DÜNYANIN EN GÜZELİ !!

 
Ne Angelina Jolie, ne Megan Fox, ne Gisele Bundchen..Eğer konu sadece güzellikse benim için dünyanın en güzeli Charlotte Casiraghi. Grace Kelly'nin torunu, Prenses Caroline'in kızıysanız zaten başka şansınızda yok gibi. İlla da güzel olmak zorundasınız işte :) Hatta sadece güzel değil, hem genç hem eğitimli hem zengin hem de asil. Yok artık insan değil demek geliyor içimden :)

23 yaşındaki Charlotte muhteşem bir bileşime sahip ama asla şımarık değil. Hatta normal bir genç kız gibi yaşamak için adeta ısrarcı. Ailesiyle vakit geçirmekten keyif alıyor, okulundan dereceyle mezun oluyor ve katılacağı partileri özenle seçiyor. Resimlerinin kraliyet yayınları dışında yayınlanmasından ise son derece rahatsız oluyor.

Giyim konusunda ise muhafazakar bir stile sahip. Gül balosu ve resmi törenlerde yaşından büyük seçimler kullanıyor ama normal hayatında spor giyimi tercih ediyor. Güzelliğinin farkında olan biri olarak yüzüyle asla oynamıyor. Özellikle dudakları, doğal ve kalın kaşları güzellik uzmanınıza örnek gösterecek kadar güzel.


* Resimleri üstlerini tıklayarak büyütebilirsiniz.

Yorumlar

  1. cidden çok doğal ve güzel bir yüzü var çok hoş

    YanıtlaSil
  2. bir tek en baştaki fotoğrafı beğenmedim hatta aşağıdaki fotoğraflara bakana kadar "nesi güzel bu kızın allah allah" diyordum ki gerçekten muhteşem bir güzelliğe sahipmiş.Bir kere daha çok genç ,hani Brooke Shields'in ilk zamanları gibi sade bir güzelliği var.

    YanıtlaSil
  3. pelincim kesinlikle katılıyorum. Genetik tabii ki etkili ama bu kızda aynı zamanda kendine özgü bir güven ve karizma da mevcut. hepsi biraraya gelince, gerçekten güzellikte birinci kendisi...

    YanıtlaSil
  4. Bana da birden Brooke Shields'ın eski hallerini anımsattı. O havasını daha doğrusu. Doğal güzelliğin yerini hiçbir şey tutmuyor. Kendisini başka birşeye dönüştürmeden, ihtiyaç duymadan, bu kadar güzel bir kadın olabilmek en güzeli herhalde... Ama Grace Kelly fetişim olduğundan mıdır nedir, onun yeri daha da bir özel. Fotoğraflar için teşekkürler, böyle bir güzellikten haberimiz oldu:)

    YanıtlaSil
  5. Pelincim gecce.com da senin yazını gördüm hemen seninle paylaşmak istedim ama nereye yazacağımı bilemedim. O gün ikoncanlar için yazdığın diyaloğa gülen sadece bizler değiliz. Çok kişi beğenmiş belli ki. :)

    http://www.gecce.com/pages/haber_detay.asp?haber=115827


    derya

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok güzelmiş suratı... Bende tuttum! :)

    YanıtlaSil
  7. aaa inanmıyorummm yaa süper hoş olmuş hehehe :)) saol deryacım haber verdiğin için.

    YanıtlaSil
  8. utanır insan böyle güzel olunurmu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.