ÖYLE DEMEYİN AMA HAYATLARI ÇOK ZOR !

 
Şimdi efendim, Deniz Berdan gibilerine sorarsanız onlar birer mükemmeldir. Onlar annedir, onlar modacıdır, onlar güzellik uzmanıdır, onlar pastacıdır, onlar ikoncandır, onlar vıdı vıdıdır..Yani onlar herşeydir !! Ha birde bunlara sorsanız asla kendilerini sosyetik görmezler. Çünkü günümüzde sosyetik kelimesi kaliteyi temsil etmez. Çünkü magazin dünyasına göre parası olanda, sonradan görmede sosyetiktir. O yüzden onlar farklı olmalıdır.

Elitlerle dolu bir çevre yaparsın, en pahalı kreasyonlarla salım salım salınırsın, en ucube kıyafetlerle dikkat çekmeyi bilirsin, en VIP partilere katılırsın..Evet ne kadar çok en o kadar fazla şöhretdir. Ve yola devamdır !

Bu işin yaz ayları raconu, favori bir beldede gözde bir plaj seçilmesi ve medyadan uzak kalınmamasıdır. Her an her daim göz önünde olunmalıdır ve gereken malzeme verilmelidir. Çünkü piyasa rakiplerle kaynıyordur ve hepside aynı şekilde şöhret hastasıdır. Deniz Hanım gibilerinin işi hiçde kolay değil mi ?

Süreyya Yalçın Şükrü Saraçoğlu statında güneşlenecek gibi Lola Beach'den sezonluk locasını tutmuş, Ivana Sert Bodrum'a ayak basmış ,Eda Taşpınar her an yan şezlongda belirebilir. Ne kadarda stres dolu bir hayat. Ve o panikle hakiki bir sosyetiğin yapmayacağı hatayı yapar. Medyanın olduğu ve her hareketin karelendiğini bildiği bir plajda sere serpe kendini güneşe teslim eder. Güneşlenme ayaklarıyla merceklerin salyalarını akıtır ve malzeme en gösterişli şekilde verilir. Şahane vücudununun 20'lik Brezilyalı mankenler gibi her bir milimetresi yanmalıdır. Evliymiş, 2 çocuğu varmış kimin umurunda. Geçen sene en büyük rakibi Eda T.'nin bikinisinin üstünü çıkartıp da güneşlenmesi tüm dergilere konu olmuştu. Deniz Hanım geri kalmamalıdır. Nayır !! Nolmaz !! Nolamaz !!

Hayır acaba 40'ına gelmiş Ayşe Arman'ın seksi pozlarımı Deniz Berdan'ı harekete geçirdi. Ama işte o Ayşe Arman. Delinin teki. Gazeteci olmasaydınız ne olurdunuz sorusuna "orospuuu" diyebilecek kadar sıradışı ve olduğu gibi bir kadın. Samimi imajı en büyük artısı oldu hep. Öyle sevildi öyle benimsendi.

Bana bu muhteşem 4'lüden en samimi geleni Süreyya Yalçın. Hükümet gibi kadın maşallah. Takıyor tüm mücevherlerini üstüne, her sezon yeni/eski kocaları ve farklı bikinileriyle arz-ı endam ediyor. En rüküş kıyafetlerle göz zevkimi mahvetsede en azından ortalıklarda ben modacıyım, ben ikonum, ben pastacıyım, ben buyum ben şuyum diye dolaşmıyor, haddini biliyor.

Henüz Eda Taşpınar Bodrum'a ayak basmadı. Okuduğuma göre isminin bu üçlüyle birlikte anılmasına çok içerliyormuş. O yüzden artık her davete gitmeyecekmiş. Onunla bu isimler aynı satırda yazılmamalıymış. Çünkü onun kendine ait bir moda programı varmış ve o farklıymış..

Hay Yarabbim..Topuna akıl fikir ishan et !!

Kaynak : SABAH-Kelebek, Vatan

Yorumlar

  1. züüüpersin :)))

    arıl

    YanıtlaSil
  2. Eda Taşpınar kendi deyimiyle bir stil ikonudur xD lütfen bunu yapmayalım,tabiki o onlardan farklı xD

    YanıtlaSil
  3. haftalık giydirmemi yaptım rahatladım hihi

    YanıtlaSil
  4. Pztsi mi neydi kelebeğin baş köşesinde Deniz Berdan'nın poposunu gördüm!!Ve dedim ki kendi kendime bunu Pelin yazsa da okurken eğlensem ben de:))Kısacası senden böle keyifli bir yazı bekliyordum şekerim.:))kalemine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. hehe keyif almana sevindim canım.

