Bir SİREN ERTAN Klasiği !

 


Siren Ertan Çarmıklı yıllardır geleneksel Monte Carlo Kızıl Haç ve Gül Balolarına katılır. Güzelliği, şıklığı ve zarafetiyle bu ortamlara çok yakıştırdığım bir isim. Bu seneki Kızıl Haç balosuna bir diğer şık ve gözde isimlerimizden Etel Baler de katılacaktı ama son dakikada iptal etmiş. Etel Baler de olsaymış gözlerimiz çifte bayram edermiş.

Siren Ertan Çarmıklı 'yı kendi markası Siren Ertan Couture elbisesiyle görüyorsunuz. Mavinin çarpıcılığı, jacquard kumaşın kalitesi, balık kesimin yakışması ve teninin güzelliği..Saçlarını sıkı bir topuzla toplamış. Elbisenin yakası saçlarını açık bırakmak için ideal ama sanırım uzun sallantılı Van&Cleef Arpels Alhambra küpelerinin havasını bozmamak için toplamayı tercih etti.



Yüz hatlarının kusursuzluğu ve bu kusursuzluğu en güzel makyajla bütünleştirmesi on numara. Daha ötesi yok. Judith Leiber clutch kendi başına bir mücevher. Küpenin formuna göre hiçbir kolye kullanmaması en doğrusu.

Ve son olarak bu güzel tablonun son fırça darbesi de kendisine çok yakıştırdığım sıcacık gülümsemesi.

Çok mu çiçek börtü böcek oldum nedir :))



Share

Yorumlar

  1. Kumaşı desenli yerine düz tercih ederdim ama gerçekten fazlasıyla hoş olmuş. Zaten Siren Ertan ufak bir davet de olsa hem böyle ışıl ışıl ve muhteşem gözüküyor. Gülümsemesi de en havalı aksesuarı.

    YanıtlaSil
  2. Siren'i bu şahane elbiseyle twitterda gördüğümden beri dönüp dönüp bakıyorum. Bu elbiseyi bu kadar zarif taşıyabilecek 2. bir kişi daha düşünemiyorum. Küpelerin yanında o kocaman içten gülümsemesiyle her şeyi tamamlamış.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  3. Ölüyorum o kumasin güzelligine.. Ona dokunabilmek icin neler vermezdim :)) ahh biz fanilerde bu kadar güzel olmayi basarabilirmiyiz bi gün ??? :))

    YanıtlaSil
  4. siren ertan gercekten buyuleyıcı duruyor bebek gibi maşallah sadece fotograflara ilk bakısta sacsız gıbı durmus bu kadar cok yapıstırmasaymıs saclarını keske...

    YanıtlaSil
  5. aslında eteğinde bir sorun var. rengini beğendim. :) ama daha iyi halini bildiğimiz için ben pek iyimser olamayacağım

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel, çok hoş. Gerçekten kusursuz görünüyor. O etekteki dikiş dışında. Balıklarda sevemedim ben bir türlü şu kesik dikişi. Farklı kumaş olsa anlarım . Ama aynı desen kumaşta ordaki dikiş. Sevemedim işte

    YanıtlaSil
  7. muhtesem bir kadin ve inanilmaz mutevazi bir havasinin oldugunu dusunuyorum. harika bir kiyafet sac makyaj ve aksesuar tercihi yapmis- as usual :)

    fashiononboard.net

    YanıtlaSil
  8. saç rengi beyaz gibi yok gibi sanki ama

    YanıtlaSil
  9. Bu kadin cuval bile giyse yine güzel olacak. Ben genelde kiyafetlere falan en son bakiyorum bence yüzü cok cok güzel. Ve kendine yakisan süper bir makyaj yapiyor.

    YanıtlaSil
  10. Kendisini,sacini kupesini ve gulumsemesini cok guzel buldum. Ama elbisesini hiiiic begenmedim. Ne model ne dikiis ne kumas. Olmamis

    YanıtlaSil
  11. Kesimi yakışmış, renk ve kumaş güzel ama etekteki dikiş ve etek kısmı olmamış.

    YanıtlaSil
  12. Balik elbiseyi biraz alaturka buluyorum ,gozlerim Etel baler'i aradi,kimbilir ne gorsel show olurdu

    YanıtlaSil
  13. Pelin hanim, sanki konu Siren Ertan Carmikli olunca biraz torpil gectiginizi dusunuyorum. Cunku Elbisesi evet guzel ancak muhtesem degil, renk guzel, carpici ama bu kumasa bu kesim olmamis. Siren hanimin cok daha iyi secimler yapmisligi var. Saci ve makjaji cok hos ama gecen yilki hali kesinlikle cok daha iyidi. Sacinin tonu fena degil, Siren hanima yakisiyor fakat bir ton daha koyulastirirsa beyaza kacmaktan kurtulmus olur. Benim soyleyeceklerim bu yilki balo icin bu kadar:-)) Etel hanimida gorseydik cok iyi olurdu.

