SİBEL CAN'IN EVİ !

 
Bu kadar alaturka bir kadından böylesine ince zevklerle döşenmiş bir ev beklemezdim doğrusu. Elbette bunda mimar Necibe ve Birol Darcan çiftinin büyük payı vardır. Eve hakim olan bej rengi her renkle öylesine güzel harmanlanmışki kıskanmamak imkansız.



Beykoz Konaklarındaki 1200 metrekarelik evinin her köşesi gösteriş ile şaşayı olabilecek en zarif şekilde bütünlemiş. Sibel Can'a yapılan yoğun fotoşopa değinmek bile gereksiz. Hanımefendi neredeyse 36 bedene inmiş..Alenen keriz yerine konmasaydık dört dörtlük bir çalışma demek işten bile değildi :)

Yorumlar

  1. http://2.bp.blogspot.com/_WWnPzvrYRRQ/S2K3PYfkQOI/AAAAAAAAB2A/wJV-6kaaAcg/s1600-h/can8.bmp bu bölüm ve yatak odası haricinde sibel candan beklediğimin üzerinde bir ev görüyorum :) takıldığım şeyler ise sürekli bir simetri hakim evde, bir objenin mutlaka aynı hizada eşi var.(aplikler, çiçekler, koltuklar vb)bir de boş alan doldurma girişimler çok, mesela şöminenin yanında ki küçücük boşluğu bile doldurmaya hiç gerek yokmuş http://2.bp.blogspot.com/_WWnPzvrYRRQ/S2K3P8kaicI/AAAAAAAAB2Q/29ro48uKZqE/s1600-h/can12.bmp

    bunlar dışında şık, zarif ayrıntılar var. özellikle hamam a bayıldım,turkuaz ancak bu kadar güzel durabilir.
    beğenmediğim noktalar sibel canın katkısıdır sanırım :P

    YanıtlaSil
  2. simetri konusunda çok haklısın.. nede olsa işi bilenin bakışı bi farklı oluyo..

    YanıtlaSil
  3. Pelıncım, ben senın blogu tıklıyom,tıklıyom,sayfada garıp yazılar cıkıyo...heralde dedım yazmıyo artıkın,bebiş tum vaktını alıyo fılan...sonra bugun tesadufen bu postla karsılastım.anlayamadıgım nokya ızleyıcı olarak kayıtlıyom ama neden haber gelmıyor kı?çözemedım...neyse.)
    :)

    YanıtlaSil
  4. sorma Itırcım. ne zaman blogspot a geri döndüm dediğin aksilikleri yaşıyorum. eskiden ekliyen arkadaşların tümü senin gibi sorunlar yaşıyor. düzeltemiyorumda :(

    YanıtlaSil
  5. Bu 36 beden muhabbeti bir garip ama bana daha da garip gelen şey. Tamam ev güzel, ışıl ışıl ama evde pullu payetli kıyafetlerle çekilen fotograflar bende gerçeklik duygusunu silip götürüyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.