43 - Kim Daha ŞIK ?

 


70 'erin izlerini taşıyan Gucci 'nin ipek şifon kırmızı elbisesini ilk Eva Mendes üzerinde gördüm. Ten renkli Jimmy Choo'ları, makyajı, saçları ve kadınsı havasıyla Eva oldukça hoş görünüyor.

Bunun yanısıra aynı elbiseyi kızıl saçlı ve mermer tenli Karen Elson 'un da üstünde görüyoruz. Elbise kadınsılık ve seksilikten çıkıp bambaşka bir havaya bürünmüş. Daha klas ve daha zarif. Eva 'nın aksine Karen elbiseyi defilede ki gibi bilekten bantlı süet bir ayakkabı ile eşleştirmiş.

İkiside defiledekinin aksine ne boyunda ki fuları ne de ince siyah kemeri kullanmış.

Gelelim Feryal Gülman 'a. Defiledeki kullanımın aynısını uygulamış. Yaratıcılık anlamında kendinden birşeyler katmasını isterdim. Elbisenin rengi çok yakışmış. Saçlarını çok beğendim. Makyaj her zaman ki güzelliğinde. Ama peep-toe dediğimiz burnu açık Christian Louboutin seçimini beğenmedim. Siyah kemer takmış olması ayakkabı rengini ister istemez siyah seçmeye zorlamış. Ama keşke ucu kapalı Karen Elson 'ın seçtiği tarzda olsalarmış.

Eğer benim fikrimi sorarsanız ben bu elbiseyi büyük bir davet için değil de daha çok bir açılış ya da kokteyl için seçerdim. Ve mutlaka çizmelerle giyerdim. Mesela bir Ralph Lauren Coura süet çizmelerin hem rengi hem de formu bu elbise için ideal olurdu.

3 kadın da fena değil. Ama Karen Elson 'un 2 bin 700 dolarlık Gucci elbiseyle daha uyumlu olduğunu düşünüyorum. Abartmadan dozunda bir şıklık yakalamış. Ha bir de o ten rengi ve saçlarla başka birine şans tanıyacağımı sanmıyorum :)



Share


Yorumlar

  1. Ben Eva Mendes'de hiç beğenmedim.Çok kilolu, iyice iri görünmüş bu elbiseyle.Feryal hanımın saçona falan bayıldım.Elbiseyi de çok yakıştırdım ancak ben de olsam kesinlikle burnu kapalı bir ayakkabıyla veya dediğin gibi süet bir çizmeyle giymeyi tercih ederdim.Bu tarz elbiselere çizmeyi çok yakıştırıyorum.

    YanıtlaSil
  2. pelin çok haklısın kesinlikle bu elbiseyle çizme olurdu. seçtiğin gibi ince ve yüksek topuklu ki senin seçtiğin rengede ayrıca bayıldım. ben modelide beğenmedim. hepsinin ayakkabıları kötü. ama çizme seçtinmi acaip şık olursun. bana iyi akıl verdin. bu tarz uzun zamamndır giymediğim bir elbisem vardı derhal bakacağım nereye koydum diye.:)

    YanıtlaSil
  3. Ben en cok Eva Mendes'i begendim. Ten rengine kirmizi sahane olmus. Evet ayakkabilar hepsinde feci ama Feryal Gulman'in copy cat goruntusunu bosvermesi gerektigini dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bana kalırsa bu elbise ince uzun bayanlar için biçilmiş kaftan.Az balık etli ya da kısa boylu kadınlarda güzel durmuyor.Bu nedenle elbiseyi en güzel Karen Elson taşımış diyebilirim.Eva Mendesi kilolu göstermesine rağmen yine de kötü durmamış üstünde.Lakin onun da ayakkabı seçimi kötü

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.