HAFTANIN RÜKÜŞLERİ - II

 


Hande Acar yine ağır makyajı ve avam kıyafetleriyle gözlerimizi mahvediyor. Tuğçe Örten kimdir bilmiyorum ama kıyafetinin kötülüğü burada olmayı hak ediyor. Volümlü yakası bir yana, o kıyafetin altına hiç taba renkli Sergio Rossi giyilir mi ? Sitare Akdilek in belki Cengiz Abazoğlu imzalı kıyafeti hoş ama o üstüne giydiği anlamsız ve son derece kötü kabanmıdır, ceketmidir çözemediğim şeyle görüntüsünü berbat etmiş. Özgü Namal ın kıyafetini anlayabilen olduysa benide aydınlatsın. Tam bir felaket.



Zerrin Bilimer ancak genç bir kızın giyebileceği bir kıyafetle karşımızda. Olmamış, yakışmamış. Deniz Berdan ve Ivana Sert yine karşımızda. Deniz Hanım yaşını belli eden yüzüyle 20 liklerin giyeceği tarzda kıyafetlere devam ediyor. Ivana Sert ise yastıkmıdır nedir anlayamadığım tuhaf ve bir o kadar kötü kıyafetiyle rüküşler listesinin müdavimi. Esra Erol un kıyafeti tam bir desen kurbanı. Louis Vuitton Damier logo, bluz ve etek deseni son derece kötü götünüyor.

Yorumlar

  1. Tüm kıyafetlerde bir renk cümbüşü var. Halbuki şık olmak bu kadar da zor olmasa gerek. Biraz daha sade ve kendilerine yakışacak türden kıyafetler seçebilirdiler. Haftanın şıklarından sonra bu isimler göz zevkimi bozdu açıkcası. Özellikle Deniz Berdan'ın kıyafetine yorum bile yapamıyorum. Seçimlerin yine çok isabetli Pelin.


    Derya :)

    YanıtlaSil
  2. valla stil sahibi olmanın parayla ilgilinin olmadığının bir kez daha kanıtı!:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.