SUÇ ONLARIN DEĞİL Kİ !



Deniz Berdan sadece tuhaf kıyafetleriyle değil yemek konusundaki becerileriylede dikkat çekiyor.Berdan sadece ikonacan değil ayrıca ‘pasta ve ekmek şefi’ ünvanınada sahip. Berdan, Starbucks Coffee Türkiye için hazırladığı üç özel yiyecek ürünüyle ‘mönü’ye girdi. Deniz Berdan’ın hazırladığı Çikolata Parçalı Cookie, Sebzeli Kiş ve Yulaf Süslemeli Tarçınlı Muffin, önceki gün Bebek mağazasındaki tadım toplantısıyla tanıtıldı. Tanıtıma Şebnem Çapa, Ayfer Toprak, Esra Üstünkaya, Neslihan Kozanoğlu, Ebru Şallı, Özlem Yıldız, Eda Taşpınar gibi ünlü isimler katıldı. Misafirleri, Starbucks Coffee Türkiye Pazarlama ve Kategori Direktörü Gülben Tuncaakar ve Berdan birlikte ağırladı. Tuncaakar, “Son yıllarda tüm dünyada önem kazanan sağlıklı yaşam platformu çerçevesinde, yiyecek mönümüze hafif lezzetler katmak üzere çalışıyorduk ve bu doğrultuda Deniz Berdan ile bir araya geldik” dedi.

2 adet ikoncan telefonda konuşur :

- IKONCAN 1 : Şekeriiiim bugünkü programın ne ?
- IKONCAN 2 : Bizim Deniz in muffinları Sturbucks menüsüne girmişde kızlarla onu kutlayacağız..
- IKONCAN 1 : Aaaaa hangisinde Bebek Starbucks mı ?
- IKONCAN 2 : Herhalde şekerim. Yok bide Sultanahmet de olacak. O kıroların arasında nasıl yürünür ki ..
- IKONCAN 1 : Kimleri davet etmiş acaba ?
- IKONCAN 2 : Aman her zaman ki takım işte. Eda kesin geliyor. Yaşam gurusu Şallı da gelecek. Şu Murad kataloğuna poz vermeden önce kızı 8 saat nar kürüne sokmuşlar Detayları almam lazım ölecam yoksa meraktan.
- IKONCAN 1 : Ay şekerim boşver onun ne yaptığına. Sen çıkaracağın yeni stil kitabına odaklan. Ben Deniz i arayımda tebrik edeyim. Koskoca Starbucks markasıyla çalışmak büyük başarı. Nobel almak gibi birşey ayooolll.
- IKONCAN 2 : Kız Nobel de ne ?! Bulmaca gibi konuşmaaa. Daha hangi Louboutinleri giyeceğime karar vermeliyim çok işim var. Yarın saat 1 civarlarında Nişantaşı nda ol. Artık Bebek te ki kalabalıktan arada kaynayacağız diye korkuyorum. Hadi kaçtııımm..
Hehehe hafiften abarttım diyelim ama bahsettiğimiz Amsterdam a komünist ülke diyenler grubuysa hiç de hayal değil.

Birçok Avrupa ülkesinde uzun yıllar yaşamışlığım vardır. Ve inanın hiçbir ülkede bu kadar vasıfsızın bir sinema oyuncusu yada bir politikacı kadar ünlü olduğunu görmedim. Artık bunlara dergi sayfalarıda yetmiyor. Her sektörde olmak isteyecek kadar aç gözlüler. Genç stilistlerinde, diyetisyenlerinde, sunucularında, modellerinde hepsinin rakibi oldu bu görmemişler. Aslında suç bunların değil, bunları adam yerine koyan Starbucks, Punto, Balizza, Vakko gibi markaların. Tabi bide çuvaldızı kendime batırmam gerekiyor. Blogumun adını sosyete koymanın cezasını çekiyorum :)

Yorumlar

  1. Süper bir yazı olmuş bu:)Okurken çok eğlendim,:)))

    YanıtlaSil
  2. Çok eğlenceli bir yazı olmuş doğrusu. Ayrıca diyalog kısmını abarttığınızı hiç düşünmüyorum. Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Hatta en son yazdığım bir mesajda bu kadroya 'gereksizler ordusu' demiştim, sonra acaba çok mu ağır oldu diye düşündüm bütün gece. Şu an az bile yazdığımı düşünüyorum. Neden güzelim Ülkemin yıllardır yerinde saydığını anladım sayenizde. Maalesef herkes bilmediği işi yapıyor bu Ülkede. Bu insanların eline güç verirsen olacağı budur. Eline sağlık Pelin. :)

    derya

    YanıtlaSil
  3. sevindim okurken güzel vakit geçirmenize. arada geliyo böyle ilhamlar :)

    deryacım hiç canını sıkma çünkü böyle düşünmekle sonuna kadar haklısın. gazete manşetlerimiz bunlara kaldıysa biz daha çoook yerimizde sayarız.

