir stil&elbisenin böylesine yakışması. Çok desenliler, iddialı geometrik çizgiler kendine hiç gitmiyor. Olduğundan yaşlı veya yanlış tabir kullandım, yaşından genç seçimler yapmaya çalışıyor ve yüzünün ifadesi ve oryantal yüzünden dolayı giydikleri zorlama oluyor. Bence hem yaşam tarzına, hem gösterdiği yaşa hem de body language ına çok yakışan bir elbise.Sezarın hakkı Sezara. İtiraf edelim,tipimiz türk kadını olarak arabesque. Saçımızı sarı da yapsak, grunge da, rock da , bauhaus da takılmaya çalışsak, bizim hatlarımız ten rengimiz arabesque. Bunda kötü bir şey yok.Kendimizi bilmemiz lazım. Hiç Lübnanlı elitlerde, hiç Londra da yaşayan socialite olan araplarda klasik tarzın dışında birşey görmezsiniz. Ama herzaman dökülürler ve dinginlik akar üzerlerinden. Feryal Gülman'a bu sefer kocaman bir BRAVO!!!

    YanıtlaSil
  9. Acikdasi bende cok begendim. Hergangibir secim yapmaktansa Feryal Gulmana bu tarzin cok yakistigini belirtmek isterim. Yuzunde ve tarzinda daha pozitif ve Daha kendine yakisani bilen bir stil olustu bence

    YanıtlaSil
  10. Ben herzamanki gibi Feryal Gulman diyorum. Elbiseyi cok guzel tasimis. Bu kadinin garderobunda yasamak istiyorum. :-))) muthis ... GG tipini begenmiyorum. Adsiz arkadasin yorumuna katiliyorum. Tip olarak arabesque kiz. Bunu aslinda cok guzel kullanabiliriz, yeterki yakisani bilelim.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  11. Coook uuzn zamandir ilk defa bir elbiseyi feryal Gulman'in ustunde begenmedim. Sanki kendisine 2 beden buyuk bu elbise. Elbiseyi ortaya cikaran kol detayi gg'nin fotosunu koymasan feryal gulmanda asla dikkatimi cekmeZdi, annesinin elbisesini giymis kucuk bir kiz cocugu gibi. Hayret asla beklemezsim boyle bir goruntu!

    YanıtlaSil
  12. saliha sağdıç lütfen bahsettiğin elbisenin bir resmini bana mail atabilirmisin. çok ilginç bir durum çünkü. esinlenmeler hep bizden olmuyormuş demekki. bunu uluslararası forumlarda kullanmam gerekir mutlaka.

    ayşe hayır hiçbir styling ekibi yok geryal gülman 'ın. herşeyi kendi seçiyor kendi inceleyip buluyor.

    aslında elbise defilede bol şekilde sunulmuş. ginnifer gövde kısmını daraltıp iyi yapmış daha derli toplu görünüyor. feryal gülman orjini bu diye hiç ellememiş. coleen için birşey demeye bile gerek yok. tek kelimeyle facia.

    adsız enteresan ve okuması keyifli bir yorum yapmış eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  13. Feryal Gulman'in vucut yapısından dolayı elbisenin gogus kısmı oturmamış duruyor. Feryat hanımın göğüsleri yapı olarak aşağıda. Elbisenin kolları çok uzun bileklerini gecmis. Kolların ust kısmı belki tasarım öyle ama fazla bol duruyor. Ben elbiseyi sevdim ama Feryal Hanım'a yakismadigini düşünüyorum.
    Nagehan

    YanıtlaSil
  14. şey bugün maç yüzünden post gelmicek heralde:)ama olsun bir fb li olarak senianlayışla karşılıyorum :)şimdiden üzülmeye başladın:):)

    YanıtlaSil
  15. Feryal gulman herzaman cok doğru kombinasyonlar yapıyor fakat bu seferkini bayağı beğendim; klasik tarzı in dısına çıkarak daha daha dinamik yasına daha yakışır tercihlerde bulunmuş bayiillldiimm
    Selinn

    YanıtlaSil
  16. Adsiz FB li arkadas. Dun post gelmedi diye Peline uzuluyor demissin. Fazla havalardan konusmak can yakar. Simdi otur sen uzul. Kendi stadinizda aldik kupayi. Boyle hezimet gorulmedi.
    Bu arada Feryal Gulmani cok begendim. Her zaman kendisini tarz marka ve stil konusunda oncu gordum. Cok takipcisi var artik Ama Onun asİl oldugunu unutmamak lazim.

    YanıtlaSil
  17. hahaha arkadaşlar yapmayın etmeyin hala sahanızda gol atamadığımızı söylüyorsunuz. ayol kimin umurunda atmışız atmamamışız. en büyük hezimeti yaşadınız ya.. sahanızda, cumhuriyetinizde, hükümetinizde, mabedinizde, çimlerinizde, yuvanızda bu daha böyle uzar gider kupa kaldırdık beee !! hemde tüm engellemelerinize karşı !! heeeeyt be yine tarih yazdık tarih :) öperim hepinizi :))

    YanıtlaSil
  18. Pelin hele de su son yorumundan sonra seni gelip sarilip opesim geldi :) Supersin!

    YanıtlaSil
  19. Allahtan beşiktaşlıyım no sorun:)) Ama fener şampiyon olsun istedim anti fatih terimciyim çünkü. Yine de galatasarayı ve seni kutlarım pelin'im:) Postta gelelim kesinlikle feryal gülman başka söze hacet yoook!!:)

    YanıtlaSil
  20. tuğçemm canımsınnn :)

    YC bir daha ne zaman yaşarız ki bu mutluluğu dimi yaw :)

    gamzecim bende anti terimciyim bakma sen bana. ama ne yalam diyim yine beni sev ısrarlarına dayanamayacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
  21. mesela bu ankette tam anlamıyla çuvalladım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.