RENK CÜMBÜŞÜ - Altın Küre Ödülleri

Morlar,lilalar, maviler, pudralar...Altın Küre Ödüllerinde renk cümbüşü dikkat çekici.

Sandra Bullock Bottega Veneta kıyafetle hoş görünüyor. Ama oldum olası böyle naylon şifon kumaşlara karşı hep bir gıcığım olmuştur. O yüzden kıyafeti beğendiğimi söylüyemem. Gecenin en süper seçimi Diane Kruger'dan geliyor. Christian Lacroix pembe/fuşya kıyafeti muhteşem. Gecenin en şıklar listesinde baş sırada. Diane Kruger benim için gerçek bir kırmızı halı yıldızı. Şık ve doğru seçim yapmakta her zaman başarılı. Gecenin bir diğer şıkı Emily Blunt. Pudra rengi tül Dolce & Gabbana kıyafetiyle peri gibi.

Fergie'nin Elie Saab kıyafeti güzel ama tipine gitmemiş. Bütünlükte birşeyler yanlış. Chloe Sevigny Valentino elbisesiyle süslü bir hediye paketi gibi. Leona Lewis'i ilk kez hoş gördüm diyebilirim. Roberto Cavalli elbisesiyle teninin rengi çok hoş gitmiş.

Yorumlar

  1. kesinlikle diane kruger bir kirmizi hali yildizi, hatta korkum o ki yakinda galalara yasaklayacaklar bu hatunu, her zaman mi dondurur baktirir baktirir bir kadin secimleriyle!!! drew barrymore'la at başı gittiler bence ama hem ustaların ustası LACROIX'yı iflasına rağmen seçmiş olması, hem de beklenen tasarımcılardan birinden giymeden muhteşem olmasını takdir ettim, üstelik Kruger'in bir stilisti yokmus!eskiden objektif olamiyorum Diane Kruger soz konusu olunca diyordum ama artik objektf olmaya gerek bile olmadigini goruyorum!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.