YERLİ VİCTORİA BECKHAM !

 
Uzun zamandır kendi kendime sorduğum 'Bir Victoria Beckham Koleksiyonunu sosyetemizden ilk kim giyecek' sorusunun cevabını almış olmanın dayanılmaz hafifliğindeyim. Zaten oldum olası Feryal Gülman ile VB'nin tarzlarını hep benzetmişimdir. İkiside stilden yoksun olmalarına rağmen sezonun en gözde ve en pahalı parçalarıyla arz-ı endam etmeleriyle işi kotarırlar. İkiside en olmadık yerlerde bile en az 5 saatlik hazırlanmış gibi görünmeyi becerirler. Ama doğruya doğru. Her zaman her şartta Feryal Gülman'ı VB'ye tercih ederim. En azından gülmeyi bilen ve gerçekten hoş bir hanımefendi.

Drew Barrymore böyle bir kazaya nasıl alet olmuş hala şaşkınlık içerisindeyim !

Kaynak : Milliyet Cadde

Yorumlar

  1. ya aynen katılıyorum tatlım, drew da zaten "ben naaptım der" gibi, bayağı bir eğreti olmuş, hiç onun tarzı değil.

    YanıtlaSil
  2. drew'in etek boyu feci :)

    YanıtlaSil
  3. ya ben sadece 3.cümleye katılabiliyorum.

    YanıtlaSil
  4. drew bunu giydiği zaman tüm yabancı bloglarda da eyh pek olmamış okumuştum ben de, yani neredeyse aksini düşünen yok gibiydi. özellikle bence drew'a o etek boyu hiç olmamış, bari accık boydan aldırsaydı:)) ama feryal gülman'a yakışmış bu elbise, saçla makyajla hatta cuk oturmuş!

    YanıtlaSil
  5. Kıyafet çok hoş aslında ancak bence hem Feryal G. hem de Drew B. elbiseyi kendilerine göre biraz şekillendirmeliydi. Hem etek boyları çok uzun hem de bel ve göğüs kısımları çok pot duruyor. Sanki 1 kerelik giyip mağazaya iade edeceklermiş gibi hiçbir düzenleme yaptırmamışlar kıyafet üzerinde

    YanıtlaSil
  6. Drew Barrymore kazasında sana kesinlikle katılıyorum. Resmen emanet durmuş.

    YanıtlaSil
  7. ah! harika benzetme! ikisi de too made up.. ben de feryal hanım'la tanışma fırsatı olmuş biri olarak, çok tatlı biri olduğunda hemfikirim:) ben bunu drew'un üzerinde ilk gördüğümde yarılmıştım, o nası bi etek boyudur öyle!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.