GECCE.COM' DA TANIDIK BİR YAZI :))

 
Kenan Erçetingöz'ün sahip olduğu favori magazin sitesi Gecce.com, Mayıs ayındaki SUÇ ONLARIN DEĞİL Kİ başlıklı haberimi bugün manşetine taşımış. Haberimi bu kadar çok okunan bir sitede görmek gıdıklayıcı bir tat verdi.

Site yazarlarından Gül Erçetingöz'ün de son yazısında bizim gibi düşündüğünü görmek çok hoş.

Sevgili Derya'nın uyarısı olmasa gözümden kaçacaktı.Teşekkürler Derya'cım..

Yorumlar

  1. Birebir aldığı bir yazıyı "bazı" moda blogları demek yerine keşke blog ismi vererek yayınlasaydı. Ben anlamıyorum kaynak belirtmek bu kadar mı zor?

    YanıtlaSil
  2. haklısın missred's diary
    ama bu işin raconu bu sanırım. ilk kez gelmiyo başıma :(

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok sevindim yazıyı görünce. Ben çok eğlenmiştim okurken, demek eğlenen tek kişi ben değilmişim. :) Kaynak meselesini bende düşündüm, yazının altına modavesosyete yazmak o kadarda zor değil elbette. Ama şöyle bir şey var, gecce.com çok saygın bir magazin sitesi. Her gün takip ederim. Emeğe saygısızlık yapmazlar hiç bir zaman. Belki kural gereği yazmadılar. Sonuçta çok büyük bir site. Yıllardır var.

    Tebrik ederim seni Pelin. :)


    derya

    YanıtlaSil
  4. saol cnm
    bende yoruma yazdım buranın linkinide verdim ama o bile yayınlanmıyor :) herhalde dediğin gibi politikaları gereği böyle yapıyorlar.

    YanıtlaSil
  5. Hakkını vermek lazım Pelin o yazı süperdi:)
    Aslında Kenan Erçetingöz yapmaz öle , şaşırdım.Ben ona yıllar önce bi mail atmıştım, konuyu işlerken benden ve mailimden bahsetmişti.Gözden kaçırdı,atladı belki de!

    YanıtlaSil
  6. Itırcım büyük ihtimalle KE hazırlamamıştır zaten. sayfa editörleri var onlar koymuştur diye düşünüyorum. yazılsada yazılmasada sorun değil benim için görmek bile yeter :)

    YanıtlaSil
  7. gecce.com her haberi alıntı yapıyor zaten. O gün gazetede ne varsa aynı şeyleri kelimeleri değiştirmeden yazıyorlar nerdeyse. Hatta bir defa mail atmıştım bende böyle büyük bir sitenin özgün olması gerektiği üzerine. Bir defasında da Gökhan Şükür ve sevgilisiyle ilgili bir sene önceki bir haberi yeni olmuş gibi vermişlerdi. Ben ki magazini çok takip etmem ama dikkatli bir okuyucuyumdur. Kendi kendime ben bile farkettiysem kimbilir ne hatalar vardır demiştim yine K.E.'ye mail atmıştım işte o zmn hem yanlış haber yapıyosunuz hem de birebir alıntı yapıyosunuz diye hemen ilgileneceğim konuyla diye bana mail atmıştı. Sözün özü gecce.com çok önemli bir magazin sitesi olabilir ama ben pek yaratıcı olduklarını, farklı olduklarını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  8. sağolsun dün gece yazı işleri md. mail atmış. sorun yok :)

    YanıtlaSil
  9. haha:) iyi gözümüz aydın:)))

    YanıtlaSil
  10. pelincim güzel yazını beğenmelerine hiç şaşırmadım çünkü gerçekten çok güzeldi.
    Ancak kaynaksız yayınlamak gibi bir hakları yok.
    Siteye mail atıp kaynak göstermezlerse hukuki işlem yapacağını bildirebilirsin çünkü bu kesinlikle hepimizin hakkı.
    MAdem kullanacak kadar beğenmişler hakkını verip kaynağını belirtmek zorundalar.
    Bence bu konularda kesinlikle sessiz kalmamakta fayda var.

    Moda bloggerları olarak bir araya gelip birbirimizi desteklememiz de çok önemli. Birimize yapılan haksızlık hepimize yapılan haksızlık olur çünkü. Bugün Pelin yarın Itır olur.

    Ben kendi adıma gecce.com a mail atıp yaptığı saygısızlık için kendilerini kınadığımı dile getireceğim.

    Birlikten kuvvet doğar...

    YanıtlaSil
  11. canım çok incesin ve HAKLISIN !! bak yine kızdım iyimi :)) yok yok yazı işleri md. mail atmış samimi bir şekilde. o yüzden artık sorun deil cnm. ama şu destekleme konusunda sonuna kadar arkandayım. dediğin gibi bugün bana yarın sana. hepimiz hassas olmalıyız.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.