1 ETEKLE 5 FARKLI STİL

Karşınızda Haute Hippie 'nin 400 dolar değerinde ki gümüş renkli kruavaze eteği. Ve 1 etekle 5 farklı stil karşınızda.



Etekle kullanılan hiçbir çantayı beğenmedim. Ne Işıl Reçber 'in Chanel portföyü ne de Katie Cassidy 'nin bordolara boğduğu kombinasyonu güzel. Işıl Reçber yine yüzüne boya kutusuna daldırmış. Saçlarının rengi ise çok kötü. Bu kadıncağızın bir seveni de yokmu kendisini uyarmıyor hiç.

Favorim miniyi en çok yakıştırdığım Jennifer Lopez. Eteğin ten rengi kuşağının renginde şık bir bluz giymiş. Christian Louboutin 'in ucunda gümüş renkli metal bulunan Boulima Exclusive d'Orsay modeli şahane bir seçim. Zincirler dozunda bir hareketlilik katmış.

Biricik Suden spor bir tarz yaratmış. Güzel değil ama kötü de değil.

Katie Cassidy 'nin ten rengi bluzuna bayıldım. Kesimi vücut tipine çok ama çok yakışmış. Bacakları, duruşu ve yüzünün güzelliği ilk bakışta epey etkileyici. Ama kemer, çanta ve ayakkabı aynı renkten olunca tüm sihir gidivermiş.



Bazı Hande Yener fan siteleri Atma klibinde giydiği bu eteğin Elizabeth&James marka olduğunu yazmış. Bu yazımla en azından bu yanlışı da düzeltmiş oldum. Eteğin Hande Yener 'e yakıştığını söylemek çok zor. Üstündeki D&G marka çiçekli ceket ne alaka ?!! Hande Yener Işıl Reçber den de kötü.

Benim oyum divaya gidiyor. Ya sizin ki ?





Yorumlar

  1. benim oyumda Jennifer'a bebeğim, eteğin hakkını vermiş gerçekten ;)

    YanıtlaSil
  2. etek jennifera yakışmış hoş durmuş ama jenniferden sonra ışıla yakışmış bence diğerlerinde çok kötü duruyor ışılda okadar da kötü diil.makyaj çok yapmış ama gömlek etek çanta şık olmuş bence hele saçının rengi 100 kadından 99 u aynı renk biricik sudenin ne renk oda sarı... diilmi

    YanıtlaSil
  3. sevgili şebnem biricik suden in kendi saçları bu. kendi saçları değilse bile boyayım diye bağırmıyor..

    ışıl reçber in saçını beğenebilirsiniz lafım yok ama benim fikrimi değiştirmeyi yada kendi düşüncenizi empoze etmeye çalışmayın lütfen. gördüğüm en frapan ve kötü saçlardan biri.

    üstelik böylesine pırıltılı bir etek giydinmi çantan düz olmalı. etek parlıyor, çanta parlıyor, gömlek parlıyor...kendisi florasan lambası mübarek !

    YanıtlaSil
  4. şimdi bu etek biricik sudende eh fena diil ışıl reçberde çok kötü öylemi tabiki her yorum kişiye özeldir ama biricik sudenin bacaklarında ağlıyor etek dile gelmiş kurtar beni diyor katie cassidy zaten etek yukarda duruyor liseli kızlar gibi eteği yukarı çekmiş fena görünüyor jennifera yak ışmış hiç laf söylemem ama ışıl reçber handenin biraz üstünde denmesi bilemedim yani anlayamadım oy da vermedim ben versem jennifera verirdim ama ışıl reçbere haksızlık yapılıyor bence şebnem hanıma katılıyorum o ışıl reçberemi oy verdi bilemem keşke yazsaymış sizi seviyorum ve beğeniyorum pelin hanım blogunuz dilden dile dolaşıyor etrafımda arkadaş tavsiyesiyle girdim dedikleri kadar varmış sevgiler

