HAZİRAN AYI DERGİLERİ

 


Bu ayın dergi kapaklarında neden olduklarını anlayamadığım sürüyle isim var.

Cameron Diaz 'a lafım yok çünkü kendisini çok severim.(Kabul ediyorum iltimas yaptım :))

İngiliz Vogue ilk kez çıplak bir kapağa yer veriyor. Bu güzelde Natalia Vodianova.

Vogue Paris Anja Rubik ile sıradan bir kapağa imza atmış.

İlgimi hiç çekmeyen Resee Whitherspoon Elle kapağında.

Megan Fox Amerikan Elle kapağında haklı olarak yer alanlardan. Son filmi Transformers'ın başarısı bir yana güzelliğiyle de başları döndürüyor.

Ve işte Vanity Fair'de ne işi var dediğim bir başka isim Jessica Simpson. Artık Vanity Fair'e kapak olmak bu kadar mı kolay oldu.



Ginnifer Goodwin son günlerde He's Just Not That Into You filmiyle isminden söz ettiriyor. Filmdeki şirin kız imajından çok farklı bir şekilde W kapağında. En azından değişik ve yeni bir yüz.

İngiliz Happer's Bazaar da süper bir isim. Mad Men dizisinin güzeli January Jones. Kesinlikle favorim.

Sandra Bullock ??

Rebecca Romijn ??

Beyoncé'li kapaklardan gına geldi artık.

Marie Claire Kate Winslet'i kapağa koymakta gecikmedi mi ?



Leighton Meester Cosmopolitan'a yakışmış.

Jennifer Aniston'da biraz kapak çalışmalarına ara verse artık.

Eva Mendes Amica dergisinin kapağında hem çok hoş hemde çok şık.

Yorumlar

  1. W dergisinde ki Ginnifer Goodwin'le olan photoshoot'u inceledigimde once inanamadim! O masum yuzlu, sirin kilikli, benimde tam bu yuzden pek haz etmedigim hatun gitmis yerine femme fatale, tehlikeli bakan, sado-mazo bir disilik tanricasi gelmisti hem de elinde kirbacla!! evet dedim, bu moda dunyasi melegi bile 2 dakikada seytana cevirir, hem de ne seytan!

    YanıtlaSil
  2. Ya Megan Fox güzel ya da çirkin tartışmasına girmeyeceğim ama niteliksiz bir oyuncu, yetenek 0 ve çok da ucuz bir görüntüsü var. Ne giyse avamlaştırıyor. Playboy'a daha çok yakışırdı. Elle dergisi bu kadın için kat be kat üstün. Zaten çok da eleştirildi yurtdışında, Elle'in sadık fanları delirdiler, bu kadın ne arıyor burada diye haksız da sayılmazlar.

    YanıtlaSil
  3. olabilir idilcim saygı duyarım düşüncene. benim düşüncemse şuydu : kadının hit bir filmi giriyor vizyona. yani olması için bir sebep var demek istedim. birçok sebepsizler kapaktayken Fox un olması daha makul demek istedim. valla ben ucuzluk değilde feci bi jolie öentiliği görüyorum :) jolie de ilk çıktığında böyle asi hatun pozlarındaydı sonra kraliyet mensubu oldu :)

    YanıtlaSil
  4. sana aynen katiliyorum Pelin'cim, hem ben aldim bu Elle'i, tam da Megan Fox yuzunden! ok, tamam yetenek yok belki ama sezarin hakki sezara, guzel ve seksi bi hatun ve iyi poz veriyor! bende de biraz fashion magazine cilginligi yasandigi icin koleksiyonuma katmayi uygun buldum bu sayiyi:) ozellikle Alexander Wang tasarimi bir elbiseyle olan pozu var ki supeeer!! bi de Marilyn Monroe dovmesi bence cok usta bir tattoo artistinin elinden cikma, cidden basarili and tacky at all...sorry!

    YanıtlaSil
  5. feci tacky canım..hadi omuz arkasını jolie den copy/past yapmış anladımda o marilyn dövmesi hangi akla hizmet anlamanın imkanı yok.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.