3- SİZLERDEN GELENLER !

Amanıııınnn Sizlerden Gelenler bölümüne ciddi bir ara vermişim !! Bu arada o kadar güzel fotolar ve şık kareler gönderiyorsunuz ki inanın ilk hanginize yer vereceğimi şaşırdım. Şu ana kadar konu ettiğim 2 okuyucum da sizlerden geçer oy aldı. Ama oylamada çok gaddarsınız :) İkisi de kelimenin tam anlamıyla burun farkıyla kazandı :)


İrem Keskin
Sene 2012
28 Yaşında
Esma Sultan 'da Bir Düğüne davetli
Elbisesi kendisinin yani bir İrem Keskin tasarımı


İrem Keskin hem bir tasarımcı hem de stil danışmanlığı yapıyor. Şu an Stilife adında genç ve dinamik bir firmanın tasarım koordinatörü. Ayrıca kişiye özel tasarımda yapıyor. Yani karşımızda modanın içinden gerçek bir moda insanı var. Peki bu bizi bıdı bıdı etmekten alıkoyar mı ? Tabi ki de hayııır :) Yıllardır kimleri eleştirmişiz dimi yahu :)

BEN DERİM Kİ ; Terzinin kendi söküğünü diktiğini gördüğüm zaman ayrı bir keyif alıyorum. Elbisenin rengini de kesimini de İrem'e çok yakıştırdım. Derin V yaka ve yanlarda ki cut-out oyuklar elbiseye ciddi bir seksapelite vermesine rağmen fiziğinin avantajıyla ortaya son derece kaliteli bir görünüm çıkarmış. Bu tarz bir elbiseyi taşımak bıçak sırtı bir durumdur. Ya vezir olursunuz ya da rezil. Ortası yoktur bu işin. O yüzden İrem Keskin 'i tebrik ederim. Belindeki fiyongun duruşunu da çok sevdim. Eteğin boyu ve dökümü ideal. Ben olsaydım bu kesim yakaya hiçbir kolye takmazdım. Sadece küpe yetermiş. Ama buna rağmen hiç rahatsız olmadım. Kızıl-bal arası saç rengine bayıldım. Hacimli bir formla saçlarını açık bırakması görünümüne gençlik ve tazelik katmış. Makyajı da gayet başarılı. Ayakkabı ve clutchını göremiyor olmamız büyük bir eksi olsa da genel görünüm şıklık anlamında gayet başarılı.

Ben evet derim ama her zaman ki gibi son söz sizlerin :)

* Kendine güvenen ve medeni cesarete sahip tüm modaseverlerin fotoğraflarını modavesosyete@gmail.com adresine bekliyorum :)




Share

Yorumlar

  1. ben evet diyenlerdenim..Kanaat notum her zaman yüksek olduğu için ''evet'' dedim..Öncelikle çanta, ayakkabının olmaması resimde çok büyük eksiklik..Bununla beraber tuğçeye katılıyorum iki tarafta dekolte özellikle de birbirine yakın bölgelerde fena duruyor..Ben göğüs dekoltesine hiç bir zaman sıcak bakmadığım için yorumum ne kadar objektif tartışılır..Gerçek şu ki İrem çok hoş bir bayan ve çok güzel taşımış.Ayriyetten meslek hayatında da kendisine başarılar dilerim umarım bir gün çalışma fırsatımız olur :))

    YanıtlaSil
  2. Elbiseyi çok beğendim, rengi dahil :) Tek beni için sorun saçların açık olması. Sallantılı küpelerinden ve kolyesinden uzak kalması yeterliymiş benim için kusursuz olması adına :) Minik bir küpe ve yüzükler ile çok daha klas görünebilirdi sıkıca toplanmış saçlarıyla. Benim oyum evet oluyor :) Hayır demek biraz haksızlık geldi açıkçası :))

    YanıtlaSil
  3. Ben bu küpe diil daha sade kulak memesi üzerinde bir küpe tercih ederdim ve kolyeyi takmazdim .saclar hiç kabartilmadan bırakılmalıdır çünkü yüz ve vücut yapısı itibariyle minyon dolasiyla dahasade olmalıdır ve kurdeleyi arkadan bağlardim :) ayakkabı ve çantanın olmaması eksik değerlendirmeye sebep oluyor maalesef.ama gayet güzel ve sırın bir bayan en güzel nasıl olunur kendimize göre onu yazıyoruz ama boyle de gayet hos:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  4. blogunu cok zevkle takip ediyorum istanbul ve gundemle ilgili cogu seyi senden izliyorum supersin italyadan sevgiler moda ve tasarim egitimi icin burdayim blogun bayagi keyifli ve eglenceli:) basarilar...pelin su saatlerde hem senin blogun hem farkli bir iki bloga bakiyordum malum pazar gec oluyor; )sen misela cantalarinin postunu yapmismiydin ve ben kendime cok guzel iki clutch edindim bayağı başarılı yerlerde de satılıyor gurur duydum aynı cashimi çantaları gibi :) bence turkler de inanilmaz cevherler var keske yerini bulsalar.arada girip web sitesine bakiyorum demin baktigimda melisa kanatli konuk olmus benim cok hosuma gitti sadeligi ve dogalligi belki bir göz atmak istersin:)http://misela.tumblr.com/tagged/Timeless%20Tuesdays bence eğer miselayla ilgili post yapmadıysanız ondan da bir bahset derim okuyucularının hosuna gider sanırım .Yeni seyler keşfediliyor burdan. Arrivederciii:))
    Lerzan