    YanıtlaSil
  6. Hayır benim anlamadığım yazılarınızda her boku bilirim, ben Avrupa görmüş kadınım, arkadaşım şunu bilemeyince çok ayıpladım falan filan diyorsunuz da daha ilkokulda öğretilen temel dilbilgisinden yoksun olmanız içler acısı. Bari biraz utanıp yazılarınızı yayınlamadan önce birine okutun. Hanımefendi siz bir web sitesine yazı yazıyorsunuz, daha soru eki nerede ayrı yazılır, nerede hangi noktalama işareti kullanılır,'de' eki nerede bitişik nerede ayrı yazılır nasıl bilmezsiniz! Esas bunlar medeniyet ve görgü göstergesidir.

    YanıtlaSil
  7. Lafi bu kadar gedigine koyan bir baskasini daha tanimiyorum Pelin'cim, 10 numarasin! bravo! daha simdi internetten hurriyet'in kelebek ekini okudum ve Sureyya Sultan'in yeni Osmanli tarzini gordum...yine dedigin gibi hukumet gibi kadin valla oyle suyum buyum diye gezmio, rukusum, kokosum ama dibine kadar da zenginim diyo, budur, helal olsun sana Sureyya Sultan! diger tum ikoncanlarda daha yirtinsin dursun ama biz biliyoruz en azindan onlarin ne olmadigini ve ne olamadigini!

    ve de eger EdA T. gercekten bu muhtesem sinir trio dan ayri anilmak istiyorsa kendine bir an once daha sakin, daha az "marjnal", derli toplu, hanimefendi bir image bulmali derim! yeter artik onu deli manyak punk bozmasi, 80's tarzi kiyafetler icinde gordugumuuuuuuz!!!

    YanıtlaSil
  8. neslie cim şu süreyya sultan sözüne bayıldım. kullanırsam telif hakkı alırmısın söyle :))

    ve üstteki arıza okuyucum. burası ne cnn nede bbc sitesi bende ne orhan pamuk nede elif şafak ım. burası kişisel bir site. yani güzel keyfim nasıl yazmak isterse öyle yazarım. sen okuduğunda anladığına dua et.

    YanıtlaSil
  9. bu işlerin yalnızca parayla pulla olmadığını, olamadığını gördükçe keyifleniyorum doğrusu. komplekslerin dayanılmaz hafifliği! bu arada mimlendin şekerim:)

    YanıtlaSil
  10. Pelinciğim güzel yazılarınla çok eğleniyorum. Günüm aydınlanıyor resmen. sen kimseyi takma yazmaya devam et...

    bu arada mimleidm seni.. öperim.


    not: izleyici mesajı hakkında mailini bekliyorum ki yardımcı olmaya çalıışabileyim.
    iconjane@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. kızlar cehaletimi mazur görün ama nedir bu mimlemek. benvar bilmemek :) biraz ayrıntı lütfen.

    ferhan mail attım cnm.

    YanıtlaSil
  12. Adsiz yorumcu o kadar merakliysa dilbilgisi ve imla kurallarina gidip Turkce sozluk falan okusun!neden o degerli vaktini moda bloglarinda harciyor? yoksa yapacak daha iyi bir isi olmadigindan mi haha:))

    Kullan Pelin'cim istedigin gibi Sureyya Sultan'i:) yigidi oldur hakkini yeme demisler zamaninda dimi?? Vallahi de son Osmanli sultani kadin!! (ay simdi adsiz yorumcu bunada yok yanlis bu atasozu dermis, ne gulermisim:)))

    sevgileeer....

    YanıtlaSil
  13. yok yok bence o triolardan biri benden söylemesi :))))))

    YanıtlaSil
  14. Ya benim anlamadığım tek şey o kadın ne yapmış öyle bikini altını tangaya filan mı çevirmeye çalışmış ayıptır sorması :S
    Daha neler demek isterdim ama neyse gorunce utandım valla :D

    YanıtlaSil
  15. evet alper aynen öyle yapmış :) hani heryeri yanmalıya hatunun millet bakıyomuş falan kimin umurunda.
    yok alpercim hiç utanma. kocasına sormuşlar kıskanmıyorum karımı demiş hiç. koca rahat hatun rahat sende rahat ol :)

    YanıtlaSil
  16. Evet evet bende duydum onu kıskanmıyorum demiş adam haklı artık uğraşamamış bence bırakmış artık ne hali varsa görsün demiştir.E adam işiyle mi uğraşsın karısıyla mı?Tabikide ona bu lüks hedehödeleri sunmak için işiyle tabiki (:

    YanıtlaSil
  17. süreyyanın ayakları bence çok büyük! deniz berdanın kalçası da cakır cukur görünmüs acaba selülit sorunu mu var?

    YanıtlaSil
  18. ilahi :) DB de selülit var evet.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.