HAFTANIN ŞIKI

 


Feryal Gülman Mardan Palace açılışında çok şık. 4000 euroluk Marchesa marka ipek işlemeli kıyafet göz kamaştırıcı. Sosyetemiz Paris Hilton'ı ne çok severmişde haberim yok. Kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girmişler.

Feryal Gülman ın ikinci kıyafeti ayrı bir şık. Siyah beyaz kombinasyonu gül kurusu renkli Hermes ile harika bütünlemiş. Ayakkabıları, takıları ve saçlarıyla Feryal Gülman tartışmasız haftanın en şık sosyetiği.

Kaynak : Alem, Hello, Şamdan

Yorumlar

  1. Feryal Gülman'ı oldum olası çok şık ve stil sahibi bulurum! Pelincim arsivine ve zevkine guvenerekten senden bir ricam var, benim belli yas kusaklarinda bizim sosyeteden en sıklarım kucukten buyuge:) Martha Savkan, Ozlem Onal, Siren Ertan ve Feryal Gulman.Bir ara bize soyle tarzlarini yazsan da okusak ne guzel oluuur!

    YanıtlaSil
  2. Feryal Gülman'ı bende çok beğenirim. Koca sosyete dünyasında yaşına göre en uygun giyen hanımdır benim gözümde. 40 yaşındaki bayanların 15 yaşındaki genç kızlar gibi giyinmeleri benim şahsen pek hoşuma gitmiyor. Feryal hanımı bu yüzden çok beğenirim. İki kıyafet seçimi de son derece başarılı. Artı çokta güzel bir bayan bence. Kıyafetlerini çok iyi taşıyor.

    derya

    YanıtlaSil
  3. canım bugün benimde son günlerdeki favorim martha şavkan var beğenirsin umarım :)

    derya daha önce birçok kez feryal gülman rüküş köşemi süsledi. bazen modayı takip edecam diye ölçüyü kaçırdığı oluyor. ama bu sefer yiğidin hakkı yiğide. iki kıyafetede bayıldımmmmm

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.