SUNSET - İstanbul Moda Günleri

 
İstanbul Moda Günleri dün saat 11:00'de Sunset Mayolarının defilesi ile start aldı. Defilenin yıldızı şüphesiz Tuğçe Kazaz idi.

İtalyan bir kuyumcu tararfından hazırlanan pırlantalı transparan mayo en dikkat çekici modeldi. 'Romantic Dream' adlı mayonun üzerinde değeri 0.25 ile 2.50 karat arasında değişen 50 adet pırlanta bulunuyor. Üç koruma tarafından özel olarak korunan pırlantalı mayokinin fiyatının yaklaşık 150 bin euro olduğu tahmin ediliyor. Mayonun orjinalinde ön taraftaki bant yok ve tamamen transparan. Ama ramazan olması ve davetliler arasında Arapların olması sebebiyle resimlerde görünen bant çekildi. (!!!! Yok ! Yok ! Feci derecede kışkırtılıyorum biliyorum ama bu bizim yegane moda haftamız o yüzden susma hakkımı kullanıyorum) Kişisel Notum: Zaman ve seyirci yüzünden orjinal eseri bozdukları için 3 !



Ama bir konu hakkında şikayetimi bu vesileyle dile getirebilirim. Umarım gerekli merciler okurda yapılması gereni yaparlar. Neden defile resimlerini abudik gubidik yerlerden temin etmek zorunda kalıyoruz ? Dün yapılan kaç defile oldu ama hala ajanslarda sadece Sunset mayolarının defile resimleri var. İşin anlamadığım kısmı resmi site www.istanbulfashiondays.com da bile şu saate kadar hiçbir defile resmi yok. Neden Style.Com, WWD.Com kıvamında bir çalışma yapılmıyor. Neden haber ajanslarıyla anlaşılıp resimler profesyonel olarak çekilip dünya medyasına sunulmuyor. Büyük gazetelerin resim galerilerindeki çözünürlük rezalet. Hiçbir detay çekime yer verilmiyor. Madem bizimde moda haftamız olsun istiyoruz, bir yola baş koyuyoruz o zaman lütfen alt yapıyada önem verelim. Şehir dışında olmam sebebiyle hiçbir defileye gidemiyeceğim. O yüzden de böyle net olmayan birkaç resimle idare ediyorum. Ve deli oluyorum !

Yorumlar

  1. Araplar kaçmış, kızım:))bitirememişler defileyi hehheheheeh:))
    oruçlar gitti, cıbıllardan:)))

    bu arada www.gecce.org diye bi site var, defile resimleri baya baya var, aklında olsun.

    YanıtlaSil
  2. tuğçe kazaz'ı bir manken olarak beğenmem ama kendine ait bir havası vardır ve yine giydiklerini taşımış...

    YanıtlaSil
  3. gecce.org da da bişi yok :(
    yine bize has bi rezalet. hem mayo defilesi düzenle sonrada ramazan diye motifi değiştir. iğrenççç..iyi olmuş araplarada ne işleri var yahu :))

    T.K. ı bende fazla beğenmem ama çalıştığı her işede kendi havasını katabilmeyi başarmış ender mankenlerimizden.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.