    Herkese sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  14. Harika görünyor. Her zaman benzer şeyler söylüyorum ama, yani her zaman şık. Mesela bu seferki favorim değil ama beğendim, şık. Ki Siren Ertan'ın da bir havası var. Ama mesela Daphne Guinness, Taylor Tomasi Hill, Kate Moss gibi en ünlü stil ikonlarından çok farklı bir havası var. Böyle rengarenk bir havası. Bunları Türkiye'deki favori isimlerimden diye demiyorum ama...

    YanıtlaSil
  15. Paranın gözü kôr olsun bir elbiseye bile methiyeler düzdürüyor ülke yararına büyük başarılara imza atanlara düzülenlerden bile fazla. Bu millet olarak var bizde. Para+konum güç demek yakın olmak istemek demek bununla sıyrıldığımızı düşünmek demek. O yüzden bu kadar sekilciyiz hala

    YanıtlaSil
  16. Aslında elbiseyi begenmedim..kumaşı desenli oldugundan mıdır nedir gözümü tırmalıyor..ama rengi hoş ve Siren hanıma da yakışmış..gerçi kendisinin cok daha güzel hallerini biliyoruz..gülümsemesi ise herşeyin önüne geçer, harika :)

    YanıtlaSil
  17. Siren hanimin buyuleyici guzelligi bazen insanlarin giydigi kiyafetler hakkinda dusuncelerini degistirebiliyor galiba. Bu da normal bisey cunku cuval giyse yakisir dedigimiz guzellikle bir bayan. Fakat bazi arkadaslarin yorumlarinda soyledigi gibi elbisenin modeli biraz alaturka ve kumasla uyumsuz buldum bende. Ama yakismamis mi? Yakismis. Cok guzel olmus cok da guzel tasimis. Ama mukemmel bir secimdir diyemem. Ha birde ben kupeleri sevmedim. Boyle bir ortama uygun oldugunu dusunmuyorum bu kadar bilinen ve gorulmus bir modelin. Bu yuzden Pelin'in yazdigi postlar kadar okuyucu yorumlarini okumaktan da zevk aliyorum. Bazen eksik bisey var diye dusunurken okucuyularin yorumlarinda o eksikligin ne oldugunu goruyorum :)

    YanıtlaSil
  18. kesinlikle bence okuyucu yorumlarını okumaktan zevk duyuyorum tabiki pelinden sonra:)bence siren hanımı daha şık gördüğümüz için ben abartılıcak bir şıklık oldugunu düşünmüyorum_____________

    YanıtlaSil
  19. Merhaba...Siren Hanım balodan 1-2 gün önce boyatmış saçını sanırım ama rengi tam tutmamış mı? ve de ten rengiyle neredeyse aynı olduğu için saçsız gibi çıkmış, saç rengini kesinlikle 1 ton koyultmalı...elbise bana da olağanüstü gelmedi...Very-Me

    YanıtlaSil
  20. elbisenin kumaşı güzel ve kaliteli gibi görünüyor ama modelden dolayı harcanmış. acaba tema 80 lermiydi diye düşündürtüyor. yüzün yapısı ve kafatasının yapısından dolayı topuzun yakıştığı kişilerin başnda geliyor.

    YanıtlaSil
  21. merhaba maalesef bu kez bende begenmedim belki de uzunca bir suredir fazlaca siren ertan kaydi inceledigimiz icin (!) birazcik torpil var kismina bende katiliyorum.

    YanıtlaSil
  22. @KY bence yanılıyorsun. Bizim Milletimiz savaşçı olduğu kadar hoşgörülü bir kültüre sahip ki Amerikan milleti, Devleti para üstüne kurulu, Tüketim çılgınlığı yaşayan bir Illumunati devleti. 200 senelik kültürleri bu işte. Evet milletimizin çok eksik yönü var ama bu durumu Türk milletine bahdaştırmak çok saçma. Ama onlardan etkileniyor muyuz? Evet. Ama milletimizle alakası yok bence.

    YanıtlaSil
  23. Papiş Style08 Ağustos, 2012

    Siren hn.a mavi nefiss olmuş ve o hafif bronzluk güzelliğine güzellik katmış. Tam dozunda. Çok beğendim. Maşallah.

