MAYIS AYI DERGİLERİ

 


Daria Werbowy bu ayın hem İngiliz hem de Fransız Vogue un kapağını süslüyor. Amerikan Vogue un da ise Liya Kebede, Natalia Vodianova ve Anna Jagodzinska ile beraber birçok başarılı model kapakda. Bu ay Vogue a modelleri ait oldukları yerde kullandığı için kocaman bir alkış.

İngiliz Harper's Bazaar kapağındada Giambatista Valli güllü straples kıyafetle Alexa Chung ı görüyoruz. Amerikan HB ise Halle Barry ile renkli bir kapak kullanmış.

Vanity Fair güzeller güzeli Gisele ile kapağında seksapelliği kullanmış.



Drew Barrymore Amerikan Elle dergisinin kapağındayken, Kylie Minogue İngiliz Elle dergisinde 2 farklı resimle kapakda.

Rachel McAdams Marie Claire in Amerikan, Charlize Theron ise İngiliz versiyonunda kapakda. Charlize ın kapak resmi androjen bir tarzda. Hoşuma gitti.

19 yaşındaki genç yıldız Emma Watson Interview dergisinin kapağında erotik bir pozla. Oral seksi çağrıştıran bu tarz pozları yetişkin isimlerde kullansalar çok daha iyi olacak. Pedofilik ve rahatsız edici bir resim.



Jennifer Garner ve Hayden Panettiere InStyle kapaklarını süslüyor.

Kariyerinde sessiz ama emin adımlarla ilerleyen Amy Adams W kapağında artık bıkmaya başladığım Louis Vuitton kreasyonla.

Madame Figaro nun kapağında Fransa nın yaşayan efsanesi Catherine Deneuve.

Misha Barton Cosmopolitan ı süslerken, Miley Cyrus da Glamour kapağında.

Yorumlar

  1. hepsi güzel hepsi seksi hepsi alınası ve okunası da bir tek aklım bu "Miley Cyrus" furyasını almıyor. Hem sevimsiz hem stilsiz ne işi var Moda dergilerinin kapaklarında...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.