BEĞENMEDİKLERİM - 2010 Sag Ödül Töreni

 


Bu bir nevi iş ayrı aşk ayrı gibi birşey. Meryl Streep'in oyunculuğunun üstüne yok ama hala giyinmeyi öğrenemedi. Daha doğrusu ne zaman özen göstermek istese çuvallıyor. Özen göstermediği ve umursamadığı zamanlar daha doğal ve daha kendine yakışan seçimlerle beğeni topluyor. Balenciaga imzalı kıyafet tipine hiç gitmemiş. Halbuki Altın Küre Ödüllerinde ne kadarda hoştu. Keşke kıyafetin deseni sadece bluz olarak kullanılıp etekde siyah ağırlıklı başka bir desen kullanılsaymış.



İlk bakışta Monique Lhuillier kıyafetle Drew Barrymore gayet şık görünüyor. Ama daha sonra birşeyler rahatsız ediyor. Şıkmı değilmi diye epey düşündüren bir isim oldu. Sonuç ; Son zamanlarda kendisini daha yalın ve genç modellerle görmek istiyorum. Bu tarz modelleri fazla denedi ve erkenden bıktırdı.



Bir başka bıkkıntı verici isim. Penelope Cruz hep aynı renk ve stilde. Kıyafetlerinin hepsinin dekoltesi bile aynı. Tek fark bu sefer farklı bir isim denemiş olması. L'Wren Scott. Nine filminde anlaşılan Nicole Kidman ile fazla samimi olmuş. Kendisini daha cesur ve daha renkliler içinde görmek dileğiyle.

Yorumlar

  1. Meryl Streep gerçektende giyinmesini bilmiyor.Oyunculuğu konusunda dediğiniz gibi harika.Özelliklede yasak aşk filminde.

    Robin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.