FARKLI BİR MARTHA ŞAVKAN

 





Aytek Şavkan'ın eşi Brezilyalı gelinimiz Martha Şavkan'ın bilinmeyen resimleri.

Aslında geçenlerde bir magazin köşesinde bunun haberi yapılmıştı ama hangisi hatırlamıyorum. O gün daha fazla resim varmı diye araştırmak için bir kenara not almıştım. Elbette Martha'nın bilmediğimiz daha birçok çalışması var. Anladığım kadarıyla ülkesinin bir Gisele Bundchen'i yada Adriana Lima'sı olmasada yinede başarılı mankenlerinden biri. Kişisel fikrim dolma yanaklı, faraş ağızlı Adriana Lima'dan daha güzel olduğu. Bir türlü anlamam zaten erkeklerin Adriana Lima sendromunu. Çıkın Bebek yada Bağdat Caddesine çok daha güzellerini görürsünüz. Neyse konuyu dağıtmayım :) İşin tuhafı bu hatun resimlerden çok daha güzel. Yakından görmesem ve bu resimlere baksam sıradan Brezilyalı manken derim. Martha ya fotojenik değil ya da kurbağayı bile güzel gösteren Mario Testinovari fotoğrafçılarla çalışmamış.



Evlenmeden önceki soyadı Graeff olan Martha'nın Max dergisine verdiği kapak resmi son derece seksi. Bunun yanısıra siyah beyaz Miss Sixty için verdiği sırt açılı pozuna bayıldım. Usta bir fotoğrafçının elinden çıktığı belli.

Yorumlar

  1. Nihayet Adriana Lima ile ilgili benimle aynı görüşe sahip birini buldum.:) Aynen senin gibi düşünüyorum bende Pelin. Evet çok güzel bir kadın ama bu kadar abartılmasına bir türlü anlam veremiyorum. Dediğin gibi sokakta çok daha güzelleri var. Kıskançlık değil bu inan, güzelliğini inkar etmiyorum ama gerçekten çok abartıyorlar. Türk erkeklerinin görmemişliği sanırım..:)

    Martha Şavkan'ı senin sayende tanıdım desem yeridir. Bir yazında adını ve fotosunu gördüğümden bu yana daha dikkatlı okuyorum onunla ilgili haberleri. Bence çok güzel bir kadın. Türk değil belki ama şu an Türk sosyetesinin içinde yer alan en güzel kadın bile diyebilirim onun için. Ama fotoğraflarda güzelliği örtülmüş sanki. Şimdiki hali çok daha güzel.

    derya

    YanıtlaSil
  2. dimi derya. tamam güzel kadın çirkin demiyorum ama ksursuzmuşçasına erkeklerin ayılıp bayılmasını anlamıyorum. ekşi sözlük adeta kendinden geçiyo bu kadında. artık o hale geldiki bende sorun var herhalde demeye başladım :)

    martha gerçektende bir içim su. üstelik son derece şirinde. gülümsemesi samimiyeti ilk göze çarpan unsur. ben kendisine bayıldımm.

    YanıtlaSil
  3. pelin supersin, zaten ben martha savkani sosyetemizin en sık genc hanimlarindan biri goruyorum ve tarizni da cok begeniyorum, hatta peceteye istek yapmistim sana bir matha savkan postu icin, bu ikinci oldu boylece , supersin:) amaaa hanımlar ben de tam bir adrianaciyimmm:))

    YanıtlaSil
  4. ben adrianacı değil giselciyim ben. bende nadense adriana hiçbişi uyandırmıyo. sıradan güzel bi vücut, catwalk yok, modellik sadece VS ve sıfır bi stil. offf çok kızacan sen şimdi bana :))

    ama neyseki martha da zevklerimiz ortak :)

    YanıtlaSil
  5. martha fotoğraflarda çok sönük çıkmış .. şamdandaki pozlarında bile çok daha çekici bende yanlış fotoğrafçı yanlış photoshop uygulamalarıda olabilir..?

    YanıtlaSil
  6. İster beğenelim , ister beğenmeyelim sonuçta paraları kim götürüyor, adriana:)))))
    Gerçi ben sempatikliği, doğallığını ve mütavaziliğinden ötürüsevdim ya,ondan bana güzel geliyo:))))

    YanıtlaSil
  7. banada fazla cıvık cıvık geliyo :)) sevmedimya bi kere ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.. uyuzum uyuz :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.