36 - Kim Daha ŞIK ?

 


Ve işte karşınızda Miu Miu 'nun bu sezon en rağbet gören elbisesi.

İlk olarak Diane Kruger 'ın üstünde gördüm ve bayıldım. Ardından Charlotte Casiraghi ve Coco Brandolini d'Adda giydi. Vogue 'un ekim sayısında Bade İşçil 'in üstünde ayrı bir beğendim. Ve son olarak sezonun en hit parçalarını mutlaka üstünde gördüğümüz Feryal Gülman.

Siyah düz sıradan bir elbisenin etiketi Miu Miu ve kollarda güzel bir payet işçilik olunca fiyat dudak uçuklatacak cinsten oluveriyor. Tam 6 bin 670 lira. Doğrusu ben olsam bu kadar parayı böylesine bir elbiseye ölsem de vermem. Giderim Burberry Prorsum 'a şahane bir pardesü ya da trençkot alırım. En azından birkaç sene rahatlıkla herşeyimle giyeceğim bir parça almış olurum.

Diane KrugerMiu Miu 'nun sunduğu Muta adlı kısa filmin galasında görüyoruz. Her zaman ki kusursuzluğunda. Saçları harika, Jimmy Choo ayakkabılar çok yakışmış. Ama çanta seçimi müthiş bir zevksizlik örneği. Ünlüler bir markanın organizayonuna katıldıkları zaman nedense çanta olayında son derece zevksizleşebiliyorlar. Bunun örneklerini Louis Vuitton 'un Milano davetinde bol bol gördük. Son moda bumudur bilemedim doğrusu. Zevkinden emin olduğum Diane Kruger 'ın böylesine kötü bir seçim yapmasının başka bir nedeni olamaz diye düşünüyorum. Belki de hazır bir ünlü var eline son model çantalarımızdan tutuşturuverelim de bedava reklamını yapalım diyorlar. Çünkü oversize çantası bir Miu Miu.

En güzel ayakkabı eşleşmesini Coco Brandolini d'Adda yapmış. Doğal bıraktığı saçları ve makyajsız haliyle müthiş bir şıklık yakalamış. Ama kullandığı portföy tüm mükemmeliği bozabilecek güçte.

Feryal Gülman 'ın makyajı çok fazla geldi. Ya da flaş yüzünde patlamış. Bu denli kötü bir makyaj yaptığına inanmak istemiyorum. Siyah ve taşlı clutchı güzel ama ayakkabılarda keşke dekolte bir model seçseymiş.

Charlotte Casiraghi çok şık. Özellikle Miu Miu glitter ayakkabılarla güzel bir uyum yakalamış.

Bade İşçil, Konca Aykan 'ın stylingi ile harika görünüyor. Saçları ve makyajı kusursuz.

Seçim yapmak çok zor. Charlotte,Diane ve Coco arasında kaldım ve Charlotte 'u seçmeye karar kıldım. Saç ve ayakkabı seçiminin güzelliği bir yana elbise vücut tipine çok yakışmış ve güzel taşımış.









Share


Yorumlar

  1. Charlotte Casiraghi hiç beğenmedim ben çok yaşlı işi olmuş bade işçilde ne kadar farklı bi hava katmış çok beğendim :))

    YanıtlaSil
  2. Aslinda Miu Miu elbiselerin fiyatlari bu kadar paha diyildi sanki, ama bu sezon elbiselerde ishcilik oldugu icin fiyatlari uchmush,)) ama yinede bu parayi bende olsam vermezdim, kesinlike ikonik bir burberry prorsum trench alirdim, sonada kendi-kendime dushundum bir gunluk elbiseye bu parayi veriyorlarsa kesinlikle onlarin onlarca ikonik burberry trenci de vardir Pelincim)))

    YanıtlaSil
  3. charlotte ne giyerse giysin beğeneceğim bir kadın. bu kadın çuval giyse yakışır. inşallah annesi gibi yaşlandıkça yanak kısımlarında derin kırışıklıklar olmaz. yine de annesinden çok daha güzel ve bu tür olgun yaş kıyafetlerini de taşıyabiliyor.

    YanıtlaSil
  4. evet bende şaşırdım bu fiyata. tamam lüks modayı seviyorum ben de kurbanlarından biriyim ama elbisede birtek kol işçiliği ve krep kumaş kullanılmış o kadar. krep kumaşlarda fiyat dediğin gbiib bu kadar uçmaz. ne kadar trençleri olsa da ben kendi adıma bir burberry trenç daha alırım hayatta da verdiğim tek kuruşa acımam çatır çatır herşeyimle giyerim :)

    YanıtlaSil
  5. bademlimon04 Ekim, 2011

    bu elbiseyi giyince, sırtımıza bir yük binmiş gibi omuzlarımızı bırakacağız ezik görüneceğiz diye bişeymi söylemişler bu kadınlara? bade işçil dışında hepsi sırtında taş taşımışta taşı yeni bırakmış gibi.. bade işçil içinse söyleyceğim tek söz, bu kadını allah boş zamanında yaratmış heralde :))

    YanıtlaSil
  6. Bade daha iyi taşımış kesinlikle elbise daha bir düzgün duruyor üstünde. Şu miu miu ayakkabıları bi türlü sevemedim Charlotte'nin öyle kombinlemesini sevmedim. Hoş o kız ne giyse taşıyamıyor bence :)

    www.curcunam.net

    YanıtlaSil
  7. Bade İscilin dergi icin bu pozu saatlerce kamera karsisinda verdigini dusunursek. Bir davet girisinde cekilen resimle mukayese edilmesi epey zor Charlotte icinde aslinda normal hayatinda giyse Bade icinde yasindan olgun bir elbise

    YanıtlaSil
  8. Charlotte'un duruşu ne öyle? Kamburumsu böyle basık basık.O Miu Miu glitter ayakkabıları dışınd ao elbiseyi onda hiç beğenmedim.Ben en çok tam olarak boydan görünmediği halde en çok Bade'de beğendim bu elbiseyi.

    Sonrasında ise Coco'da fena durmamış ama onda da birşeyler eksik geldi bana nedense.

    YanıtlaSil
  9. Bade ile Charlotte Casiraghi arasında kaldım. Daha sonra dedim ki hem Bade'ninki profesyonel çekim, hem de ne ayakkabısını görebiliyoruz ne çantasını. Hatta o çok zor bir yerde biten etek boyunu bile tam olarak göremiyoruz. Kararımı verdim, oyumu Charlotte hak etti :)

    YanıtlaSil
  10. Elbise güzel, kime yakismaz. :) Favorim Diane,.... en son Feryal.

    YanıtlaSil
  11. reyyan buyurgan05 Ekim, 2011

    cok yazık feryal gülman'ın arslan kemal gülman harici çocugu daha dogrusu kızı yok!!!bu kadar elbise,çanta,takı kime kalacak acaba??

    YanıtlaSil
  12. Çok hoş bir post...o Miu Miu elbiseye kelimenin tam anlamıyla aşığım zaten :D ama yarışmaya zaman ayırmak istiyorum ondan bakamıyorum :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.