HAFTANIN RÜKÜŞLERİ

Bu hafta rüküşlerimizde ilginç ve beklenmedik isimler var..

Mesela Derin Mermerci'yi bu listeye ekleyeceğim aklıma bile gelmezdi. Ama bende kayırmaca yok. Seçimlerim olabildiğince adil olmalı. Sizler fikrime katılırsınız katılmazsınız bilemem artıkın :)

Derin Mermerci şahane spor üst ve pantalon altına abiye bir ayakkabı giymekle zaten baştan kaybediyor. Pantalonun paçaları rahatsız edici. Birde bu kadar spor bir kıyafete Hermes çanta kullanmak görmemişliğe giriyor. Yetti gari bu Türk sosyetesi kadınlarının her bir haltla Hermes kullanmaları. Yakında korkarım plajlarda da göreceğiz.


Sırada Etel Baler var. Son günlerde Deniz Berdan ve Ivana Sert'in ortadan kaybolmalarını güzel kamufle ediyor. Neredeyse her hafta rüküş listemde. Bu sefer gündüz vakti bir alışveriş merkezinde Elif Cığızoğlu imzalı şahane bir kıyafeti katletmekle meşgul. Son derece çirkin Chanel mantar topuklu ayakkabılar, Obama baskılı kıro gözlükler ve devasa boyutta kıyafete yakışmayan bir Hermes daha..Yani neresiden tutayımki ben bu kıyafetin. Yazık olmuş canım kıyafete.

Etel Baler bununlada bitmiyor. Bir başka davette giydiği kıyafeti beğendim ama yine aksesuarlarla işi batırmış. Bir kere fazla bir siyah/beyazlık gözü yoruyor. Chanel bootie ler çok cicide ne bileyim bu kombinle gözümü ısırdı. Bir diğer unsur ise João Sabino imzalı 'KeyBag' çanta. Fazla uğraşılmış, fazla zorlama bir görüntü.

Can Ateş ve sevgilisi Selin Ortaçlı. sanki Victoria-David Beckham çifti karşımda. Bu çiftlerin koordineli giyinme işi fazla demode değilmi artık. Selin Ortaçlı'nın ceket içi görünen dantel sütyeni çirkin. Keşke portföy ve ayakkabıları aynı renk olmasaymış. Demode ve sıkıcı bir çift.

Rita Fink'in 20'ler esintili kıyafetinin yorumunu sizlere bırakıyorum :) Kıyafet resmen acısından ağlıyor :)

Ve son olarak Hande Acar. Güneşten derisinin rengi artık insanlıktan çıkmış. Birde bu renk ve deriye botoksla şişirilmiş dudaklar ve yetmezmiş gibi birde pembe ruj. Ne giydiğine bakılmasına bile gerek yok. Zira bu tüp patlamış görüntüsüyle hiçbir kıyafetin güzel görünme şansı yok.

Kaynak : Şamdan Plus, Hello

Yorumlar

  1. hiiiiii! güxzelim elif cığızoğlu elbise ağlıyor, bir de etelin chanel bootieleri. güme gitmişler..

    YanıtlaSil
  2. selin ortaçlı, iç çamaşırı tasarımcısıy(mış) bu yüzden açtı saçtı bence sütyenini..

    YanıtlaSil
  3. öylemiymiş hmmmm iyi olduğu söylediğin bilmiyodum. yani açmışda ne olduğu bile belli olmuyo :)

    YanıtlaSil
  4. 'smart casual wear' ile 'casual wear'arasında miniminnacık bir çizgi var,Derin Mermerci gerçi onu iyi bilir ama ben pantolu hariç çanta-gömlek-ayakkabı üçlüsünü beğendim nedense buna bej bir skinny veya şort daha iyi gider diye de düşünüyorum.Pantolonu sevmedim.
    Hande Acar,belki biraz dinlenmeli.Onun için aklıma gelen kelime ''fazla aşırı'',cildinin dinlenmeye ihtiyacı varmış gibi.

    YanıtlaSil
  5. Hande Acar hakkaten çok kötü olmuş yaaa.Bir insan kendini böyle çirkinleştirmek için bu kadar para sokağa dökmez ki ama.O dudakların hali bir felaket.Halbuki eskiden fazla kokoş bulduğum zamanlarda bile beğenirdim ben bu kızı.Yaşının çok üstünde ve çok çirkin görünüyor.Hangi akla hizmet kimden akıl alıp da bu hale gelmiş anlayamadım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.