1 CEKET 2 KAPAK

Eylül ayı Hindistan Vogue ile Türkiye Harper's Bazaar kapaklarında aynı ceketi kullanmış. Balmain Swarovski Ceket. 5600 $ değerindeki bu şahaser cici Chanel'in ceketleriyle yarışabilecek nitelikte. Rahatlıkla vintage olarak kullanabilecek bir parça.

Bence ceketi hakkıyla kullanan kapak Türkiye Harper's Bazaar olmuş. Hindistan Vogue fazlamı renkli geldi ne ? Zaten Gisele ve taş vücudu fazlasıyla dikkati çekerken hafiften bu canım cekete saygısızlık yapılmış gibi geldi bana :) Hande'nin kapak resmi şahane. Saçı , makyajı herşey dört dörtlük. Koray Birand/Fabrika ekibi şahane bir iş çıkarmış.



Ayrıca bu ayki Harper's Bazaar'ı alanlar acı bir süprizle karşılacak. İç sayfalarda olmasada kapakta kullanılan kağıt tam bir rezalet !

Yorumlar

  1. Siteni yeni keşfettim ve beğenerek takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin ve çok teşekkürler duygu

    YanıtlaSil
  3. Selamlar. Ben de tatildeydim ve yeni döndüm. Tam da bugün Harper's Bazaar almış ve Balmain cekete bayılmışken senin bu konuyu işlemen hoş bir sürpriz oldu sevgili Pelin. Çok chanelvari ama çok da güzel bir ceket. 5500 us dollar gibi havalı etiketi de cabası:) Sevgiler, Bahar.

    YanıtlaSil
  4. ikimizde hoşgelmişiz demekki :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.