RÜTBENİ BİLECEKSİN !

 


Son dönemlerde moda dünyasında yeni bir akım başladı. Bar Rafaeli ve Gisele Bundchen savaşı. Malum tüm suçlu Leonardo diCaprio denen zat-ı muhterem. Biri eski sevgilisi diğeride eski/yeni sevgilisi. Leo bir model ajansı açsaymış tüm sektörü darma duman edermiş :) Sıradan bir İsrailli mankeni bile dünya standartlarına taşıyıverdi. Tabi alt yapıda uygun olacakki Allah yürü ya kulum desin.



Rampage'ın bir önceki modeli Gisele iken, firmanın açıkgöz reklamcıları yeni sezon için Bar Rafaeli
ile anlaşmış. Resimler gayet hoş..Ama Gisele ne olursa olsun benim için her zaman en birincidir.



Sene 2000. Bendeniz D&G'nın Milano defilesindeyim. Canım arkadaşım Tutu'nun kıyağıyla 6 kız Sex and The City misali yerimize kurulduk ve defilenin başlamasını bekliyoruz. Tabi aramızdaki fark Samantha asla arkalarda oturmazdı :) Herneyse, o zamanlar Gisele'in yeni yeni parladığı isim yaptığı dönemler. Carmen Kass, Erin O'Connor, Alek Wek, Karolina Kurkova, Maggie Rizer gibi isimler kadroda. Yani hepsi aynı klasmanda, yok birbirlerinden farkı dersiniz dimi. I-ıh öyle değil işte. Gisele denen afetin bir yürüyüşü var, inanın kelimeler yetersiz kalır. O ne endam, o ne kendine güven ve ceylan gibi kıvırış Allahım :) Bir baktım ki hepimiz aynı anda ağzımız açık hayran hayran Gisele'e dalıverimişiz :) Demek istediğim Gisele sadece güzel bir vücut ve yüz değil, ondaki podyum hakimiyetinin bir başkasında olması çok zor. Bir ara bizde Çağla Şikel yürümeye çalıştı ama olmadı. Neyseki fazla ısrar etmedi çünkü komik oluyordu.

Uzun sözün kısası, sevgili Bar(ismide yamuk) fazla uçma, havaya girme.Kenan Doğulu'nun dediği gibi rütbenide haddinide bileceksin, beni sinirlendirmeyeceksin :)

Yorumlar

  1. sen süpersin ya:)bayılıyorum yazılarına cici anne:)Hatta moda değil kişisel blogun da olsa çok tutar diye düşünüyorum canım:)
    Seni öpüyorummm bebişini de:)

    YanıtlaSil
  2. yalnız bar ın yanında gisele kemik torbası gibi kalmış :D :)

    YanıtlaSil
  3. jojeecim canım benimmm..kalkamam bi tane daha bundan. biri yetiyo ztn. açsam önüme gelene giydirecam ztn. potansiyel taşacak ölçülerde :))

    yok yok gisele o kadar ince değil yahu. yani incede kemikgillerden değil ama. manken işte. bar toplu duruyor deermişim. önyargılı olmak zor işmiş vesselam :))

    YanıtlaSil
  4. Bar Rafaeli 'nin Rampage icin cektirdigi ilk fotograf sanki 42 benden ve ustu urunler yapan bir firmanin reklami gibi olmus. Acaip iri cikmis Bar Rafaeli. Gisele 'e gelince gecen gun annesiyle olan bir fotografini gordum , annesi inanilmaz guzeldi ve ikiz gibiydiler! Cok ilginc annesi , Gisele'e , Gisel'in ikizinden daha cok benziyor!

    YanıtlaSil
  5. benim de oyum Gisele'den yana, her zaman favorilerim arasında. Bar Rafaeli bana çok sıradan geliyor, bir de her fotoğrafında ayrı bir tip çoğu zaman ilk bakışta tanıyamıyorum, fotoğrafları da beğenmemiştim zaten nerde Gisele nerde Bar??:)

    YanıtlaSil
  6. evet ya giselle'le kıyaslanamaaaaaz pelincim ama bence gisele yüzünü çok eskitti, fazla arı gibi çalışıyo, neredeyse hiç marka falan ayırmıyor maşalla. bi de bar daha bi yuvarlakca simdi yavastan trend bu ya sözde trend tabii özde diil:)

    YanıtlaSil
  7. evet evet katılıyorum sana..bence sıradan bu israilli manken bar...ben bagdat caddesine çıksam arabadan indiğim an benzeri 10 kız hemen bulurum.görüntü olarak da bar biraz daha toplu duruyor.(ama bundan benim şikayetim yok..hani o bile böyle olursa bizimde toplu olma hakkımız olur diye kendime pay çıkaramak için) aynı zamanda bakışlarıda çok donuk..
    bir de adriana hakkında dediklerinede tamamne katılıyorum..benimle aynı düşüncede olan birisini bulmak bu konuda çok zor..hemen kıskanç ve ciğer-kedi-mundar yakıştırmasına tabi tutulacagımı düşünerek susuyordum da bu konuda:)

    YanıtlaSil
  8. hahaha şu anti-adriana tezime yandaşlar bulmak çok hoşuma gitti :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.