109- Kim Daha ŞIK ?

Bugün bol bol Feryal Gülman anketi yapacağız. Uzun zamandır kendisini konu etmiyorum sanmayın ki marka sevdasından vazgeçti. Her zaman her daim en gözde markalara devam :) 

Öncelikle Gucci diyoruz ve benim koleksiyon içinde en beğendiğim parçalardan birini üstünde görüyorsunuz. Ama aynı elbiseyi daha önce Emma Stone 'da da görmüştük. Ben seçimlerimi anketin bitiminde paylaşacağım.








Geçiyoruz birbirinden güzel 2 Valentino 'ya. Aynı renk ve modeli Katsia Smutniak da giymişti. Beyaz renklisini ise Diana Agron.







Son Valentino ise lazer kesimli en beğendiğim elbisesi. Bu 3 içindeki favorim. Çok tanınmış bir ünlünün daha önce giydiğini görmedim. Sadece Güney Koreli yıldız Sung Yuri giymiş. O da kendine göre uyarlayarak.




Yorumlar

  1. Aslında hepsinde de şık Feryal hanım ama karşılaştırma yapınca üçüncü hariç diğerleri daha şık geldi, gözüme:)) Sonuncunda ise açık ara şık. Güney Korelilerin mini takıntısı burada elbisenin havasını bozmuş ve sıradanlaştırmış. Etek boyu elbiseyi ne kadar farklı bir boyuta taşıyor, burada farkettim. Tabi Feryal Gülman'ın ayakkabı seçimi elbiseyi tekrar bir üst noktaya taşımış, bana göre.

    YanıtlaSil
  2. Emma stone forever

    YanıtlaSil
  3. fg lütfen kıyafetlerini dagıtttt :)

    YanıtlaSil
  4. Aksine bende 3. Elbise için ayakkabı seçimini sevmedim..

    YanıtlaSil
  5. İlk karede gucci elbise harika, Emma stone diyorum!!! Ama karşılaştırmak birazda yersiz çünkü bu iki kısımında kendine ait bir cizgileri var ve elbise o tarzlarla bütünleşiyor.
    İkincidevalentino ferysl hanım a güçsüzünden daha cok yakışmış.ama yinede model katsianin durusundaki naiflik elbisenin naifligiyle bütünleşmiş.
    Son valentinoda ise kesinlikle fg!!:)))
    Mina

    YanıtlaSil
  6. Merak ettiğim bir konu; ilk karsılastırma da defile görüntüsüne, yani elbisenin orjinaline bakıldığında daha kısa ve omuzunda ki tül bölümü daha acık renkte..Feryal Gülman'da nasıl daha uzun ve tülleri daha koyu olabiliyor? Daha evvel de bu tür bikaç farklılık kendisinde dikkatimi çekmişti?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koleksiyonların defilede görünenlerle satışa çıkanlar arasında ufak tefek farklılıklar olabiliyor. Emma defiledekini FG de satıştakini giymiş olay bu ;)

      Sil
  7. Gucci elbiseyi kollarından dolayı begenmedigim icin kimseye yakıstıramadım ama yine de yaka tul kısmı durus ve renk acısından emma stone cok daha iyi, diger ikisinde ise FG forever :)
    Bu arada bende Feryal Gulman'ın gucci elbisesine takıldım, yakası neden daha farklı? hem koyu renk hem kumasdan sanırım yaka bol ve oturmamıs.

    YanıtlaSil
  8. 3 kıyafette de Feryal Gülman imzasını atmakla yetinmeyip bir de üzerine mührünü basmış, sadece keşke Gucci elbise de saçlarını toplasaymış diyorum çünkü elbise fazla detaylı bir elbise olduğu için saçlar toplu daha güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  9. Geçen gece rüyamda Feryal hanımla birlikteydim, tanışıyormuşuz hatta yakın arkadaşmışız.. Rüya işte:) Kendisine "hadi kıyaferlerine bakalım" dediğimi hatirlıyorum.. Haaahhaa.. artık nasıl takmışşsam kafaya, uyandığımda bile suratımda ufak bir gülümseme vardı:)

    YanıtlaSil
  10. E biz oylarımızı verdik ama sizin fikrinizi henüz öğrenemedik:) Ülkü

    YanıtlaSil
  11. İlkinde ruj ve siyah ayakkabı ile Emma Stone
    İkincisinde Clutch ve ayakkabı ile Diana Agron
    Üçüncüsünde her şey ile Feryal Gülman.

    http://nerd-of-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. Gucci elbisede saclar kesin toplanmali ayakkabi ve cantada siyahdan baska renge girmemeliydi tek hareket elbisede kalmaliydi diger ikisi fena degil
    Ü.Ünlu

    YanıtlaSil
  13. Feryal hanim bir kere giydigi elbiseleri ne yapiyor bilen varmi

    YanıtlaSil
  14. bu sahane kadin aldatilir mi ya! neyse, nihayet bosaniyor ve artik diz boyu elbiselerle de görebilecegiz belki de bu sayede kendisini.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.