32 - Kim Daha ŞIK ?

 



Didem Antebi ve Tuğana Savgı. İkiside genç ve güzel. Alice+Olivia marka elbise ikisinede çok yakışmış.

Didem Antebi, Guiseppe Zanotti 'nin taşlı sandaletleri ve Miu Miu çantasıyla kıyafete tam dozunda bir sadelik katmış. Bir arkadaşınızla buluşup yemek yemek için ideal bir kombinasyon.

Tuğana Savgı ise Hermes çantasıyla elbiseye gösterişli bir hava katmayı tercih etmiş. Vizon rengi topuklu ayakkabılarıyla daha kadınsı bir görünümde.

Şahsen bu elbiseyi Didem Antebi gibi kullanırdım. Fazla göze batmayan ben şu markayım diye bas bas bağırmayan aksesuarlarla olabildiğince rahat bir şekilde kombinlerdim. O yüzden seçimim Didem Antebi oluyor.





Yorumlar

  1. Kesinlikle sade kullanirdim ben de:))

    YanıtlaSil
  2. Didem Antebi tarz giyerdim ben de.Elbise sade ama bir tarzı bir kalitesi olduğu belli.Aslında öbürü de hoş olmuş ama kesinlikle o Hermes çantayı takmazdım ben.

    YanıtlaSil
  3. amaç elbiseyi ön plana çıkarmaksa kesinlikle Didem Antebi gibi kullanılmalı. Diğer kombinde göze ilk çarpan o kocaman Hermes elbisenin albenisini yok etmiş.

    YanıtlaSil
  4. tuğana savgı'nın hermes çantaya verdiği paralar içine inmiş olucakki nezaman sosyete dergisinde kendisini görsem aynı yeşil renk hermes ini kullanıyor

    YanıtlaSil
  5. elbise sanki Didem Antebi'nin vucuduna daha uygunmuş gibi geldi bana...Diğer hanımefendide sanki biraz ayakkabı kötü durmuş,çantanın hermes olmasından çok boyutu olmamış sanki.

    YanıtlaSil
  6. yeşim 27 mart 2011 tarihli postum tam yorumuna göre :)

    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/03/soru-ve-cevap.html

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle katiliyorum Pelin! Sade tarzla cok hos olmus. Bu arada 27 Mart tarihli post'ta cok daha buyuk cikmis! Bu fotografta gencecik gorunuyor :) YC

    YanıtlaSil
  8. Oyumu kullandım hayırlısı olsun :)

    YanıtlaSil
  9. Şamdan Plus Selin05 Ağustos, 2011

    Bu siteye girmek artık gerçekten de alışkanlık oldu :) Çok güzel yazıyorsun ve iyi bir gözün var. Aslında bizim dergi için de ideal bir yazarsın :)

    YanıtlaSil
  10. şamdan plus selin sanırım selin öksüz oluyor yanılıyorsam düzelt lütfen.

    sıkı takipçisi olduğum bir dergiden gelen bu sıcacık mesaj bendenizi çok mutlu etti. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. baktım baktım elbiseye ama bu elbisede öyle aman aman bir güzellik göremedim vallla. dikiş nakış bilmem ama ben bile kumaşcıdan alacağım kumaşla bundan daha güzelini dikerim. öyle bir geçer zamankide cemile nin paçavra kıyafetlerinden biri gibi. marifet bu elbiseyi nasıl iyi bir kombinle daha alıcı yaparız demekse o başka. ama bu elbise benim nazarımda yer bezinden öteye geçemez. isterse gianni versace mezarından gelip diksin. hoş versace bu kadar basit bişeye elini bile sürmez.

    YanıtlaSil
  12. fikirlere ve zevklere saygım ama bu elbiseye yer bezi demekte biraz ağır olmuş. güzel değil de hayatta giymem de ama yer bezi ?! o kadar da değil..

    YanıtlaSil
  13. Evet sevgili Derya, biraz abartmissin yorumunda:) alice+olivia zaten contemporary fashion'dir, luxury marka degildir ve o nedenle biz Didem hanimin tarzini daha cok begendik -contemporary'i Hermes'le zorlamadigi icin-
    Korkma zaten Versace bu tarz bir elbise yapmaz, yapsada o Versace olmaz, Versace Exchange falan olur:)

    YanıtlaSil
  14. Selin Öksüz06 Ağustos, 2011

    Evet, Selin Öksüz

    YanıtlaSil
  15. o zaman tekrar teşekkürler selin öksüz :)

    YanıtlaSil
  16. Blogunuzdan modayi takip etmek benim icin bir aliskanlik oldu .Bu elbisenin renklerini duruşunu çok beğendim , her iki genc hanimada çok yakışmış. Sanirim Didem antebi elbiseyi sokakta giydiği için daha farklı kombinlemis , Tugana Savgi da bir davette giydiği için daha elegan aksesuarları tercih etmiş. Her ikiside yerine göre doğru aksesuarlarla kombinlemisler. Bravo .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.