    YanıtlaSil
  5. şimdi pelin sana bişey sorcam sen bu markaları nasıl bilmiyon ya. şu etek budur bu çanta şudur diye araştırıyomusun yoksa bakınca şıp diye evet marka budurmu diyosun öyleyse 1000 kere tebrik ederim gelelim eteğe hoş bir etek jennifer lopezde hayat bulmuş ışıl reçberde hoş kadın güzel kadın fizik kıskanılıcak cinsten ama hakikaten florans gibi parlıyor makyaj rezalet tek katılmadığım nokta ışıl reçbere etek yakışmış biricikten çokk iyi 2.sırada geliyor oy verdim ama yükselmedi pekte önemli diil katie de çok yukarda hakiketen ama ben ışıl reçberin ayağında bi ayakkabı gördüm nihan buruk unicef için verdiği davette giymiş bayıldım aradım aradım bulamadım yazsam pelin bulurmu acaba bide kim ne derse desin ortada şöyle bir gerçek var kadının giydikler rağbet görüyo yani ışıl reçber o eteği formula partisinde giydi ooo kaç ay oldu çoğu ondan sonra giydi kadının giydiğide beğeniyoki giyenler var emilo puccide aynıydı yani seni seviyorum pelinn kızın çok güzel bu arada ya bi sevebilsem şu kızını bi öpebilsem tam yemelik allah bağışlasın

    YanıtlaSil
  6. Pelom acaba Hande Acar'la Isil Recberin akarabaliklari, hadi o yoksa bir komsuluklari olabilirmi? Ayni havayi seziyorum nedense tarz olarak.

    Jenniferi tek gecerim hakkini vermis, papislerinede bir kac aydan beridir hastayim ama ayakkabi numarami bulamadim simdiye kadar. Umidim Paris bakalim:) Hande Yener.. ay ne deyim artik ne deyim, soylemek istedikelrimi ifade eden bir cumle yok henuz:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Cansu, Pelini diger modabloggerlarindan ayiran ozelligi bu bilgisidir. Sahsen ben fecii hayraniyimdir bu pelin hanimin:)

    YanıtlaSil
  8. sevgili cansu ne dediğini zar zor anlamadım. sanırım markaları nasıl bilebildiğimi soruyorsun :) söyliyim. bolca dergi, bolca moda siteleri, bolca fashion week takibi, bolca alışveriş, bolca beymen, harvey, brandroom gezmesi, bolca kokoş arkadaş, bolca seyahat. bunların hepsini toplarsan imkan yok markayı bir yerden şıp diye çıkarıveriyorsun :)

    YanıtlaSil
  9. hangi ayakkabıymış bak merak ettim şimdi !

    YanıtlaSil
  10. heryerde resim falan yok nihan buruk çeşmede koleksiyon yapmış unicef için orda gördüm ben video izledim. ama siteyi bilemedim ki siyah tek parmak giriyor topuklu bir ayakkabı. görürsen ne olur marka yaz..

    YanıtlaSil
  11. serap hakkaten olmalı bir akrabalık :) aklıma bu tarzda frapan 4 kadın geliyor. demet akalın, süreyya yalçın, ışıl reçber ve hande acar. kesin unuttuğum vardır artık siz hatırlatırsınız :)

    cansu yarınki dergilerde çıkar bir resmi mutlaka.

    YanıtlaSil
  12. Hande Yener felaket otesi yorum bile yok. Isil Recber'in uzerinde etek guzel durmus, Louboutinlere coh hos gitmis ama o makyaj cok kotu. Saclar cok sararmis hakikaten biraz violet bir sac cilasi gerek :) Eger ten rengi biraz daha acik ve makyaj daha abartisiz olsa belki sac rengi bile guzel dururmus ustunde...

    YanıtlaSil
  13. hande acarla ışıl reçber benziyor okey ışıl güzel giyinmiyor okey makyaj felaket okey ama etek ışıla yakıştı bunu söylemelisin pelin görünüyor ortada biricik eh fena diil ışıl kötü dersen diğer söylediklerinde çöpe didiyor allah aşkına etek ışılda nasıl duruyor biricik de nasıl duruyor haa konu eteğin nasıl konbin edildiyse ışılın konbini 10 numara diil katılırım ama etek kimde güzel durdu tartışılırsa ışılda asla kötü durmuyor seni seviyorum pelin

    YanıtlaSil
  14. Pelin sağolsun, Işıl Reçber dendiği zaman artık aklıma sadece bu geliyor :)) http://modavesosyete.blogspot.com/2011/01/giyinmenin-dogrular-ve-yanlislar.html

