VICTORIA'S SECRET BEBELERİ..

 

Gisele Bundchen, Heidi Klum, Adriana Lima derken son olarak hamileler kervanına Karolina Kurkova da katıldı. Tuhaf bir rastlantıyla Victoria's Secret'ın tüm baş melekleri aniden anne adayı oluverdi.

Sonra bir liste yapayım dedim. Yerli yabancı tüm ünlü gebeler listesi :) Liste epey kabarık.(Kaçırdığım varsa uyarın)

Gülben Ergen (erken doğum. çok şükür bebişleri sağlıklı)
Deniz Akkaya
Çağla Şikel
Gamze Özçelik
Bergüzar Korel
Pınar Tezcan
Belçim Erdoğan
Güner Özkul
Pınar Tezcan
Gül Gölge Saygı
Selin Toktay Özderici
Şirin Ediger (Okan Bayülgen'in eşi)

Gisele Bundchen
Adriana Lima
Laetitia Casta
Heidi Klum
Karolina Kurkova
Penelope Cruz
Nicole Richie
Ellen Pompeo
Sarah Michelle Gellar
Bu isimler hep hayatımda kalacak sanırım. Ne zaman gazetenin birinde çocuklarıyla resimlerini görsem hemen aklıma 2009 senesi gelecek. Aynı sene hamileydik diyiverecam. Çocuklarının yaşlarını şıp diye bilivericam. Bunlar bir nevi benim kader arkadaşlarım :) Pek bir havalıyım canım :)

Yorumlar

  1. 2008 sonu ve 2009 yili 'baby boom' un donus yaptigi yillar. 90'li yillarin sonunda kariyerini yapan modern kadin daha fazlasini isteyerek birden super kadin omaya karar verdi. 80'lerde ve 90'larda kariyer yapan kadin yada entelektuel kadin dogasina cocugu fazla yakistiramiyordu :) 2000 yilinda ise birden yerseyi beceren , 10 saat calistiktan sonra , yemek yapan , buzdolabinida tamir eden , sinemaya giden , bir suru cocuk doguran ve bunlarin yaninda incecik ve fit bir gorunumu olan kadin modeli ortaya cikti. 2009 yilinda ise ne yazikki annelik ve ikiz cocuk sahibi olmak moda oldu. uzucu ama boyle. simdi bakalim bu hollywwod'a kac unlulun son 1 yilda ikiz cocugu olmus! bir liste yapsak sayfalara sigmaz. bu arada aman pelincim ustune alinma sen , benim sozum digerlerine :) hamilesinya alinabilrsinde onem aliyim dedim :))

    YanıtlaSil
  2. ne alınması canım tüm sözlerine katılıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.