58 - Kim Daha ŞIK ?

 


En büyük Chanelsever 2 isim en sonunda ağıma düşüverdi :) Suzan Sabancı Dinçer ve Feryal Gülman.

Yine Chanel Byzantine koleksiyonundan çok hoş bir elbiseyle görüyorsunuz kendilerini. Suzan Sabancı Dinçer elbisenin siyah rengini tercih etmiş. Chanel kıyafetleri kendisine yakıştırmıyorum ama bu elbise üstünde güzel durmuş. Chanel çantası ve pırıltılı ayakkabılarıyla hoş bir görünüm içinde.

Gelelim Feryal Gülman 'a. Resim dün gece gerçekleşen İstinye Park Hermes mağazasının açılışından. Hermes kullanmasıyla meşhur Feryal Gülman 'ın üstünde tek bir Hermes marka yok. Elbisesi Chanel, çanta Bottega Veneta ayakkabılar ise Valentino Rockstud. Aynı protest yaklaşımı Louis Vuitton 'un Milan mağaza açılışında Prabal Gurung giyerek yapmıştı. Severim böyle sıradışılıkları :)

Beyaz Chanel elbiseyi güzel taşımış. Suzan Sabancı Dinçer 'in aksine elbisenin tüm detaylarını rahatlıkla görebiliyoruz. Açık bıraktığı saçları ve klasik makyajıyla çok hoş görünüyor.

Elbisenin satış fiyatı 11 bin 170 TL.

Kim daha şık dersek normalde Feryal Gülman 'ı seçerdim. Ama Suzan Sabancı Dinçer 'in 40 yılda bir giydiği Chanel 'i yakıştırmanın şerefine oyum bu seferlik Suzan Sabancı Dinçer 'e gidiyor :)






Share


Yorumlar

  1. Bence elbisenin renginden ötürü Feryal hn.daha şık , dah ahoş görünüyor.Yani Suzan hn.da eğer o rengi seçseydi belki daha da yakışırdı kimbilir? Ben aslında ikisini de beğendim.

    YanıtlaSil
  2. bende ikisini beğendim. seçim zor bu sefer :)

    YanıtlaSil
  3. Bende elbiseyi cok begendim. Ama renk olarak beyaz muhtesem gorunuyor. Oyum Feryal Gulmana gidiyor. Ancak Suzan hanimida ilk kez begendim.

    YanıtlaSil
  4. Modelden farklı olmak için olmalı,kemer kullanmamışlar ama ben modelin stilini daha cok beğendim. Bros, kemer ve bileklik en az elbise kadar hoş. Keske kulansalarmis.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Pelin bombay gibi birde chanelin byzanthyn colleksiyonunuda paylassana ben cok daha görkemli buldum.bir parçası bile müzede saklamaya deger saheser. Keske sahip olabilecek kadarda param olsaydı. Kimbilir senin baktığın 60 kusur binliralik bunlardan biridir belki.

    YanıtlaSil
  6. sevgili ayşegül eski koleksiyon ama byzantine :) hem sağolsun tüm parçaları bizimkiler sayesinde gördük diyebilirim.
    ama sana video linkini vereyim seyret.
    http://www.youtube.com/watch?v=YgzEUHe2CA4&feature=related
    gerçekten de çok iyi bir koleksiyon. ama ben bombay 'i de bir o kadar beğendim :)

    YanıtlaSil
  7. elbette daha eski, bombay da müthiş ama ben senin blogunda yorumlarinla birleşince cok daha keyif verici olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. Beyaz olanı tercih ederim ben :) Feryal Gülman tam takır mükemmel ben çok beğendim o yüzden hiç Suzan hanıma iyilik yapamıyorum Feryal Gülmaaaan :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.