    Evren

    YanıtlaSil
  15. blogunuzun adı moda ve sosyete sarkıcıları anladımda futbolcu eslerıne nye yer verıyosunuz cok ucuz gozukuyolar

    YanıtlaSil
  16. lütfen ucuz bayağı gibi lafları kimse için kullanmayın. güzel değil. kötü görünüyor rüküş görünüyor demek daha hoş olur.

    hep sosyete yapmak beni sıkıyorda ondan :) arada bir değişiklik yapmak lazım. üstelik beğeneyim beğenmeeyim ışıl reçber birçok davete katılan ülkemin en tanınan sporcu eşlerinden. bir de elif gönlüm var ortalarda fazlaca görünen. ha pardon leydi kutluay :)

    YanıtlaSil
  17. Işıl Reçber ve Hande Acar arasında bi yakınlığın kesinlikle olduğunu ben de düşünüyorum ikiside küçükken assolist falan olmak istiyodu heralde Işıl Hnm benim için her zaman pahalı giyinerek de ne kadar rüküş olunabileceğini gösteren bir örnek olmuştur o bişey değil de sarının bu kadar parlak tonunu kimse de beğenemiyorum çok açık sarı bence sadece Siren Ertan da asil duruyor Elif Gönlüm'se nerdeyse tüm sporcu eşlerinden çok daha fazla stil sahibi bir kadın bence

    YanıtlaSil
  18. evet birtek bu uzunlukta olupda bu renkte siren ertan da süper duruyor. birde arzu atabarut var. ama arzu zaten sarışındır. sanırım siren ertan da sarışınki hiçbir zaman dip boyalarını göremiyorum :) böylesine platin sarısı olupda birde kopkoyu dip boyası çıkmıyormu ayyy resmen beni delirtecek bir görüntüdür :)

    YanıtlaSil
  19. Jennifer Lopez ve Katie Cassidy arasında kararsız kaldım sırf ayakkabılarının hatrına Katie'ye verdim oyumu:)

    YanıtlaSil
  20. ışıl reçbere kim oy verdi acaba?bence kendine kendine oy vermiştir o:)

    YanıtlaSil
  21. ucuz demek cidden doğru diil neden bukadar yükleniyor ışıl reçbere şu etek jennifera yakışmış bide ışıla yakışmış gerisi hikaye biri beline kadar çekmiş eteği hele biricik suden varya sanki eteği pazardan aldı süslü püslü eteğin altında gidip nasıl ayakkabı giymiş hele o saçlar nasıl kötü görünüyor hele hele o lacivert tişört ne alaka ona spor takılmış dersiniz ışıla sallar durursunuz ya kadın kötü giyiniyor yüzü boya fışısı ama şu etek çokk kötü demeyin ya diğer kıza bakıyorum o etek niye yukarda o saçlar nine gibi bunları söyleyen yok ışıl reçber kırodur kötüdür ne giyse yakışmaz falan filan olmuyor böyle birsürü insan ışılın saçına laf ediyoda biricik saçı harıkamı yani hakkını verin kadınının gömlek olmamış üstüne diyin hak veririm ama biricik kötü diil ışıl kötü olmadı işte tek yazan ben diilim çoğu kişi yazmış.

    YanıtlaSil
  22. Bu etegin yuzde doksanbes benzeri COAST marka olarak var bende ve lacivert, muhtesem duruyor ama henuz kombinlemedim cunku hamileyken almistim daha bebegim yeni sayilir etegi giyecek yer cikmadi henuz :) ustune ne giysem diye dusunup duruyorum ben de. Benimkinin beli de lacivert. Westfield'den almistim indirimde oldukce uygun bir fiyata gelmisti :)

    YanıtlaSil
  23. oh ne güzel güe güle kullan TM :)

    şayet bu etek benim olsaydı lacivertide dahil kesinlikle dümdüz beyaz renkli uzun kollu ipek jarse bir bluzla kombinlerdim. ayağımada parmak arası tek top taşlı bir sandalet giyerdim.

