Chanel Paris-Bombay Show 2011/12

Bugün Chanel 'den gidiyoruz :) Bu sefer de geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Paris-Bombay 2011/12 defilesini mercek altına alalım istedim.



Chanel Metiers d'Art, koleksiyonu adeta Hindistan'a adamış. Defilelerin değişmez adresi Grand Palais 'nin bir Hint sarayından farkı yok.

Önce defilenin havasını biraz olsun solumak adına videoyu seyredin derim. Her zaman ki gibi dekor ve styling en üst noktada. Bunun daha iyisi nasıl olur bilemiyorum. Saçlar, makyaj ve aksesuarlar kusursuz.

Her bir parça enfes ama özellikle aşağıda resimlerini koyduklarım favorilerim.




Ve gelelim aksesuarları yakından incelemeye..

Chanel 'in Boy serisi yeni modelleriyle devam ediyor.



Ve son olarak sizleri koleksiyonun hazırlanışını görmeniz için Chanel 'in atölyesine götürüyorum. Her parçasında hayran kalınası bir işçilik, ustalık ve emek var.




Share

Yorumlar

  1. Gozlerim ve migdemdeki ucususan kelebekler bayram etti, bu postu gorunce. Chanel kadini degilim ama, sanatta sanattir yani! Emegine saglik Pelinim:)

    YanıtlaSil
  2. söyleyecek söz bulamıyorum. İşçilik ,kreasyon mükemmel. Bu sektörün 1 numarası chaneldir. Üstüne tanımam.

    YanıtlaSil
  3. bu yüzden o chanel ve bu kadar pahalı ben hiç de haksız olduklarını düşünümyorum..usta ya saygı belkide bu yaptıkları kim olursa olsun karl bu işi en yii şekilde üsrdürdü evet baştan yaratmadı ama coco chanel kadar muhteşem ve ihtişamla başardı bunu ayakta alkışlanılası bi defile bu belkide aslında hayat tarzı bize sunduğu...

    YanıtlaSil
  4. ışıl ışıl ne kadar göz alıcı bravo...

    YanıtlaSil
  5. Calisma, disiplin, perspektif, herkesin gorevini dogru durust yaptigi bir ekip... bizde neden hicbir zaman boyle bir markanin olamayacagina cevap niteliginde videolar, tesekkurler Pelin!

    YanıtlaSil
  6. Serap'im sen bir Herve kadinisin biliyorsun degil mi ? ;)

    Bence dikis iscilik ve deneyim olarak kesinlikle sektorun en iyisi ;)

    Sadecebenemel metier d'art koleksiyonlarinda karl lagerfeld hicbir seyle ilgilenmez. Bu koleksiyon chanel calisanlarinindir.

    Sevgili isil E. cok haklisin tum dediklerine katiliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Sadecebenemel cok guzel demisin gercektende bize sunulan sadece bir koleksiyon degil ayni zamanda bir yasam tarzi.

    YanıtlaSil
  8. Nasıl bu enfes esrleri bir sefer giyerler. Bence çerçeveletip duvara asmalı yada gumuslukde saklamalı. Acaba büyük beden de uretiyorlarmi?

    YanıtlaSil
  9. Eve gidince izlicem Bleu de Chanel'imi koklayıp yılbaşı çekilişi için arkadaşıma aldığım Chanel ojecikleri bilgisayarın başına koyucam :) @Serap Serap abla hani Paris'tesin hatırlatayım dedim :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.