41 - Kim Daha ŞIK ?

 


Fizik ve tarz olarak birbirine çok yakın 2 kadın. Biri Victoria Beckham diğeri ise Aylin Tahincioğlu.

Victoria Beckham her zaman ki gibi kendi koleksiyonundan şahane bir elbiseyle. Sanırım doğumdan sonra ilk kez bu denli bakımlı ve o bilindik Victoria Beckham havasında. Bu sefer birde bonus var. Şirinmi şirin tatlımı tatlı minik kızı Harper. O nasıl bir güzelliktir ??! Anasının kopyası. Ağız, burun, çene herşey Victoria. Elbisesi Bonpoint marka. Nişantaşı'nda Bonpoint mağazası açıldı kokoş anne ve kızlara minik bir not olarak belirteyim :)

Bu kadın 3 oğlan doğurdu ama hiçbirinde böylesine müşfik ve ilgili anne pozlarında görmemiştim. Bebek arabası sürmeler, sarılmalar, öpmeler...Bu pozları diğer 3 bebeğiyle vermemişti. Demek ki kadıncağız ciddi ciddi kız evlat özlemi çekiyormuş. Haklıdır. Bazı kadınların kızları olmalı. Yoksa nereye gidecek o en nadide Hermes'ler öyle değil mi :) Minik ve tatlı ama paltosuz, ayakkabısız, homeless görüntülü Suri'ciğim biraz kenara çekil de prensese yer aç bakiiim :)

Neyse efendim, Victoria Beckham kendi koleksiyonundan bu elbiseyle şahane görünüyor. Zaten kendisine en yakıştırdığım da bu tarz kalem elbiseler. Altına da Victoria Beckham koleksiyonu için özel olarak hazırlanan Christian Louboutin çizmeler. Bu çizmelerin kaba formuna bayılıyorum. Özellikle bu etek boyuyla her elbisenin altına çok yakıştırıyorum. Saçları kaynak ama olsun güzel durmuş.

Diğer yanda ise Aylin Tahincioğlu aynı elbisenin sarı renkli olanıyla arz-ı endam ediyor. Bu elbiseyi daha önce konu etmiştim. Çok ince bir kadın ve kıyafeti hakkıyla taşımayı bilmiş. Fuşya Sergio Rossi ve yine fuşya renkli Hermes clutchı ile gayet hoş.

Bir yanda sonbahar diğer yanda pastırma yazı :)

Valla sadece o çizmelerin hatırına oyum Victoria 'ya gidiyor.




Share


Yorumlar

  1. hiç tartışmasız Victoria çizmeler elbiseyi çok daha tarz bir hale getirmiş

    YanıtlaSil
  2. Çizmeler ayrı güzel elbise ayrı güzel. Ben o çizmeleri çok kaba buluyorum o elbisenin altında, bir kaç sefer daha bu şekilde giydiğini gördüm ve bana çok itici geliyor :) O yüzden oyum Aylin'e :)

    YanıtlaSil
  3. bence victoria beckhamı tebrik etmek lazım çünkü böyle kız çocuk hasreti çeken anneler genelde erkek cocuklarını kız gibi susler gıydırırler,victoria nın dıger cocukları tam erkek tarzında gıyımınde :) sonunda kızıda oldu simdi istediği gibi giydirip susler :) bu arada cizmelerin kaba formunu bende sevıyorum ama boyle duz duranlarda hos oluyor koruklu modeller bu tip elbiselerle guzel olmuyor..Aylin Tahincioğlunu hiç beğenmedim elbise zaten sarı birde o canta ayakkabi tamamen aynı renk kesinlikle kotu degıl ama fazla sıradan beckham herzamankı gıbı farkını ortaya koymus

    YanıtlaSil
  4. Benimde oyum Victoria'ya..kucagindaki Burberry elbiseli kiziyla cok guzel ve asil durmuslar...ki bilirsiniz kendisinin eski tarzi ve "asillik" pek yanyana durabilen kelimeler degildi...Victoria'nin su anki kilosu da super, umarim daha fazla zayiflama derdine dusupte yine o hortlak goruntusune geri donmez!
    Aylin hanimin sadece ayakkabilarina bayildim ama hersey bir araya gelince pek bir renk cumbusu olmus!Elbise zaten neon sari, pek parlak ve havali, buna birde fusya aksesuarlar eklenince goz yoruluyor haliyle..Benim ilk yorumum "aa Galatasaray olmus" idi:) Bilmem kendisi ne kadar fanatikdir?
    Bu elbisenin altina ben olsam yesil/kahve/bej tonlarinda yilan derisi stilettolardan giyerdim..Zara'da cok guzel bir cift var:) Tabi Aylin hanim zahmet edipte Zara'dan alisveris etmez ama ayni ayakkabinin eminim 2000 Euroluk bir Sergio Rossi modeli vardir, onu alsin:)
    Bu arada Pelin'cim, farkettigim kadariyla postlarinda Aylin hanim en az Feryal Gulman kadar populer, acaba ondan da Feryal hanimdan oldugu gibi bir feedback aldin mi? Ya da okuyucularindan midir?
    -bence kesin oyledir de ben yinede soriyim istedim-
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. neslie'ciğim aylin tahincioğlu popüler çünkü en az feryal gülman ve diğer konu ettiğim isimler kadar pahalı zevkleri olan biri. e birde güzel ve bakımlı. yani sevdiğim tüm malzemelerden var kendisinde. elbette bol bol konu edilecek :)
    diğer sorunu ise mail yoluyla konuşalım :)
    bu arada çok ara veriyorsun özletiyorsun. daha sık görmek isterim seni. :)

    YanıtlaSil
  6. victoria daha ii cunku aylin tahincioglu bizim sosyeteye has olan bi kalip gibi durma hevesinden vazgecememis. bi onda bi de Feryal Gulman' da bu var, gecmiyor gecemiyor..

    YanıtlaSil
  7. valla benim oyum harper a :) yerim ben onu!

    YanıtlaSil
  8. Her zaman VB daha farklıdır.Tarzını,havasını çok beğenirim ancak burda o çizmeler o elbiseye olmamış bana göre.Bir de yandan görseydim Vicky'i daha iyi olacaktı:)

    YanıtlaSil
  9. Kesinlikle victoria :) ztn kendi tasırımlarını victoriadan daha iyi taşıyan birini daha görmedim:) baby harper nasıl tatlı :)

    YanıtlaSil
  10. bu arada harper 'ın elbisesi burberry değil bonpoint marka minik bir not olarak ekleyim dedim.

    YanıtlaSil
  11. reyyan buyurgan14 Kasım, 2011

    bu nasıl guzel bir bebektir!!maşallah!!bu arada oyum V.Bnindir

    YanıtlaSil
  12. Ikiside ayri guzel ayri eventler icin. Her insan evladi Vicky B. olamaz tabi, ama gercekten cok yakismis ikiside. Sahsen Vicky'cimin tarzi kendiminkine cok uyguno yuzden Vicky B diyorum:)

    YanıtlaSil
  13. Eva Longoria'da bu elbisenin caramel rengini giymis, sahsen en cok ona yakistirdim.

    http://www.peoplestylewatch.com/people/stylewatch/gallery/0,,20545179,00.html#21080646

    Nesli

    YanıtlaSil
  14. sevgili nesli bende anketi düzenliyordum zaten. bir kişi daha varmış meğersem :)

    YanıtlaSil
  15. Oyum Victoria'yaa :) Aylin de iyi giymiş epey hemde ama şimdi Victoria ayrı bi güzel Harper'lan :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.