54 - Kim Daha ŞIK ?

 


Ünlüler için 2011 yılının markası tek kelimeyle Emilio Pucci'dir. Sene içinde o kadar çok kişi de gördüm ki yakında markadan nefret edebilirim :)

Bir Emilio Pucci 'yi daha bu sefer Aylin Tahincioğlu 'nun üstünde görüyoruz. Ama elbise çok tanıdık. Zaten bir elbise divaların divası Jennifer Lopez tarafından giyilmişse beynimize kazınmaması imkansız :)

Tek kolu işli bu elbise Jennifer Lopez 'in havası ve cakasına son derece uygun. Adeta sadece onun giymesi için yapılmış. Hakkıyla da taşımayı bilmiş. Üstelik elbise defilede ki mankene bol gelmişken JLo hatlarıyla doldurmasını bilmiş.

Elbisenin mini olanı var mı bilmiyorum ama gördüğünüz gibi Aylin Tahincioğlu mini olanını tercih etmiş. Elbisenin bel bölgesinde ki cut-out diye tabir ettiğimiz dekolteyi kapattırmış. Aklınızdan geçenleri biliyorum. Madem kapattıracaktı o zaman ne diye giymiş diyorsunuz. Haklısınız aynen ben de sizin gibi düşünüyorum. Çok manasız bir değişiklik. Belki de mini olanı bu şekilde satılıyordur kimbilir. Ama ben bu elbisenin orjinalini aynen Jennifer Lopez 'in üstünde ki gibi gördüm. Aslında aklıma çok daha başka şeyler gelmiyor değil ama düşündüklerimi Aylin Tahincioğlu gibi lüks marka sevdalısı birine yakıştıramam.

Mary Katrantzou etekte olduğu gibi bu kıyafetinde de hoşuma gitmeyen şey saçlarının rengi. Fazla açık bir sarı. Türk kadınlarımız bu saç renginin sevdalısı ama yakışmadımı yakışmıyor işte. Vücut şahane, hava caka yerinde ama bu sarı saçlarla görünümü son derece frapan. Üstelik yanlış görmüyorsam bir de yeşil/gri far sürmüş ki evlere şenlik.

Ama aksesuar seçimi gayet başarılı. Altın renkli ayakkabılar ve yine altın renkli clutchı ile en doğru seçimleri yapmış.

Aylin Tahincioğlu 'nun saç rengi 2-3 ton koyu olsa ve makyajı daha dengeli olsaydı rahatlıkla Jennifer Lopez ile yarışabilirdi. Ama bu durumda ne yazık ki yanından bile geçemiyor.



Share

Yorumlar

  1. Tabi ki Jennıfer :)

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ben bu Aylin hanimda oldum olasi yanlis biseyler goruyorum. Pelin hanim sanki sadece saci degil Secimleride fazlami frapan? Yada tasima seklimi oyle gosteriyor giysyi cozemedim. Ama ben bu elbiseyi Jenifer Lopezede yakisttiramadim acikcasi.

    YanıtlaSil
  3. Tabii ki jeniffer kayitsiz sartsizzz...bilemiorum isiktanda olabilir ama ciddi bi ton farki var ortada..

    YanıtlaSil
  4. Aylin Tahincioglu hakkinda yazdiklarina katiliyorum Pelincim. Ama bence J.Lo elbiseyi fazla doldurmus. Kimse beni yanlis anlamasin, fazla zayifligi guzel bulan biri degilim ama her kumas herkesin vucut sekline olmuyor. Basenleri bu elbisede benim gozumu yordu acikcasi. YC

    YanıtlaSil
  5. Aylin Tahincioğlu'nun o beyaz sarı saçları bu elbise de Mary Katrantzou etektekinden daha iyi durmuş bence bu elbisede.Yeşil-sarı daha bir uyumlu olmuş.
    Pelin bence iyiki belini kapattırmış.Boyu çok uzun değil bu yüzden hoş durmayabilirdi.Ben şahsen Jennifer Lopez deki görüntüsünü de sevmemiştim zaten.Elbise en iyi soldaki mankende duruyor :)
    Ben bu haliyle elbiseyi yakıştırdım Aylin Tahincioğlu'na da saçlarını kesinlikle daha doğal bir sarı yaptırsa çok daha güzel olucak,çok yapay duruyor bu haliyle.

    2demilicious.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Bende bu elbiseyi Aylin Hanim'a daha cok yakistirdim. daha elegannt bir gorunumu var. Aylin Hanim'in elbisesinin cut-out dekoltesi olsaydi nasil kapattiricakti? Yamami yapilacakti? Benim kafama pek yatmadi dogrusu, bence elbisenin orjinal halidir bu.
    Nesli

    YanıtlaSil
  7. Birşey söyliyim mi sanırım 10 yıl önceydi Vakko'dan bir düğün için (bu elbisenin siyahını düşün ama model aynı herşeyiyle)böyle bir elbise almıştım.Cut- out'una kadar aynı model sadece renk ve kumaş farklı.Ve tuttum tuttuum gittim elbiseyi geçen yıl ihtiyacı olan birisine verdim:-)

    Herneyse, Aylin T.na gelince halbuki saçlarını en azından J.Lo'nun saç rengi gibi yapsa şahane olmaz mı?