    YanıtlaSil
  5. cok acık gereksız derecede. o da goz yorucu oluyor yoksa kız guzel elbısenın rengı guzel

    YanıtlaSil
  6. Cok hos bi kızmıs İrem, bu dekolteyi kullanırken goguslerinin kucuk olmasının avantajını yakalamıs yoksa buyuk goguslu birinde fecaat saniyeler yasanabilirdi.
    Sahsi fikrim kurdelenin elbisedeki gereksizliği.. Arkada olsa bi nebze yormazdu gozu ama onde olunce lohusa kadın izlenimi veriyor direkt olarak bende.
    Bence kolye gayet yerinde bir secim olmus, ben olsam sallantılı kupe takmaz daha sade birşey takardım.

    Umarım incitmeden yazabilmişimdir:)
    Cigdem

    YanıtlaSil
  7. Diğer tüm yorumlarda da belirtildiği gibi, İrem Hanım'ın yüzü ve fiziği güzel. Seçtiği renke vuruldum tam benim rengim. Ve lakin, hem göğüs dekoltesi hem cut-outlar gözümü fazlasıyla yordu. Sadece göğüs dekoltesi olsa imiş (ki normalde bu kadar derin göğüs dekoltesinden de hoşlanmam ama göğüslerin boyutundan dolayı hiç göz tırmalamıyor) çok daha klas dururmuş. Öndeki fiyonk abartılı olmuş. Bunların yanı sıra eteğin dökümünü ve uzunluğunu çok sevdim. Bu yaka ve saçla be de sallantılı küpe ve kolye kullanmamayı tercih ederdim. Ancak herşey bir yana, bana kalırsa bu renk bir elbise ile nasıl bir clutch ve ayakkabı kullanıldığı çok daha önemliydi. Ve ne yazık ki biz bunları göremiyoruz.
    Özetle, şu anki haliyle elbisenin sadece rengini ve etek kısmını sevdiğimi söyleyebilirim.
    Öznur

    YanıtlaSil
  8. Elbisenin rengi çok hoş, özellikle gözlerinin rengine göre seçilmiş sanırım. Fiyongu hiiç sevmedim. Belli ki elbiseden ayrı, artan kumaşı beline sarmış gibi duruyor. Düğümü de kaba ve estetikten uzak. Cut-out güzel düşünülmüş ama koltuk altındaki o minicik dikişle tutturma olayı basit görünmüş.Kolyeye ben de ısınamadım ama minik olduğu için kötü durmuyor. Kuşağı çıkarırsa geçer not alır diyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Cok hos bir kiz, elbisenin tasarimini da begendim. Ama acikcasi klas gorundugunu dusunmuyorum. Tasiyabilen vucuda ben dekolteyi yakistiririm (ki Irem'in vucudu gayet uygun). Iki yerden dekolte bile kaliteli gorunebilir ama hem renk, hem dekolteler hem fiyonk benim zevkime gore ayni anda fazla olmus. Ben daha sade sikligi tercih ettigim icin, hepsinin ayni anda klas gorunmekten cok dikkat cekici gorundugunu dusunuyorum. Ama genel cevabim evet :)

    YanıtlaSil
  10. Ben İremi cok begendim. Hem kendisi cok hos. Hemde kiyafeti. Bu rengi hic sevmem. Ama İreme yakistirdim. Bravo

    YanıtlaSil
  11. Elbiseyi ve tarzını beğendim sadece beni rahatsız eden yanlardaki açıklık oldu. Öndeki fiyonk detayı ile hareket atmış başarılı.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  12. Ben de fiyongu hiç beğenmedim Pelincim. Çok fiyonk olmalıydı diye istediyse sevgili İrem keşke arkada kalsaymış ama hiç olmasaymış dah aiyiymiş aslında bir de ben olsaydım önde derin ve hoş dekolte olduğu için yanları da açık bırakmazdım. Saçının rengini çok sevdim ve kendisine çok yakışmış. Modeli de böyle kullanması çok hoş olmuş. Genel görünüm yine de iyi. sonuç: EVET:))

    YanıtlaSil
  13. Rengi, uyumu falan bence gayet hos ama kalabalık geldi nedense bana belki sacları yuzunden olabilir..
    Yıne de güzel ama.

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. kamil agel ve gözde agel ciftıne mutluluklar diliyorum..

    YanıtlaSil
  15. BİR GELİN BU KADARMI GÜZEL OLUR GÖZDE HANIMA GELINLIK COK YAKIŞMIŞ ... GÜZELLERDE OLMASA MİLLETE BOŞ LAF NERDEN ÇIKICAK:)))

    YanıtlaSil
  16. Vücudunu tanıyan, yetenekli ve güzel bir bayan kendisine elbise tasarlarsa ne olur :) böyle harika bir şey olur.

    YanıtlaSil
  17. acıkçası kıfayeti gorunce aklıma direk jennifer lopez başta olmak uzere bir ck unlnun giydiği Gucci Fall 2011 e ait boyunundan fiyonklu elbise geldi dolayısıyla kendi tasarımı derken bu benzerliğin göz ardı edilmemesi gerektiğini dusunuyorum. ancak elbise rengi itibariyle cok yakısmış irem hanımda cok guzel taşımış.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.