BAFTA ÖDÜLLERİ - I

İngiliz Oscarı olarak bilinen İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Altın Küre Ödüllerinde olduğu gibi gecenin galipleri yine Slumdog Millionaire ve Kate Winslet oldu.

Gecenin moda konusuna gelirsek öyle süper yada şahane dediğim bir kıyafet yoktu ne yazık ki. Gecede ciddi bir şaşa eksikliği vardı. Umarım Oscar gecesinde olmaz.



Kate Winslet Zac Posen elbiseyle hoş. Ama saçlar ve makyaj daha güzel.



Nerede benim eski Penelopem..Son zamanlarda sıkıcı seçimleriyle bana hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Penelope Cruz Azzedine Alaia kadife kıyafetle hoş ama müthiş sıkıcı. Hele yaka kısmını hiç beğenmedim.



Sharon Stone nasılda yaşının güzelliğini yaşıyor. Hatun bir içim su. Kıyafetide şahane bir John Galliano.



Angelina Jolie en nihayet değişik bir kıyafetle. Armani Privé marka elbisenin sarı renk dansı çok hoş. Etek boyu maksi olsaydı çok daha iyi olurdu.



Marisa Tomei nin Etro kıyafeti çok yakışmış. Saçlar ve takılar çok uyumlu.



Marion Cotillard ı Christian Dior kıyafetiyle beğenmedim. Özellikle saçlara hiç özen gösterilmediği çok belli. Hele saat takması tam bir falso.

Yorumlar

  1. kate winslet her zamanki gibi çok şık ve çok hoş görünüyor. sharen stone da çok yaşlı görünüyor.. angelina jolie yine çok rüküş. penelope cruz daha iyi olabilirdi. ben beğeniyorm aslında bu kadını ama nedense bu kez bişeyler yakışmamış sanki o saç falan.kıyafet ortalama. kyle minoque da çok çıtı pıtı yine hoş..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.