    sevgili yeşim konumuz etek kimde güzel değil kim daha iyi kombinlemiş. yoksa her vücudu ve bacakları güzel olanda etek zaten iyi durur. ışıl reçber benim zevkime ve burda yorumda bulunan hatta ankete oy verenlere göre en kötü kombinleyen. bu tarz pırıltılı parçaların yanına yine parlak eşleşilmez. ben böyle düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  24. şu ışıl reçbere kim oy verdi diyen ben verdim şimdi ama yükselmedi konu konbin etmekse ışılın gömleği olmadı tamam ama biricik sudenin konbininden iyidir ona kim oy vermiş bende onu bilemedim öyle bir konbinle ben aynaya bakmam kadın insan içine çıkabilmiş doğrusu en azından ışıl reçber boya küpü bile olsa eteği iyi taşımış liseli kızlar gibi yukarı çekmemiş

    YanıtlaSil
  25. bu marka işini çok iyi bilen birisin pelin bende bi ayakkabı markası sorcam karolina kurikova türkiyeye geldiğinde bir davet olmuştu hatta orda feryal gülman bir yeşil uzun etek giymişti sen haber yapmıştın o eteği işte orda ışıl reçberin ayağında taşlı açık bir ayakkabı vardı o ayakkabıyı çok merak ediyorum ne marka bende alcam arkadaşlarım balmain dedi durun pelin bilir dedim bana yazarmısın bir yerde gördüysen bir elbisem var ve altına en uyan ayakkabı o nerdeyse blogun çokk iyi pelin

    YanıtlaSil
  26. sevgili demet o davette ışıl reçber in olduğunu dahi bilmiyordum. hiç resmini görmedim. görmeden birşey demem çok zor. ama google da search e balmain shoes de tonlarca resim çıkar. balmain olup olmadığını anlarsın. eğer değilse ve bulamamışsan o zaman reçber in resmini senin bulman gerekecek. ancak öyle yardımcı olablirim.

    güzel sözler için ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  27. Fashionista16 Temmuz, 2011

    Yine isil Recber ,,,yine cekemeyen yorumlar gibi geliyor.Bence etek onun vucudunda hayat bulmus, jeni cok severim ama bacak boyundan hep kaybeder...Bide yanlarinda 40 tane modaciyla yasarlar onlar.Pelin anlamadim yahu senin bu sporcu eslerine ozelliklede Isil hnma gelince yaptigin acimasiz elestirini.Halbuki kadin ciddi takip ediliyor.Su an bile sana kac kisi sormus ayakkabilarini.Saca gelince turkiyede tek o mu platin sac kullanan o da ayri konu..Bence saclar iyi duruyor kendisinde!!!!

    YanıtlaSil
  28. Simdi onyargisiz ve dogru gozle bakilinca etek guzel ama jennifer ,katie ve hande kolej etegi gibi tepelerine cekmisler ve orjinalligini bozmuslar.Bu sebepten onlar yalnis ust komdinlerinin iyi olmasina ragmen.Biricik etegin tarzini bozmus oldurmus ustu ,ayakkabisi filan ile.Isil daha iyi tasimis ve etegin stilini bozmamis,ben ayakkabi ve canta kombinini sevdim,gomlegi daha koyu bej yapabilirmis.

    YanıtlaSil
  29. fashionistaya tamamen katılıyorum çok acımasız eleştiri var ışıl hanıma yakışmış etek saçlara gelince yahu herkes sarışın ışılda da abes durmuyor ki saç. ben ışılı takip edenlerin başında gelirim çizmesi ayakkabısı hep rağbet görür en az üç dört kişi daha giyer o giyince konbine gelince biricik sudenden kat kat iyi katieden öyle.