    YanıtlaSil
  8. Elbiseyi hiçbirinde beğenmedim.Jennifer Lopez'in kalçalarını herkesin gözüne sokarcasına seçimler yapmasından da sıkıldım açıkçası.Elbiseyi doldurmasından hoşlanmadım.Mankendeki duruşu iyi.

    YanıtlaSil
  9. YORUMLARINA BAYILIYORUMMMMM!!!! ÇOK TATLISIN VE SONUNA KADAR DOĞRUSUN! JENİFFER SÜPER;)
    http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. aylin hanım elbisenin bütün özelliğini yok etmiş uzun boyu ve cut out detayı zaten olması gereken . kapatınca bu elbiseyi alıp giymenin bir anlamı kalmıyor. Bir de ben orjinal ürünlerin alınıp modellerinin değiştirilmesini doğru bulmuyorum. anlamsız geliyor. Özelliği kalmıyor.o marka o modelmiş gibi görünmüyor. Değişiklik yapılacaksa o zaman ne anlamı var pucci dior vs. vs. almaya .Eğer açık veya dekolteli veya rahatsız edecek bir detayı varsa farklı bir modelveya marka tercih edersin. olur biter...
    Pelin siteni keşfedeli 1 hafta oluyor. Çıldırdım resmen nasıl bu kadar geç kalmışım diye. şimdi sabah açıyorum akşama kadar geçmiş yazıları yorumlara kadar okuyorum. ellerine emeğine sağlık çok çok güzel tebrik ederim....

    YanıtlaSil
  11. esra heyecanın mutluluk verici teşekkür ederim :)

    sevgili larelith aramıza hoşgeldin o zaman :) ne mutlu ki güzel vakit geçirmenizde minik de olsa bir payım var. çok mutlu oluyorum bunları duydukça. tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. Fotolara baktığımda daha Pelin'in yazısını okumadan Aylin hanımın saçları ne kadar fena duruyor diye düşündüm sonra yazıyı okuyunca yine Pelin'le aynı yerde olduğumuzu gördüm. elbise en güzel mankende durmuş ama manken seçeneklerde olmadığından mecbur JLO'ya verdim oyumu.

    YanıtlaSil
  13. Geçen gün O ses yarışmasında Hülya Avşar'da giymişti yanılmıyorsam.

    YanıtlaSil
  14. Kesinlikle Jlo ve istemesem de çakma olduğunu düşünüyorum epeyce :(

    YanıtlaSil
  15. kapattırmak nasıl olabilir acaba? yama mı yaptırmış=) demekki orjinalinde bu elbisede var koleksyonda yada sadece kol detayını bir şekilde kullanmış.

    YanıtlaSil
  16. missred gördüm hülya avşar 2ın elbisesini ama orjinal değildi. zaten henüz meşhur olmayan bir tasarımcıya diktiriyor. güzel bir esinlenme anlayacağın :)

    verabox aylin tahincioğlu'nun elbisesinin bir tarafında hemen göğüs altında başlayan bolluğu eminim sen de görmüşündür. tam da cut-out bölgesi.bana bir şekilde usta bir terzi tarafından kapatılmış hissi verdi. çünkü elbisenin o bölgesi bele iyice oturur.tuhaf geldi o bolluk bana. ben diktirdiğine ihtimal veremiyorum çünkü o kadar pahalı parçalar giyiyor ki tenezzül etmez geliyor bana.

    YanıtlaSil
  17. http://home.emiliopucci.com/collections/fall-winter-2011-12

    puccinin orginal web sitesinde Aylin hanımın giydiği elbise yok, bence çakma ..

    YanıtlaSil
  18. doğrusu elbisenin çakma olduğunu sanmıyorum. bir kere o kol işlemelerinin aynısını yapmasına imkan yok. markalarda bazen defilelerde görülmeyen ek tasarımlar olabiliyor. çeşitli versiyonları olabilir yani. gerçi pucci 'yi gezdim ve tek tek ürünlerine baktım bu modeli görmedim ama olmayacak diye birşey de yok. hem renk hem kumaş hemde işlemeleri bu kadar birebir kimse yapamaz. pucci hariç tabi :)

    YanıtlaSil
  19. Valentino bile, bir keresinde benim kiyafetimi , benden daha iyi Yildirim Mayruk dikmis demisti.

    Aylin Hanimin bir kolu NY da, orada butun bu modacilara kumas saglayan sizin bizim bilmedigimiz bir suru dukkan ile iyi ahbapligi var ; )
    Pucci nin kullandigida hazir islenmis bir kumastir.

    YanıtlaSil
  20. düşürmeyin beynime kuşku tomurcuklarınıı :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.