ELİN ADAMINA BRAVO BİZİMKİLERE TÜ KAKA !!

 
Deli ediyor beni bu çifte standartlık ! Gülben Ergen ikizlerinin resim hakkı satışından aldığı parayla Mardin'de Bilge Köyü'ne maddi yardımda bulundu. Köydeki yetim ve öksüz çocuklara giyim, kırtasiye ve girip şurubu yardımında bulundu.

Aferin Gülben Ergen'e ! Ama gelin görün ki neredeyse çarmıha gerecekler kadını! Efendim iyi hoş yapmış ama neden medyada bu yardımının haberleri çıksın diye PR çalışması yapmışmışmışmış..Aslında çocuklara değilde kendine yatırım yapmışmışmışmış..

Bi gidin be arızalar !! Elin Brangelinası yıllardır bu işi yapar iyilik meleği olurda bizimkiler yapınca PR mı olur ? Keşke her şöhretlinin kendine yaptığı yatırım bu kadar hayırlı olsa. Sonuçta ihtiyacı olan 1 çocuk bile sırtına anorak giymişse o insan benim aferinimi almıştır. Geriside medyadaki bazı kafalar kadar boştur !

Yorumlar

  1. Keske baskalari da yardim etse de adı PR olsa.Ben sonuca bakarim.

    YanıtlaSil
  2. illaki bi PR olacak zaten bu insanların hayatı PR etrafında dönüyor! e ne güzel işte bebek parkı PRi, anjelique PR'i olacağına böylesi olsun!!

    YanıtlaSil
  3. Ayse Ozyilmazel'in 17 kasim tarihli gunaydin ekinde yazidigi yazi senin bu yazinla nerdeyse birebir :))

    YanıtlaSil
  4. Turk medyasinda o kadar sacma sapan olaylar oluyor ki gazeteciler de artik ne PR ne degil anlayamiyorlar galiba! Aferim Gulben'e, umarim devaminida getirir...

    Bebeginizle size coooook mutluluklar dilerim canim!!kiss kiss

    YanıtlaSil
  5. sadece ayşe değil cengiz semerci de aynı tarzda yazmış ama zaten bu işi savunma niyetli yazmak demek aynı tarzda yazmak demek. çok şükürki türk medyasında kafası dolu olanlarda var :)

    YanıtlaSil
  6. neslie cim cnm çok çok öpüyorum çoook tşkleeer :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.