HAFTANIN PİŞTİSİ - II




Bu hafta bir piştimiz daha çıktı. Hülya Koçyiğit in torunu Neslişah Alkoçlar muhteşem bir törenle Batu Aksoy ile nişanlandı. Genç çifte devamını dileriz ve piştimize geçeriz. Neslişah Yves Saint Laurent kıyafetin içinde çok zarif, çok güzel. Bu kıyafetin aynısını Fransa nın first lady si Carla Bruni-Sarkozy Ocak ayında AIDS yardım gecesinde giymişti.

Yorumlar

  1. İnanılmaz zarif bir elbise. Rengi çok güzel. Moru ve morun değişik tonlarını hep çok sevmişimdir. Ben kiyafeti iki ismin üzerinde de beğendim açıkçası. Ama sanki Carla Bruni birazcık daha iyi taşımış kıyafeti. Zaten çok zarif bir hanım. Ne giyse yakışıyor. Yaşına da çok uygun olmuş.

    derya :)

    YanıtlaSil
  2. deryacım aslında elbise mor değil elektrik mavisi. neslişah ın bazı resimler dediğin gibi mor bazılarındada mavi çıkmış. flaşlar feci yanıltıyo.

    YanıtlaSil
  3. Kusura bakmayın yanıldım. :)Gerçekten de yanıltıyor flaşlar. Ben M C dergisinde Carla Bruni'nin resmiyle ilgili haberi okurken mor diye okumuştum diye hatırladım, oradan öyle aklımda kalmış. Teşekkürler Pelin. :)

    YanıtlaSil
  4. rici ederim deryacım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.