BRAVO V !!

 
Kim demiş kadın sadece sıfır bedenden oluşur diye. Bu iş sadece Kate Moss ya da Victoria Beckham gibi kazuretlerden oluşmuyor. Oluşsaydı markalarda en önce tükenen beden L olmazdı. Sen hem etlilerden cebi doldur hemde kendilerini yıllardır görmemek için elinden geleni yap. Nefret ediyorum modanın bu ikiyüzlülüğünden.

V dergisi son sayısını tamamen büyük bedenli kadınlara ayırmış. Ne de iyi etmiş diyor ve bu çalışmalarını canı gönülden tebrik ediyorum. Hayatımızda her daim yer alan kilolu,göbekli, balık etli, kalçalı, belli kadınları moda dünyası en sonunda hatırlıyıverdi. Yoksa sadece Goya ya da Rembrandt tablolarında görebilecektik.

Yorumlar

  1. Katılmamak mümkün değil sana Pelin. Aynı şekilde düşünüyorum bende. Şimdiye kadar sıfır beden kalmak için hayatını kaybeden mankenleri de, o mankenler gibi olmak için kendini aç bırakan kızların da trajedilerini okudum gazetelerden. Mankenler kilolu olsun demiyorum tabiki, sonuçta görsellik önemli, ama güzellik kavramını sıfır bedene indirgemek ve sanki balık etli bir kadın güzel olamaz mantığını millete empoze etmek çok ama çok yanlış. Önyargıları yıkmak adına çok hoş bir çalışma olmuş bu. Ayrıca Londra moda haftasında Mark Fast da böyle bir ilke imza atmıştı. Defilesinde balık etli mankenler kullanmıştı. Gerçi baya tepki toplamıştı bu olay ama beni hiç rahatsız etmedi podyumda balık etli kadınlar görmek. :)


    derya

    YanıtlaSil
  2. Bende çok takdir ettim gerçekten helal walla.Şöyle kanlı canlı iskelete benzemeyen daha bizden kadınları gormeyi özlemişiz.

    YanıtlaSil
  3. iştahım kabardı gözlerim şenlendi ne güzel yapmışlar :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.