HAFTANIN PİŞTİSİ

 
YSL in kafes botları yaz sezonunun olmazsa olmazlarından. Uluslararası ünlülerden birçok ismin kullandığını gördüm ama bizim sosyetemizden ilk hangi assolistin giyeceğini merak ediyordum. Ve karşınızda şaşırmayacağımız bir isim..Eda Taşpınar ! Açıkçası ilk Eda nın kullanmış olmasına sevindim. Düşünsenize..Bu botları Süreyya Yalçın da da görebilirdik :))



Bu hafta YSL leri Beyoncé nin de giydiğini görüyoruz. Beyoncé nin tarzıyla gözüme hoş gelmediler ama Eda nın smokin gömleğinden Rue de Mail marka mini eteği, büstiyer, deri ceket ve fötr şapkayla tarzını çok beğendim. Benim oyum Eda ya gidiyor. Ya sizin ki ?

Yorumlar

  1. sadece 2 seçeneğimiz olduğu için Eda dedim ama ben ikisini de beğenmedim.
    Ben aslında bu kafes modelini bi anlamsız buldum zaten.
    Ayak dediğin güzel göstermesi zaten riskli olan bir organ, bu ayakkabı ile neredeyse imkansız.
    Neyse bakalım yaz boyunca giyeceklerden en çok kime yakışacak(!)

    YanıtlaSil
  2. Tam ayakkabılar hakkında negatif yorumlarda bulunmak üzereyken, Ece Sükan'ın bu ayakkabılardan edinmek istediğini okudum bir kaynaktan. Ben şahsen hiç beğenmedim ama Ece Sükan beğendiğine göre mutlaka bir kerameti vardır diyorum.:) Moda ikonu olmak kolay değil. Bu arada oyum Eda Taşpınar'a. En güzel o taşımış bu ayakkabıları. Sanırım fiziğinin son derece düzgün olmasında bunun payı büyük.


    derya

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.