    YanıtlaSil
  24. Fazilcim sen konuyu farklı noktasından algilamissin böyle dusunulecegini hesaba katmamistim. Konuyu anlaması gerekenler anlicaktir;)

    Ky

    YanıtlaSil
  25. Bence siren Ertan güzel evet ama burda son derece yanlış secimlerde bulunmuş elbiseyi hiç beğenmedim ve maalesef ben de alaturka buldum:(( ama bazen bazı kisilere Burdada torpil geçiliyor düşüncesindeyim:)

    YanıtlaSil
  26. @KY Öncelikle nazik yorum ve zarafet için teşekkür ederim :) Evet haklısınız ülke yararına debelenen, uğraşan insanları pek takdir edemeyen bir milletiz :) Ama burası da bir moda blogu, burdaki çoğunluk işin parasında değil sanatında bence. Ama dediğim gibi bazı milletlerden dolayı Moda (Ki zaten oluşumu da) Para kaynaklı. Bu yüzden Moda dünyası para ve güçle direk alakalı :) Giyenin veya elbisenin yüzünden olmadığını düşünüyorum. Umarım yakalamışımdır ipin ucunu :)

    YanıtlaSil
  27. Şimdi torpil açılımı yapmak istiyorum: hani siren Ertan cok güzel ve oldukça samimi bir röportaj vermişti sac sekillerinin ne anlama geldigi ile ilgili; hani söyle duruyorsa boyle bir gün gecirmisimdir , söyle yaptıysam kuaföre gidebilmisimdir... Vs dolayısıyla biz de artık burda bakarken ayy ama şöyledir tuh tuh böyledir diye eleştirileri(iyi ya da kötü ) daha yumusatarak yapıyor ya da yazıyoruz .
    Peki zavallı (:)) diğer kadınların ne günahı var onlarında yok müdür öyle gunu, boyle halı ...birilerinin sebebi varda onların yok mü:))) ayakkabı secimi yanlış deriz ,mağazadan ancak yetiştim elimin altında o vardı der ,tamam kesinlikle doğrudur ama yanlış secim .şimdi buraya her çıkan çıkıp mazeretini söylese hos olurdu dogrusu:))
    Benim temennim kadın kadının kurdu olucagina herkes bu denli empati kurup yazsa aynı siren hanım a oldugu gibi,süper olmaz miydi? Biraz utopik ama:(( gerçi kendisi cookk güzel çuval da giyse yakışır ama giyilen çuval degil,takısı var tukusu var,ayakkabısı var, çantası, ayakkabısı oooff yazarken sıkıldım kısaca kadın olmak zaten zor kadınları rahat bırakalım ve yumuşak olalım hepsine(!!!!)

    YanıtlaSil
  28. Tabiki cok hos ve guzel bi bayan SEC buna sozum yok cogu zaman bende cok begeniyorum kendisini fakat yapmayin yani bu kiyafet hic olmamis,guzel tasimis olabilir ama bu parlak cicek baskilari perde kumasina benziyor.Saclari konusunda bende size katiliyorum ilk resme baktigimda yokmus gibi sandim.Tam hayal kirikligi belliki ugrasmis ama olmamis iste sorry :(Sevgiler

    YanıtlaSil
  29. üzgünüm arkadaşlar sizle aynı fikirde değilim. uzun zamandır SEÇ 'i konu ederim. Kendisinin tarzını beğendiğimde yeni değildir üstelik. Yani dün hiç beğenmiyordum da birden beğenir mi oldum ne demek istediğinizi anlamadım açıkçası. kadın güzel, bakımlı, şık, havalı. üstelik benim bakın benim diyorum zevkimle çok örtüşen bir giyim tarzı var. siz bu elbisesini beğenmediniz ama siyah renklisini kendime istiyorum yani düşünün ne kadar beğendiğimi. hele balolar özellikle gül, kızılhaç balolarını her sene konu ederim. türkler olsun olmasın moda çerçevesinden bakarım hep bu organizasyonlara. sizinle aynı şekilde düşündüğüm birtek saç konusu var. zaten onu da yazımda belirtmişim. ben beğendiğimi coşkuyla beğenir beğenmediğimi de aynı oranda yazarım. konu ettiğim kişilerin çoğunu tanırım bir şekilde ahbaplığım vardır ama beğenmediğimde de açıkça yazarım. hiçbiride çıkıp aaa oldumu ama şimdi dememiştir. ne yazık ki herkesi memnun edebilmem imkansız. ama kanımca çok iyi gördüğüm birşeyi de niye çok iyi yorumlamışın derseniz tepkinizi anlayabilmem imkansız kusuruma bakmayın lütfen.