    YanıtlaSil
  4. Ben de tam önceki Deniz Berdan yazınıza yorum yapacaktım ki bu yazınızı gördüm. Az önce öğlen yemek için S.bucks'a gittim, kasadaki çocuk bakın bu ürünlerimiz yeni DB yaptı diye hanımefendinin yaptığı ürünleri satmaya çalışıyordu. Ben de kendimi tutamayıp, bu tarz diyet ürünler çok iyi fikir ama sırf o hanımın adı ile pazarladığınız için almam dedim. Çocuk çok şaşırdı, dedi ki böyle düşünüyorsanız o zaman yönetime mail atın. Ben de atacağım sanırım.

    YanıtlaSil
  5. nihan süpersin. du o zaman bende bi bebek yapayım :)) yahu o kadar bu işi okumuş etmiş yıllarını vermiş isimlerimiz varken hatunun biri tuhaf giyindiğinden haber oluyo nelere el atıyo. bilinçli tüketiciyiz varmı bi diyeceğiniz :))

    YanıtlaSil
  6. herkeste aynı gözlük herkeste aynı tarz, körler sağırlar birbirni ağırlar.

    ama anlamadığım Ece Sükan inanılmaz kültürlü, hanımefendi, zevkli, akıllı ve kültürlü bir bayan olarak bu boş sosyetiklerle neden takılır, ne konuşur, nasıl zaman geçirir...

    YanıtlaSil
  7. Bu DB var ya, bir dönem NTV de yemek programı sunuyordu:)))(Hala var mı bilmiyorum.Suni, saçlarını savura savura,ellerine un, soğan veya binimum malzeme bulaştırmadan emir komuta zinciriyle sunulan bir yemek programı idi.!!
    Nihan'nın yaptığını yapmalı , almamalıyız aslında ki firmalar da bunlara prim vermesinler.
    Vala süper bi konuya değinmişsin, hızımı alamadım :))))))

    YanıtlaSil
  8. Itırcım günündesin saldır rahatla canım :)) burası o yüzden var zaten.

    iconjane cim ben ece sükan ı o kadarda beğenmem. giydiklerinin çoğu son derece zevksiz. ha evet arada gerçekten tarzına giden güzel parçalar seçiyor ama süper ötesi bi tarz değil benim için. bide şu 5 kelimesinden 4 ünün vintage olması çok baydı artık :) mesela benim için yerli mankenlerden en iyi giyineni tülin şahin dir. hiç abuk sabuk giyinmez. sade ve asil seçimleriyle her zaman tercihim Tülin dir.

    YanıtlaSil
  9. yaw ece yi konuşurken asıl söylemek istediğimi unuttum. kızcağız napsın onlarla olacak çünkü hepsi de mağazasının müşterileri.

    YanıtlaSil
  10. Bunlar tamamen "bakın ben sadece sosyetik değilim, aynı zamanda iş kadınıyım!" (iki kurabiye yapıp-ki kendisinin yaptığından çok ama çok şüpheliyim) diyebilmek için tanıdıklarının sayesinde oynanan oyunlar! Ama şu da bir gerçek özenti sosyeti-mler (özellikle sosyetim diyorum çünkü sosyetik olmaya çalışıyorlar ancak yeterli magazin değerine sahip değiller)"Deniz Berdan kurabiye yapmış, gidip yemeliyim" diyebilecek kadar boşlar. Her topal atın bir kör alıcısı vardır ne de olsa.

    YanıtlaSil
  11. Pelin kutluyorum seni mukemmel bir yazi olmus! Bu kadinlardan da, giyip cikardiklarindan da, her ise burunlarini sokmalarindan da gina geldi artik! Yahu hadi Eda'nin kendi kadar suse puse merakli bir beyi var onu anladik ama su DB'nin kocasi ne diyor karisinin bu abuk subuk, 3.sinif Mad Max filmlerinden cikmis hallerine anlamiyorum!! Yanilmiyorsam bu hanimin birde oglu var, ay cocuk ne utaniyordur annesinin o deli sacmasi kiligini gordukce kimbilir! Adamda kalkip bir hanim hanim kendine gel paramizi carcur ediyorsun falan demiyor mu? Aklim almiyor vallahi...Bu hanimlarin topu uzaydan gelmis, Ece Sukan'da pilot kabininde masaallah!!!haha

    YanıtlaSil
  12. Geçen akşam bir şeyler yemek için Starbucks'a gittik. Kepekli havuçlu kek kalmamıştı ve bu yeni light serisini gördük. Tabii hazırlayan kişinin ismi yazmıyordu bizim gittiğimiz mağazada. Çikolatalı cookie aldık ve gerçekten çok-kö-tüy-dü!! Hatta Starbucks nasıl bu kadar kötü bir şeyi mönüsüne eklemiş diye düşündük ve yiyemedik tamamını. Şimdi de yazınızı okudum ve sebebini anladım :)

