STİL KEŞİF : Taylor Tomasi Hill

 


Moda Operandi 'nin artistik direktörü Taylor Tomasi Hill stil anlamında keyif verici bir isim. Her kıyafeti didik didik edilmeyi hak ediyor. Doğal fiziğini ve güzelliğini en güzel parçalarla bütünleştirme konusunda son derece usta. İnsanın saçı başı kuaförsüz suratı boya küpüne batmayınca giydikleri daha bir güzel görünüyor daha bir parlıyor öyle değil mi ? Size bol bol Chanel, Givenchy, Celine, Isabel Marant 'lı kareler. Her birinden en az benim kadar keyif alacağınızdan eminim :)



Share

Yorumlar

  1. ben beyaz elbisesine bayıldım... markası nedir acaba?:)

    YanıtlaSil
  2. Pelincim en guzel kombinlerini secmissin TTH'in. Gercekten stil anlaminda en iyilerden biri, ellerine saglik :)

    fashiononboard.net

    YanıtlaSil
  3. Onu en cok tommy tom un fotograflarinda sevdim :)) o kadar muhtesemki stili kelimeler kifayetsiz kalir hic ugrasmayalim bence onun hakkinda konusmak icin.. Uzun zamandir bekliyodum bu postu senden acayip memnun oldum su anda :D ellerine saglik pelinimmmm :))

    YanıtlaSil
  4. Bayılıyorum bu kadına. Özellikle de saçlarına. Gerçekten de süper kombinlerini seçmişsin. Teşekkürler Pelin

    YanıtlaSil
  5. gözüm gönlüm açıldı sayende:))

    YanıtlaSil
  6. Renkler,kiyafetler sahane

    YanıtlaSil
  7. Hep ayni tarz kadinlari begenmemiz beni acayip mutlu ediyor. Allah im cokk zengin olsam benim stil danismanim olman icin kapinda yatardim :). Cok zarif bir zevkin var. Ben artik bu sIkIcI is gününde bu resimlere 1 milyon kere bakar dururum.

    YanıtlaSil
  8. özgüveni tavan yapmış bayanlara hayranım heleki bunu kıyafetlere taşıyorsa________________

    YanıtlaSil
  9. Bej seffaf gibi etek ust kombine baaayildim bide siyah deri aksesuarlari kombinlemisya bu romantik seksiligi oldum bittim valla sgl Pelin supersin!

    YanıtlaSil
  10. Kendilerini Prabal Gurung'un beğendiği kadar beğeniyorum desem yanlış olmaz herhalde!
    Bayılıyorum stiline. Tam bir stil ikonu. Bazı avangarde parçaları öyle ustalık ile kullanıyor ki hiç göze batmıyor, mesela örnek verecek olursak iki sezon önceki YSL eteği kareli bir gömlek ile harika eşlemiş. O kadar sıradışı olan eteği kendi havasına sokuvermiş birden.
    Tam bir havası var, kendi havası. Özgün. Yaratıcı. Harika!Öylesine yetenekli ki, üstelik bunun farkında. Burnu havada değil, kendine güveni var. "Yok ben o kareli gömleği geçen şunla giydim bi' daha giymem, yok o Burberry kazağı onunla giydim bi' daha olmaz. Ben o Miu Miu çantayı şunla taktım bu ay bir daha kullanmam, bu leopar şalı da çok seviyorum üstümdeki ile de harika olur ama bir tane almış hep onu kullanıyooo derler şimdi..." diye düşünmüyor kesinlikle.
    Bir de güzel hani... Öylesine tatlı bir tipi var ki insanın monitöre atlayıp sarılası geliyor. O saçlar hele!!! Tam benlik. Bayılıyorum doğal duruşlarına! 3. fotoğrafda öyle güzel duruyor ki saçı! Açık hallerinden bahsetmiyorum bile! Ama o 3. fotoğrafta o saç bir de profilden Allahım! Çizilmiş sanki!
    Kısacası çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  11. tam bir stil sihirbazı......

    teşekkürler pelin,gözüm gönlüm açıldı resmen.
    bu kadın giyiniyorsa ben ne yapıyorum hey yarabbim,bide beni gör be allahım.hani yaratıyorsun bari takip et,tam paçozluk sihirbazıyım bende pıfffff

    YanıtlaSil
  12. Ece Sükan'ın stiline çok benziyor

    YanıtlaSil
  13. Herşey iyi güzel de, Allah'ın kara kışında çorapsız dolaşıp burnu açık ayakkabı modasına çok illet oluyorum:) Bir kere çıplak kadın bacağı estetik bir görüntü değil. Yarası, kılcal damarı, jilet kesiği, epilasyon sonrası köklerin hali vs vs bir çok gerekçe var.

    YanıtlaSil
  14. kaç yaşında bu hatun?

    YanıtlaSil
  15. çıplak kadın bacağı estetik değil mi???? devamlı çorap giysin kadın peki

    YanıtlaSil
  16. Tek kelimeyle harika Bayildim. Muazzam bir kesif. Kutlarim.

    YanıtlaSil
  17. Kıyafetleri muhteşem, özellikle bir iki tanesine bakmaya doyamadım ama esas ayakkabılarına bayıldım ben.

    YanıtlaSil
  18. Pek cok blogger'i takip ediyorum, cogu guzel, hos, cici, narin kizlar ama bu kadinin dogasindaki still onlarda yok. TTH tam bir stil ikonu! Bu kadar mi hos, havali, avantgarde ve yaratici olunur?!!! Anna del Russo'daki o degisik hava TTH'de de var. Tabii ki modus operandi'yi yonetiyor ama keske maddi acidan daha ulasabilir markalari da giyinse ara sira bizde bi ogrensek :)

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. şu kombinlerin tamamını üzerinde bu kadar iyi taşıyabilecek bizden biri olmaması ne kötü.
    ne giyilse yakışmıyor arkadaş bi artık gibi duruyor bizimkilerin üstünde

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.