FAVORİ ÇİFTİM !

 
Son aylardaki en gözde çiftimi sizlere takdim ediyorum. Dita Von Teese ve Kont Louis Marie de Castelbajac.

Biri 36 yaşındaki burlesque dansçısı diğeri ise Jean Charles de Castelbajac'ın oğlu 25 yaşındaki genç, yakışıklı, gözdemi gözde bir Kont ! Boru değil harbi bir kontdan bahsediyorum..Marilyn Manson gibi kabus ötesi bir adamdan sonra ne kadar iç açıcı bir seçim Dita için.

Dita'nın mesleği aslında tam anlamıyla dev martini kadehi içinde çıplak dans şovları yapmak. Porno filmleri ve playboy pozları ise cabası. Eğer yaldızlamak isterseniz, kendisi Avrupa'nın en eski danslarından burleskin günümüzde en bilinen ismi. Tabi Dita'nın zekasını es geçmemek gerekir. Kendisine bembeyaz teni, teatral makyajı, daracık beli ve Fransız modacıların seçimiyle dikkat çekici bir tarz yarattı. Sadece tarz değil, hatun sosyal sınıf atlamanın ansiklopedisini bile yazabilir. Neeerden nereye dercesine hatun kapmış bir asilzadeyi gözlerden uzak kanımca gerçek bir aşkı doyasıya yaşıyor.

Etrafta onca güzel, genç hatun varken 25 yaşındaki bir asilzadenin kendinden 11 yaş büyük bir striptiz dansçısı Dita ile olması feci ilgimi çekiyor.

Brangelinalar, Beckhamlar artık o kadar sıkıcılar ki böyle taze ve ilginç çiftler insanın içini açıyor..

Yorumlar

  1. valla yine katılıyorum! Ditacığım o'na, kont da ditacığıma pek yakışıyorlar:)

    YanıtlaSil
  2. fiziksel olarak hiç uyumlu gözükmüyorlar ve inanmayacaksınız böyle düşünmeme ama Marilyn Manson ile çok daha uyumlu bir çifttiler bence, bu çocuğa yazık olmuş hehe:))

    YanıtlaSil
  3. yok yok inanırım çünkü bende kontla yakıştırmıyorum. ama kesinlikle 2 farklı sınıftan farklı yaşdan bu çiftin beraberliği dikkat çekici..

    YanıtlaSil
  4. Yok yok bu adam hiç uymamış Dita'nın yanına cidden.Mason daha fetiş duruyodu Dita'nın yanında :/

    YanıtlaSil
  5. Valla bu konta dita von teese gibi bir kadın, elbette oksijen sarısı saçlı solaryum yanığı vücutlu sonradan görme yapma kadınlardan daha yakışır çünkü bu kadın daha asil duruyor. marilyn mansona da fazla geliyordu zaten. belki bunu bildiklerinden parayı sonradan bulmuş görgüsüz kızlar kendileri gibi sonradan görmelerle beraber olup kontların baronların yanlarına bile yaklaşamıyorlar:) davul bile dengi dengine:)

    YanıtlaSil
  6. Kont ağzının tadını biliyormuş. Kaçırmamış Dita'yı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.