Hangisini Beğendiniz ?

IFW boyunca Didem Antebi 'yi birçok farklı kombinle görüp de anket yapmamak olmaz olamaazz :) Genç, spor, modern ve dinamik seçimleriyle ortaya güzel bir tablo çıkardığı aşikar. Özellikle bu haftada yerli tasarımcılardan seçim yapması çok yerinde olmuş !
 

 Sizce Didem Antebi 'ye en çok hangi kıyafeti yakışmış ?

Yorumlar

  1. hepsi birbirinden güzel seçim yapamadım :)
    hoş bir kadın :D temsilen ilk kombini seçiyorum ama, hepsini beğendim..

    YanıtlaSil
  2. valla ben Didem'e hepsini yakıştırdım. Seçim yapamıyorum. Gayet güzel seçimler yapıp kendisine yakıştırmayı bilmiş. Helal olsun!

    YanıtlaSil
  3. ama saç olarak da kendi fikrimi belirtmek isterim kesinlikle kahkülsüz model. Bence uzun bir süre kahkül kullanmasın.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. aslında her birisini beğendim ama 4 numaraya oyumu verdim

    gülnihan

    YanıtlaSil
  5. Bence Didem Antebi acil olarak saç rengini değiştirmeli daha 30 yaşında bir kadın olmasına rağmen yaşından büyük gösteriyor ve IFW boyunca hep aynı tarzda saç modelleri kullandı; kılık ve kıyafetine önem veren bir kadın olarak saçına da biraz daha özen göstermeli...

    YanıtlaSil
  6. ben 5'e oyumu verdim ama 3 ve 7'yi de çok beğendim :) Giyim stilini çok beğendiğim biri zaten Didem hepsinde de gayet zarif ;)

    YanıtlaSil
  7. 6 numaralı elbiseyi giydiğinde kahküllerini yüzüne dökseydi küçük hermes çanta takıp valentino çivili ayakkabıları giyseydi

    YanıtlaSil
  8. Phillip Lim pantolon kendisine çok yakışıyor kesinlikle 3-4 kahkülsüz hali daha hoş bence_________________

    YanıtlaSil
  9. oooo, 3 tane Nihan olmusuz :) Ben de Nihan#2'ye katiliyorum, yasini tam bilmiyorum ama sac modeli ve makyaji ile yasindan buyuk durdugunu dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle bende katılıyorum yaşından çok çok olgun gösteriyor bu saç rengi ile, bir de hep aynı aksesuarları kullanıyor artık bütün kolyelerini biliyorum:))) her kıyafeti ile de kolye takma zorunluluğu yok!





























    YanıtlaSil
  11. Didem Antebi cok hos, ozverili giyiniyor. Yalniz ben mi yanlis anladim yoksa Didem Hn 4 gunluk ifw'ye 8 ayri kombinle mi katildi?

    YanıtlaSil
  12. Benim seçimim 3. cü kıyafeti ve burun farkınla 2. seçmişsiniz :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.