ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ

Malum dinlenme sürecim yüzünden konulara geç kaldım. Ama bunu atlamam imkansızdı.

Altın Kelebek Ödüllerimiz yine bol dedikodulu, bol rüküşlü, bol görgüsüzlükle yoluna devam etmekte. Eurovision'u komşu ülkelere puan veriliyor diye eleştirmeyi biliriz ama yerel ödüllerimizde genelde aynı grubun TV kanallarına gider. Eğer Binnur Kaya gibi hem çok sevilen hemde çok başarılı tiplemelerde bulunan bir sanatçı hala ödül alamamışsa kusura bakmayın ben o ödülün güveninirliğine zerre kadar inanmam. En iyi kadın oyuncu ödülünü alan Beren Saat'in nazire yaparcasına "Beren'den Bihter olmaz" diyenlere bir güzel giydirmesi adrenali yükseltti. Yatağımdan kalkıp sen önce o dudaklarını incecik yapmadan kızmayı ve topuklu ayakkabılarla yürümeyi öğreeeenn diye ekrana atlayasım geldi :) Gecenin en büyük ayıbı ise ödül alanların salondan çaktırmadan sıvışmasıydı. Hala şu ödül töreni adabını öğrenemedik. Hala emeğe saygı duymanın ne demek olduğunu bilmiyoruz. Varsa yoksa ben, ben, ben..

Eveeettt..Geldik en sevdiğim bölüme...Kimler ne giymiş, kim şık, kim rüküş bölümüne :)



Gecenin hakim rengi beyazdı. Tülin Şahin'in Tuvana Büyükçınar imzalı beyaz kıyafeti sade ve hoş. Ama şu bizlere öğüt verdiği zayıflama işini abartmış gibi görünüyor.

Şenay Akay gecenin şıklarından. Selin Karamehmetoğlu imzalı pudra renkli kıyafetini beyaz ceketle tamamlaması Hollywood törenlerini yakından izlediğini gösteriyor.

Hadise kızımız bu ödülleri Oscar ödülleri gibi görüyor anlaşılan. Valentino imzalı beyaz kıyafeti iyi hoşda hem geceye fazla kaçmış hemde yaşına.

Televizyonlarımızın en ahlaksız ve en ar damarı çatlamış karakteri Bihter, nam-ı değer Beren Saat, beyaz rengi seçerek namuslu ayaklarına yatmış ama yemezler :) Tüm gece Derishow imzalı kıyafetin içinde ben Bihter gibi değilim dercesine sırıtıp durdu :)

İşte benim Ajda'm bu ! Bu yaşımda bu güzellikteyim diye bas bas bağırmasından gına geldi. Hele mayolu kıyafetiyle beni benden aldı. Bu yaştaki bayanların soyunmalarını değil, daha asil gözükmelerini bekliyorum. İşte örnekteki gibi. Sezonun hiti uzun paça pantalonu, bol bluz ve ceketiyle Ajda Pekkan son derece klas bir şıklıkta..



Pınar Aylin, L'Amazone imzalı gri straples kıyafetiyle sade bir şıklıkta.

Zeynep Mansur, taşlı bandı ve simli kıyafetiyle Paris Hilton'un Türkiye şubesi.

Gecenin en seksi kadını tartışmasız Asuman Krause. Ebru Hoştan imzalı bol yırtmaçlı kıyafetiyle pek bir dişi.

Umut Akyürek her ne kadar inkar etsede sıkı bir Angelina Jolie hayranı. Jolie'nin Cannes Festivali'n deki Versace kıyafetinin aynısını giymekle kalmamış bir de objektiflere aynı bacak dekoltesiyle poz vermiş. Aaaa ayakkabılarda mı aynı ne :))



Meyra'nın Catherine Malandrino imzalı kıyafeti daha kaç kez giyilecek bilmiyorum. Bizim hatunlar pek bir sevdi anlaşılan. Önce Sharon Stone'da sonra Bihter'de en son olarakda Nil Karaibrahimgil'de.

Didem Uzel Vakko'dan seçtiği sade kıyafetiyle hayal kırıklığı. Nedense mankenler hep daha göz alıcı ve şık giyinmeliler gibi bir önyargıya sahibim.

Gecenin en şirini, en tatlısı ve bence en şıkı Gülben Ergen idi. Süt Endüstrisi haliyle o kadar sevimliydiki. Kıyafeti gerek rengi, gerekse fazla şişmeyen kollarını ön plana çıkaran modeliyle göz doldurdu.

Burcu Kara su yeşili kıyafetiyle sade bir şıklıkta.

RÜKÜŞLER



Sevgili Başak Sayan...Ödül gecelerine böyle zincirli hele hele Chanel 2.55 ler kulllanılmaz. Bu çantalar günlük hayatta yada kokteyllerde kullanılır.

Banu Zorlu'nun baldırlar dolma ama elbise mini. Ortayada böyle kötü bir görüntü çıkıyor. Saçlarda değişik bir toka ya da çıkaramadığım bir şapka denemek istemiş ama yarıda kalmış gibi.

