DENE, BEĞEN, UYGULA !

 


Teknoloji sağolsun. Yakında gardroplarada girmesini bekliyorum. Mesela dolabımızın bir tarafında koca bir monitör olacak. Ruh halimizi ya da nereye gideceğimizin verisi girip bilgisayarın kıyafetlerimden kombinler oluşturmasını isteyeceğim. Yüzlerce kıyafeti olanlar için son derece pratik :)

Esteé Lauder bu tarz olmasada makyaj konusunda kullanıcılarına çok yararlı bir hizmet vermeye başladı. Yeni hizmete sunduğu programa fotoğrafınızı yükleyip, seçtiğiniz seçeneklerle kendi yüzünüze makyaj yapabiliyorsunuz. Yüzünüze ne tür makyaj yakışıyor diye saatlerce ayna karşısında deneyeceğinize, bu program sayesinde 1-2 dakikalık uğraşla en pratik şekilde görebilirsiniz.

Ben şu an deniyorum bile..

Denemek için TIKLA

Yorumlar

  1. İnanmıyorum harika bişey bu! Dediğiniz gibi teknoloji çok çok sağolsun.Program satılıyor mu? Bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurumm.. :)

    YanıtlaSil
  2. Süper süper hemen deniyorum:)

    YanıtlaSil
  3. zilan denemek için soldaki Estee Lauder banner ını tıkla otomatik yönlendirecek seni

    YanıtlaSil
  4. silme çıkarma zahmeti de yok..harika!

    YanıtlaSil
  5. Esas bunun süper gelişmişini www.Instyle.com'da bulabilirsiniz.

    Fotoyu yüklüyorsunuz, gözünüzü, ağzınızı, burnunuzu her bişiiinizi tetkik ediyor program. Ondan sonra saç, saç rengi, göz rengi!!!!, makyajın her türlüsü, kalemi, kirpiği, vs. boyuyorsunuz. Estee bu anlamda biraz ilkel kalıyor bile denebilir.

    En son upuzun saçlarımı kısacık, kahve gözlerimi gri yaptıktan sonra binbir makyaj yaptım. Hatta tek bir ünlü resmine tıklayıp saçını başını, makyajını hepsini paket olarak uygulayabiliyorsunuz. Manyak bir şey!!

    YanıtlaSil
  6. Instyle ınkini bilmiordum. ne iyi ettinde söyledin. makyajla fazla aram yoktur aslında ama bu tarz şeyleri denemeye bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. bayılıyorum bu tarz sitelere gidiyorum şimdik

    YanıtlaSil
  8. Ben sahsen anlik degistirilebilenleri kendim denemekten yanayim her zaman, ama sac boyamak, kestirmek, uzatmak gibi konularda bu tip programlar oldukca ise yariyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.