    YanıtlaSil
  30. Adsiz guzel bir noktaya deginmis daha anlayisli olmamiz gerektigi konusunda. Bazi bayanlarin felaket secimlerini gorunce resmen elestiri yagmuruna tutulmak icin giyindigini dusunuyorum o ayri. Ama genel olarak hosgorulu baksak daha yumusak yorumlar yazilir. Bazi kiyafetleri sevilen isimlerin ustunde goruyoruz ve gozumuze oldugundan guzel gorunuyor. Bazense cok sevilmeyen simalari elestiriyoruz giydikleri cok kotu olmasa bile. Pelin arada bir 'bu kimin' kisminda yaptigin gibi unlulerin yuzlerini gostermeden sadece boyun alti kismini koysan nasil olur aceba? Cok enteresan yorumlar gelebilir diye dusunuyorum :) Kim oldugunu bilmeden insanlar mecburen objektif bir bicimde yorumlar kiyafetleri.

    YanıtlaSil
  31. beğenen beğenmeyen zaten görüşünü yorumunda belirtiyor :)

    ky sevgili okuyucum nerede olduğunun altını çizerek belirteyim. burası bir moda üstelik sosyetik cemiyet hayatında tanınmış isimleri konu eden bir blog. yani nerde olduğunu sandında bu yorumu yapma gereği duydun gerçekten şaşırtıcı :) hayatın başka açılarından başka lezzetlerinden de tat almanı dilerim :)

    YanıtlaSil
  32. Siren Ertan herzamanki gibi cok asil...bir kere elbisesinin sikligini gectim sirf bu zarif durusu bile onu her defasinda sik yapiyor bence..cok begeniyorum ben .ve bu elbisesini,sacini,makyajini.taki secimlerini de cok begendim.Siren Ertan benim icin hep asilliginden dolayi bir adim onde :)

    YanıtlaSil
  33. KY'ye çok yüklenmek istemiyorum fakat şunu da bilmesini isterim, biz bu blogu sosyete mensuplarının ,ünlülerin tarzını beğendiğimiz isimlerin ne giydiğini ne taktığını görmek istediğimizden takip ediyoruz. Farklı düşüncelerde olunduğunda bu tarz yorumlar yapılmasını anlamsız buluyorum çünkü KY'de savunduğu düşüncelerinde kendince haklıdır o halde farklı platformları takip etmelidir.
    Ayrıca Siren bu davete bazı özel durumlardan dolayı son dakika da yetişebildi benim düşüncem saçlarını yaptırmaya fırsatı olmadığından ancak bu şekilde toplayabilmiştir.
    Biz kadınların her zaman bakımlı olmaya zamanımız olmayabiliyor diyerek empati yapıyorum....

    gülnihan

    YanıtlaSil
  34. İste siren Ertan a yapılan yumuşak eleştirileri herkese yapalım diyenlerdenim ben de!!! konuyla ilgili olarak benim de blog a eleştirim olacak; zaten sevgili Pelin senin yorumlarin herzaman yumuşak fakat ben bir okuyucu olarak bazı yorumcuların modayla alakası olmayan ama son derece zavallıca, saldırmak ,kötülemek icin yazılan yorumlarını anlayabiliyorsam zannederim siz de anliyorsunuzdur. marka haline gelen bu blogun bu tarz kizistirmalara çanak tutmamasını ve yorumlarin yayınlanmamasi gerektiğini kesinlikle savunuyorum çünkü inanın icinde modayla alakası olan kelime olsa da asıl yapılmak istenen seyin modayla alakasinin olmadıgı apaçık belli oluyor.bence buna ihtiyacınız yok.hiç degilse boyle bir platformda daha sağduyulu olmayı başarabilelim.

    YanıtlaSil
  35. ben elbiseye ve pelinin yorumlarına bayıldım:) birçok blogger takip ediyorum ama pelinin zevkini tek geçerim:)))) elbise için söylenecek tek kelime bulamıyorum hele o clutch, bence siren ertan çarmıklı bu konu da çok ama çok başarılı.ben henüz kötü giyindiğini görmedim. pelinin zevkine de hitap ediyor. elbette beğendiğine torpil geçicek övücek daha doğal bir davranış olamazzzz

    YanıtlaSil
  36. olağanüstü güzel ve zarif, şahane bir kadın. twitter'da takip ediyorum, o kadar alçakgönüllü, sevecen ve düşünceli ki, tanımadan çok sevdim Siren Ertan'ı diyebilirim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.