Burcu Çağrı sanki Bodrum'da bir otel açılışına gelmiş. Guiseppe Zanotti çizmeler iyi hoşda o bavul gibi portföy ne alaka. Fazla zorlamış ama olmamış.

Ebru Destan Christina Aguilera'ya benzeme işine devam ediyor. Mini şapkası hoşuma gitti. Ama zorlama seksi pozları ve dantel eldivenleriyle yinede kıro görünmekten kurtulamıyor.

RÜKÜŞ ÖTESİ



Yeliz Yeşilmez gecenin rüküş ötesi ödülünü hakkıyla alıyor. Hani köpeklere ziyafet kelimesi boşuna denmemiş. Neresinden tutulurki bu korkunç ötesi örtünmenin..

Al işte bir tane daha.Meral Kaplan omuzunda ki Louis Vuitton ile midemi kaldırmış durumda. Zevksizlik diye bir akademi varda benmi bilmiyorum.

Akasya Asıltürkmen keşke özen göstermeseydide normal kıyafetleriyle gelseydi. Nasıl olsa her haliyle bu görüntüden daha kötü olamazdı. Felaketler zinciri..

Burçin Terzioğlu 13 yaşındaki kızlar gibi her tarafından fırfırlı uzantılarla rüküşlüğün sınırlarını zorlamış. Rezalet !!

Yorumlar

  1. şıklarda şenay akay, rüküşlerde banu zorlu, rüküş ötesi yeliz yeşilmen olmuşş..:)) umut akyürek'le ilgili yoruma kesinlikle katılıyorum fazlasıyla taklit fışkırıyo
    burcu kara sanki elbisenin içinde çökmüş omuzlarıyla bi garip

    YanıtlaSil
  2. yani pelincim bu kadar isabetli yorumlar olur yaa. benim de en şıkım senenin modası boyfriend blazer ve yine senin rengi pudra renkte super minisiyle senay akay. ve hadisenin beyaz elbisesi de gercekten oscar gecesine yarasir guzellikte.ajda da aynen bu sekilde "ajdaciim" benim, ah ah su catherine deneuve asaletini bizimkilere de göster yarabbii!bu arada umut akyurek canla basla anglina jolie olayini reddediyomus, hahaha:)

    YanıtlaSil
  3. ebru destan umarım bu 15 kilo fazlasıyla mankenim diye gezmiyordur ortalıkta. pehlivan gibi olmuş zira :)

    yeliz yeşilmen şaka herhalde? iç çamaşır ve harem pants?? bence altına da pantolon yerine jartiyer çorabı giysemiş de orda bir direk bulup dansederdi :D

    umut akyürek'in durumu ile ilgili ben de bir yazı yazmıştım, acınacak halde bence.

    bavul gibi portföye bayağı güldüm, o ne yahu, kesin kolu ağrımıştır ertesi gün :)

    YanıtlaSil
  4. burcu kara da evet haklısın içinde emrahın acıların çocuğu gibi dimi :))

    umut akyüreğe sormuşlar elbisesini ne münasebet canıkm demiş. rastlantı eseri elbiseler benzemiş..yersenn :)

    hesionka yeliz yeşilmen yorumuna koptumm :))

    YanıtlaSil
  5. süpersin pelin abla18 Haziran, 2009

    pelin abla burçin ve beren hakkında düşüncelerime tercüman oldun valla ne diyim süpersin harikasın bidanesin sen yha

    YanıtlaSil
  6. >>Burçin Terzioğlu 13 yaşındaki kızlar gibi her tarafından fırfırlı uzantılarla rüküşlüğün sınırlarını zorlamış. Rezalet !! <<
    O kıyafete bu yorum az bile kalmışxD
    Saçlarını da örseymiş börçin ehmm pardon burçin hanımxDBana saçlar ve bu kıyafet nedense tanıdık geldi...Sanırım benzerliğin farkedilmemesi için fırfırlarla süslenmiş bu kıyafet ama daha da komik bi hal almışş..Kime benzemeye çalıştığınıda ortaya çıkarmış oldu sanırım burçin hanımxDBundan sonra daha dikkatli davranır heralde...
    beren le ilgili yorumunuza aynen katılıyorumxD
    süpersiniz valla=)
    başka söze gerek kalmamış:D
    özellikle bu iki yorumunuza bayıldım:)

    YanıtlaSil
  7. oy oy pelin ablada oldumya sende bi tanesin canım :)

    ben çıkaramadım Burçin T'nin kime benzemeye çalıştığını. yardımcı olurmusun lütfen.

    YanıtlaSil
  8. http://img196.imageshack.us/img196/7735/46641141424866643155810.jpg

    YanıtlaSil
  9. Selin Karamehmetoğlu kuzenim ve iyi bir modacıdır. Şimdi fark ettim bu yazını :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.