YORUMSUZ !!!!

 

Miller Festivalinden resimler. Deniz Berdan o çok merak edilen kızı ve oğlu ile. Eda Taşpınar ise Darwin T-shirtüyle. Eda Taşpınar'ın tarzını beğendim. Festivallik hoş bir tarz. Ama Deniz Berdan için söylenecek çok şey varda artık ben yoruldum sıramı sizlere veriyorum :)

UPDATE : Sevgili Iconjane'den Eda Taşpınar'ın t-shirtünün bir Aslı Filinta kreasyonu olduğunu öğreniyoruz.

Kaynak : Sabah Kelebek

Yorumlar

  1. Çocuklara çok üzüldüm gerçekten. Ben bir bayana bu kadar özentisiz giyimi asla yakıştırmam. Tabiki her daim yüksek topuklu ayakkabılar giyip Cavalli kostümleri ile salınmalarını beklemiyorum. Ama en azından biraz daha yaşına göre uygun giyinebilirdi Deniz Berdan. Eda Taşpınar hakkında sana katılıyorum Pelin, festival ortamı için uygun giyinmiş. Hem kendi tarzını yansıtmış hem de marjinalliği fazla abartmamış. Rahat bir görüntüsü var. Deniz Berdan için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Evet dikkat çekmeye başarıyor, ama farklı olmak ve dikkat çekmek her zaman iyi değildir. Artık gülüyorum bu hallerine. Stil olmaktan çıktı özentilik oldu resmen. Senin daha önceden söylediğin gibi, kameralar için giyiniyor aslında. Böyle giyinmese hakkında ne haber yapılabilir ki? Şimdiye kadar sadece giyim tarzı ile haber oldu zaten. Aklıma Okan Bayülgen'in ikoncanlar hakkında yaptığı yorum geldi. Sanırım ilk kez katılıyorum kendisine. :)


    derya

    YanıtlaSil
  2. tipik bir fashion victim vakası :)

    tadında kullanılırsa harika olabilecek parçaların hepsini bir arada kullanarak aşırı doz yaratmak olsa gerek bu!

    YanıtlaSil
  3. Deniz Berdan bitirdi beni:)

    YanıtlaSil
  4. ben artık deniz berdana yorum bile yapmak istemiyorum..

    YanıtlaSil
  5. deni berdana kalan son sempati kırıntılarım (o da ölesine işte, acımasız olmamak için) çocuklarını soktuğu halleri görüce yandı bitti kül oldu..

    YanıtlaSil
  6. Eda Taşpınar'ın t-shirt Aslı Filinta. Az önce yazdım sonra burda görünce şaşırdım.

    Eda Taşpınar'ın solaryum faciası kayış görünümlü teni sebebiyeti ile ne giyse iğreti duruyor bence, sempatik tshirt bile olmamış kimse kusuruma bakmasın, kendisine olumlu yaklaşamayacağım.

    Deniz Berdan ise yaşlanmaktan o korkuyor ki kanımca genç algılanmak için bu tür bir şaklaban görünümüne ihtiyaç duyuyor.

    gerçi bence hava hoş isteyen istediğini giysin... buna asla sözüm yok. ama böle giyinen kadınları Türk kadınlarının stil ikonu olarak lanse edenlere isyanım var... Zira bir Türk kadını olarak bunu kabul etmiyor, edemiyorum...

    YanıtlaSil
  7. jane cim saolasın ekledim bilgini sayfanı vererek. şu ten konusunda haklısın valla. yine başladı dimi bunların istakoz sezonu :)

    deniz berdan da da haklısın. kesinlikle 38-39 yaşındaki bi kadına gitmiyo bu tarz. ne kadar ıkınırsa ıkınsın ancak komik oluyo o kadar.

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler Pelincim : )

    YanıtlaSil
  9. Pelin'cim hani hatirlarsan ben merak etmistim D.B'nin kizini! Neden annesi yerine onu gormuyoruz demistim bir sorumda? Aman aslinda ne iyiymiste ne onu ne de annesini goruyormusuz!!! Yanii D.B'nin kendini dikkat cekmek adina ne saklaban kiliklara soktugunu biliyoruz da kizi da Agyness Deyn'in uzaktan ozentisi masaallah!! Yazik ki ne yazik...Sokakta gorsem vallahi durup gulerim hallerine...!

    Eda Taspinar'in ise t-shirtunu begendim ama bacaklari icimi bi fena yapiyor, sinirimi bozuyor, bakamiyorum!

    Soyleyin bana, bu kadinlar tum guzel, alimli, sade giyinen Turk kadinlarina ceza olsun diye mi meydanlardalar!!!!!

    heeeelp!!!!!!

    YanıtlaSil
  10. hayatım onlarada hak veriyorum bazen. geçenlerde sabah gazetesi bülent cankurt un köşesinde aynen şu yazı vardı. "Giydikleri iddialı kıyafetlerle hemcinslerini kıskançlıktan çatlatan ve herkesin stil ikonu ilan ettiği Deniz Berdan ile Eda Taşpınar.." e şimdi bunlar sana dense gaza gelmezmisin yaradana kurban diye :)))

    YanıtlaSil
  11. saçma salak giyiniyorlar sonra ikaoncan mı oluyorlar.
    bence çok kötü, çok çirkin gözüküyo hepsi

    YanıtlaSil
  12. haha, oyle valla hem de ne gaza gelirim! Gelinligimin altina Converse'lerimi giyer Nisantasi'nin altini ustune getiririm:)) kafama da D.B'nin su meshur kaynakci plastik (Mad Max gozlugu diyorum ben onlara kisaca) zimbirtisindan taktim miii super olur valla!! benden daha "marjinali" olamaz o dakikadan sonra:)

    YanıtlaSil
  13. Ben yakından görme talihsizliğini yaşadım, burada göründüğü kadar zorlamaydı evet,zaten olmamasının sebebi de hep bir zorlama ve düşünülmüşlük olması. Ben de Eda'nın kıyafetini daha fazla beğendim ama acil güneşlenme işine ara vermeli :)

    YanıtlaSil
  14. deniz berdan artık kendine gelmeli gerçekten... bıktım her gün gazetelerde böyle bir görüntü görmekten, nasıl bir dikkat çekme isteği var ki içinde bu hallere sokuyo kendini.görünce bana fenalık geliyo artık

    YanıtlaSil
  15. O güzelim ayakkabılar o kadar kötü kombinlenmiş elbisenin altında harab olmuş.

    YanıtlaSil
  16. evet bende farkettim ayakkabılar süper. ama dediğin gibi cinayete kurban gitmişler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.