    YanıtlaSil
  30. Pelin Allah sana sabır versin :)

    Bakın kızlar.Pelin belliki sizi kırmak istemiyor o yüzden söylemek istediğini söylemekten çekiniyor. Ama ben söyliyim. Işıl Reçber frapan bir kadın. hemde kıro denecek kadar. saçlar iğrenç dibi çıkmış bir sarı. saçların kalitesi kötü pırasa gibi görünüyor açık bıraktığında. makyaj abartı. vücut güzel olabilir ama stil ve tarz sıfırında altında sıfır. daha nasıl anlatılabilirki bu size bilemiyorum.
    Pelin in en beğendiği kadınlara bakın birde.Olivia Palermo, Edvina Özyeğin, Ezgi Kıramer. hepsi doğal, sade ve zarif kadınlar. Ve stil dendimi sizin o paylaşamadığınız Işıl Reçber 'i amuda kalkmışken bile döverler.
    Üstelik büyük bir ihtimalle hepiniz tek kişiniz yada antu den arkadaş olan tiplersiniz. Yoksa aklı olan bu kadının kıyafetlerine ancak ne giymemeliyim diye bakar.
    260 oyda ancak yüzde 2 almış birini ne savunursunuzki. çok beğeniyorsanız gidin reçber stil blogu açın orda toplanın. burayıda fazla meşgul etmeyin çünkü burda gerçek stil konuşuluyor.
    ışıl reçber'in tarzını beğenendende biricik suden'in kombine spor hava katmak için eteği aşağıya indirmesini anlamasını bekleyemeyiz zaten.
    oh be valla rahatladım. kaç gündür çizmeyle başladı etekle devam ediyor hala ışıl reçber yok şöyle yok böyle dırdır ediyorsunuz. yeter be isyan ettiriyorsunuz adamı en sonunda !
    pelin bir daha bu kadını ya konu etme yada konuyu yoruma kapat
    daha iyi olur :)
    senide sabrın için ayrıca kutlarım.
    damla

    YanıtlaSil
  31. allah allah bu nasıl bir yorum tarzı anlamadım kimse ışıl reçberi beğenemezmi herkes eleştirmek zorundamı stil demek matematik gibi iki kere iki dörtmü yani yok edvina özyeğinmiş pelin onu beğenir ben beğenmem stil güzellik tarz yoruma açıktır herkes fikrini dile getirir hayatımda böyle şey görmedim ya.. bide sabır dilemiş neyin sabrını diliyosunuz ki kimse peline laf atmıyo görüş belirtiyo kimse pelinin her dedeiğine peki demek zorunda diil kimse onunla aynı kadını beğenmek zorunda da diil zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir gerçek var pelin sabredemiyorsa blog açmasın o zaman burda kimse prlin hanımın kişiliğine saygısızlık yapmıyor sadece diyoruzki ben beğendim başkası beğenmesin pelin hanıma saygı sonsuz ama sizde saygı yok yani pelin hanımda o saygı var her yoruma açık aynı zamandada ışıl reçberi beğenmiyo pelin olabilir ama beğenene niçin ateş püskürme nedir bu saygısızlık biricik suden eteği aşağı çekmiş de hava yapmış hay allahım kadın eteği pazardan almış sanki ya. bende böyle düşünüyorum biricik sudenin saçlarınında daha kötü olduğunu düşünüyorum böyle konular trigonometri diilki tek cevabı olsun zaten pelinin yazdığına herkes peki derse burası yalaka blogu olur emin ol pelinde öyle bişey istemez beğenmeyende yazmış zaten yazacağını saç kötü hande acarda böyle hele bir tanesi ucuz yazmış pelin uyardı onu olabilir ya ajda pekkanı beğenmeyen var tarkana çirkin diyen var kıvanç tatlıtuğa çirkin diyen var olucak böyle şeyler bir blogta ışıl reçberi övenler varsa onlar hep aynı kişimi bu büyük saygısızlık ayıp hatta neden aynı kişi olsun canım paramı alıyoruz ışıl reçberden yani onu savunalım görüş bildiyoruz birileri ışılı övdükçe sinir bozuluyo insanlarda galiba gelelim oy meselesine bende verdim ama jennifer lopeze benim derdim oy diil zaten yazılanları okuyun ışılı övenler demişki önce jennifer sonra ışıl benin isyanım ışıl kötü handeden bile kötü denmesine çünkü ışıl reçber her halikarde birickten iyiydi kimse en güzel ışıl demedi en iyi jennifer zaten kabul ediyorum bende ama ortada kötü rezil kıro bilmemne lafları dolandı millette acımasız eleştiri dedi anlamıyorum yani şu cümleleri nasıl kurduğunu anlamıyorum pelin ezgi kırameri beğensin biz ışılı beğen demedik zaten beğenmiyor görünüyor sadece etek ışıla yakıştı millet yakışmışta bunu pelinde söyledi zaten ama stili yorumluyoruz dedi ben peline laf atmıyorum burda yorum yapana cevap yazıyoru kimse kimseyi beğenmek zorunda diilki pelinde söylüyor bizde söylüyoruz peline sabır dilemek neden 3 kişiden fazlası ışılı beğenemiyormu haa böyle bir hak yok yani bunu yazmak okadar saçmaki petek dinçözü o kadar beğenen var kadın sabah programına assolist gib çıkıyor ona bakarsan neyse ne ama sabır dilemek olmadı hele bu kadını haber yapma blogu kilitle demek hiç olmadı ee millet ışıla kıro diyince iyi övünce blog kapat nerde kaldı bu blogun güvenirliği çokk yanlış çokk.