    YanıtlaSil
  13. benim anlamadığım Starbucks gibi bir marka nasıl DB ile çalışır. markayıdamı türkleştirdik nedir :)

    neslie DB nin boyunca 18 yaşlarında kızı var. oda annesi gibi giyiniyor. ama en azından genç o yüzden anlaşılır bişi.

    melo sendemi havuçlu kekeinin hastasısın..ben deli oluyorum ona ya. hergün yiyebilirim :) ben o light serisini deneme yanılma bile yapmayacağım :)

    YanıtlaSil
  14. Pelin, kepekli havuçlu kek'e bayılıyorum. Aslında pek light olmasa da adında kepekli geçtiği için içimi rahatlatıyorum diyelim :) yanında da ice americano, yummy :)

    YanıtlaSil
  15. 18 yasinda kizi mi var??? inanmiyorum..peki niye onun yasina basina uygun, deli dolu hallerini degilde (hani illada goreceksek tabii:) annesinin bu tries-to-hard-but-can't-achieve-any-thing resimleriyle goz zevkimizi bozuyoruz anlamadim? valla..ne diim?benim annem ben 18'ken boyle giyinseydi herhalde manyak bunalim bi tip olur cikardim:))hakkim degilse soyleyin yani!! bu arada sevgili biricik ikoncanimiz Eda simdide yetmemis Trendcan midir nedir oyle bir program yapmaya baslamis TV'de..hayirli olsun diyorum kendisine, burnunu sokmadigi bi bu kalmisti!

    YanıtlaSil
  16. tries-to-hard-but-can't-achieve-any-thing lafına bittim neslie :)
    ama işte ne yazıkki bizim ülkemizde bişiler kazanıyo bu kadıncağız yada ne bilim kazandığını sanıyor.

    kızıda zaten annesi gibi giyiniyor. medyada çıkmayı svmediği belli yada annesi izin vermiyordur o yüzden ne haberini ne de resmini özrellikle koymuyorum.

    eda nın programınıda özellikle haber yapmıyorum. bıktım çünkü bunlardan biraz ara verecam :)) ama eleştirecek bişi varmı diye seyredecam o ayrı :)

    YanıtlaSil
  17. tesekkur ederim Pelin'cim, ne demek!bende boyle laflar coktur bi de yeri gelipte soyleyince cuk oturuyorlar, pek iyi oluyor:)evet haklisin bizim ulkemizde maalesef akli basinda, alternatif olmayi baskalarinin burnuna da sokmadan yasayabilen mutevazi sahislar pek tutulmuyor...Nerede isi asiriya vardiran, abartan, ben de ben diye bagiran tip varsa alip basimiza tac ediyoruz..Sagolsun Starbucks gibi "teori de international pratikte local" dusunen firmalarda boylelerine daha da prim yaptirip, iyice sisinmelerine canak tutuyor..

    Artik bu konulardan bunalmis olmani cok iyi anliyorum..you need a break sweetheart!!have a cup tea but not frm Bebek Starbucks:))

    love!

    YanıtlaSil
  18. yok yok ben özellikle Starbucks a gidip Nihan ın yaptığını yapmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  19. Amerika'nın vasıfsızlarından birisi olan Kim Kardashian da Pepsi'nin reklamlarında oynamış...
    Demek ki böyle vasıfsız ünlüleri biz baş tacı etmiyormuşuz.

    YanıtlaSil
  20. sevgili bc6 zaten kıstasım Avrupaydı Amerika değil. Ona bakarsan Amerika Paris Hilton kültürünü hayatımıza sokmuş bir ülke. Onlar bu kulvarın tamamen dışında :)

    YanıtlaSil
  21. bu mükemmel bir yazı olmuş, 2 kez okudum. tebrik ederim!
    kelimesi kelimesine katılıyorum ve bu kadar güzel ifade edilemezdi.

    herkes her işin içinde herkes her konuda uzman, herkes tasarımcı...

    YanıtlaSil
  22. @Hesionka

    saol cnm..güzel bir iki dakika geçirtmişsem ne mutlu bana

    YanıtlaSil
  23. Bence hiçte abartmamışssın konuşmaları:D Çok gerçekci, o yüzden şimdi gidip kusuyim, midem bulandı.

    Amsterdam olayı...vay vay vay hiçbir şey diyemiyorum.

    YanıtlaSil
  24. hahaha kusarak gitseler ne ala :)

    YanıtlaSil
  25. İyi ki blogunun adına bakıp da önyargılı davranmamışım:) Yazına bayıldım, son yarım saattir okuduğum diğer yazılarına da! Sanırım bundan sonra hep buralardayım:))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  26. hoşgeldin handan. sende katıl ti'lerimize, gırgırımıza..ha yeri geldiğinde ciddi olmayıda biliriz ama :)

    YanıtlaSil
  27. yazıyı şimdi okudum ve bayıldım...:)konuyu süper özetlemişsin..

    YanıtlaSil
  28. wayferer yasaklansın artık imdaat! yakışan yakışmayan takıyor yaa :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.