AKILLI KADIN VESSELAM !

 
Yaz başlar başlamaz birçok ünlü plajları renklendirmeye başladı. Bunların içinde Demet Akalın şimdilik en fazla ilgiyi çeken isim. Hatta malum ikon güllerini bile geçti diyebiliriz. Ama bir ara Süreyya Sultan gibi loca kiraladığını okuduğumda pek bir üzüldüm. Onun tarzı olamazdı çünkü. Severim Demet Akalın'ı. O lafını bilmez avam havasıyla gönlümü nasıl fethetti hala anlayabilmiş değilim. Acep bir zamanlar çektiği büyük aşk acısı yüzündenmi kendisine sempati besliyorum bilemiyorum. Ama bunun yanında her yaz ortalığı kasıp kavuran " özgür kızım kimseyi sallamam " şarkılarıylada son derece başarılı.



Demet Akalın gazetelerde çıkan 10 bin dolara loca kiraladı haberlerine bakın neler demiş :

"Bu kriz ortamında söylenecek laflar değil bunlar. O 10.000 dolar benim tüm yeğenlerimin yaz okulu ücreti. Çok çalışmak, para kazanmak onu çarçur etmek anlamına gelmez. Bu müsriflik ve günahtır. Ayyıldız ve Ebru Yener sezon başında 60 parça mayo ve bikini gönderdiler, onları kullanıyorum. Yani deniz modasına bile para harcamıyorum. Arkadaşlarım ve sponsorlarım sağolsun "
Aferin Demet! Aferin Ayyıldız ve Ebru Yener ! Bayılıyorum böyle hesabını bilen insanlara ve kurnaz pazarlama stratejilerine.

Yorumlar

  1. Demet Akalın'ı ben de o dönemden beri seviyor aynı şekilde Demet Şener'den de o dönemden beri nefret ediyorum:))Bütün cahilce konuşmalarına, kokoş giyim tarzına( ki bazen çok da güzel giyinebiliyor)rağmen en doğal sanatçılardan biri. Para kazanmanın ne demek olduğunu bildiği için harcarken de düşünür tabi. Bu yüzden de tebrik ediyorum kendisini ama loca tutsa hakkıdır valla.

    YanıtlaSil
  2. bende sevmem hiç d.şener'i. bi kadının gelinliğini hazırladığı sırada aldatıldığını öğrenmek ne büyük acıdır tahmin etmesi bile zor. ama o acılardan bir yıldız doğdu işte. aslında en büyük suçlu İ.kutluay da nedense kadınları savaştırmak daha bir cazip geliyor medyaya. demet ş.'in o kontes havaları deli ediyor beni. :)

    YanıtlaSil
  3. LV'un Demet Akalın'a sponsor olduğuna inanmıyorum. Çanta ya çakma (muhtemel olanı bu) ya da söylediklerinde samimi değil. Yoksa o kadar para verdiği bir çantayı neden plajda harcasın!

    YanıtlaSil
  4. yok yok LV sponsor değil yahu :) yani plajada LV ile gitmiyorlarmı diyeceğim ama LV'nin bu modeli yanılmıyosam plaj kokoşları için yapıldı.

    YanıtlaSil
  5. Vala kızlar Demet Akalın'nın yaşadığı aşk acısını biraz da kendisiyle bağlantılı.Çok fazla göz önünde olup,ünlü olma hevesi olmasaydı belki de sevgilisini başkasına kaptırmayacaktı.Bana göre yoktur aslında birbirinden farkı dediğim D.Ş.bence daha uyanık çıktı.Adamı ayatmasını bi yana bıraktım,en ses getirdiği zamanda elinin terisyle itti bir çok şeyleri.Kimbilir, belki D.A.da yapabilseydi farklı olurdu diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Ama Itırcım o zaman D.A bişi yapmıyodiki. (emin değilim ama) tek hatırladığım İbrahimide oynattığı bi klipti zaten oda tutmadı sonra kız hep bi ist. bi Atina sürüklendi durdu. ama dediğin gibi D.Ş uyanık çıktı. otursun dolmasını yapmaya devam etsin ne diyim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.