    YanıtlaSil
  32. ben pelin hanımı merak eden kendime facebook açan şu blogta pelin hanım beni ekle seni görmezsem öleceğim diyen ışıl reçberle pek alakası olmayan biriyim ben pelin hanım hayranım an-ma damla şu yazdıklaın oldumu şimdi çook kötü keşke hiç yazmasaydın sonuna ışıl reçberi öven hapise girsin diye yazıcaksın diye korktum vallahi anladık ışıl reçberi beğenmiyorsun beğenene niye hakaret ediyosun aynı kişi demek hareket antucular demen hiç olmadı kimseye kıro ucuz basit diyerek rencide etme beğenen var beğenmeyen var hele hele ışıl reçber haberi yapma demen bir saçmalık yahu bence tam tersi yapmalı en çok yorum bunlara yapılıyor çünkü pelin hanımda beğenmiyor onu zaten bilirim ama haber yapmam bu kadını burda anmam derse çook sevdiğim görmek için çookk uğraştığım pelinime kırılırım insanların suçu ışılı övmekmi yani

    YanıtlaSil
  33. bu adsiz pelinin kendisi veya avukati sanirim:))))))) pelin boyle bir blog hazirlayabilir ama bicok seyide bilemiyor ve yanlis yaziyor arti asabideeee

    YanıtlaSil
  34. inamadığım şey adsız arkadaşın herkes aynı kişi demesi bide peline sabır dilemesi sanki herkes pelinle aynı şeyi düşünmek zorunda övgüyü neden kaldırıyamıyorsunuz ki ben ışıl reçber fanı diilim sadece objektif baktım olaylara ışıla tek yakışmış jennifere yakışmış dedim saçıda kötü diil dedim ne var bunda bu kadar da sabır iste blog kapat anlamadım yani kimse kimseyi beğenmek zorunda diil herkes pelinle aynı düşünmek zorundada diil.

    YanıtlaSil
  35. El insaf yahu tum turkiye Hande Acarla, Sureyya Yalcinin eline kimsenin su dokemeyecegini bilir.Onlar birer taki reyonu gibi dolasirlar hemde en buyuklerinden,makyajlar iki kilo olur, sadece goz makyajlari iki iki kutu fardan olusur.Araba fari otesi.Arti resimlere bakinca Jenniferin makyaji hepsinden fazla !!!Goz makyajindan anlasildigi uzere....

    YanıtlaSil
  36. jenniferin ayakkabılarına hasta oldum ama ona küçükmü biraz parmakları taşmış pelin ayakkabının markasını yazarmısın bide ışıl reçberin çantası chanel begüm şende de var dimi o çantadan pahalıydı bilmem kaç bin euroydu yazmıştın sen fiyatını geçen dedinki on milyarlık clutch almam bu çantayı alırmısın sanırım buda o clutch kadar pahalı

    YanıtlaSil
  37. jennifer ın ayakları değil o gördüğün. ayakkabının önü metal kaplı.
    almam zevkime hitap etmiyor.

    YanıtlaSil
  38. bende gördüm ayakkabının önü metal kaplı onu demedim ben kadının ayakları sanki sıkışmış içerde ten rengi olan yerden bahsediyorum ben jenniferin ayaklarının üstünün göründüğü yeri

    YanıtlaSil
  39. google da search yaparsan CL lerin ne kadar yakıştığını görürsün.

    YanıtlaSil