ORTAK NOKTALARI BALMAIN

 
Michael Jackson, Beyoncé ve Rihanna nın ortak noktaları sadece şarkıcı olmaları değil, bir de Balmain tutkuları. Özellikle Rihanna nerdeyse Balmain in tüm koleksiyonunu satın almışa benziyor. Zaten son zamanlarda ünlü ünsüz herkes de bir Balmain çılgınlığı var ki tutabilene aşkolsun.



Özellikle 12 bin dolarlık bandocu ceketlerinin her türlüsü müthiş gözde. Şu ana kadar bizim sosyeteden kimsede görmedik ama eminim yakın zamanda karşımıza çıkacaktır. Ben oyumu Ivana Sert e koyuyorum ve şimdiden cekete acıyorum :))

Yorumlar

  1. BALMAIN bastasarimcisi olarak Christophe Decarnin'i secmekle acaip bir hamle yapti,gercekten de son 2 sezondur Balmain'den parca giymeyen unlu kalmadi ama bize ugramadi nedense Pelincim. Zaten Balmain'le baslayan structured omuzlar da bizim buralara ugramadi,bizim bloglara sık sık ugrasa sosyete di mi:)))Bu arada bu 3luyu secmen super olmus!

    YanıtlaSil
  2. hahaha hakkaten bunların kafalarına dank etmedi nedense. birden bire toplu bi çıkartmamı yapacaklar acep :)

    Decarnin markayı inanılmaz sırtladı. ağzım açık seyrediyorum resmen. ama nedense adını tom ford gibi ön plana çıkartmayı sevmiyor. yoksa 2. bir ford vakası olmaya aday benim için.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.