1. İSMAİL CEM TV ÖDÜLLERİ

Artık bizimde bir Emmy ödülümüz var. İsmail Cem TV Ödülleri'nin ilki yurdumda epey ses getirdi. Ödüllerin bolluğu, katılanların şıklığı, ardından yapılan spekülasyonlarıyla gelecek ödüle kadar konuşacak bol bol konu var. Geceye katılan yıldızların çoğu Özgür Masur kıyafetleriyle kırmızı halıyı renlendirdiler.

Nur Baysan ve Beren Saat Özgür Masur imzalı kıyafetleriyle..Nur Baysan'ın kıyafeti fazla bilindik çizgisiyle epey sıradan.

Ama Beren Saat'in tek omuz kıyafetindeki askı oynamaları çok hoş. Hiçbir mücevher takmayarakda en iyisini yapmış.

Dolunay Soysert de bir Özgür Masur elbiseyle katıldı. Taftanın kalitesi, işçilik ve omuzlara bayıldım bayıldım bayıldım..Tek kelimeyle olağanüstü.

Sedef Avcı'da bir başka Özgür Masur kıyafetiyle. Hoş ve zarif ama Dolunay'ın ki kadar etkilemedi beni. Burçin Terzioğlu'nu Emel Acar giydirmiş dersem sanırım kimse şaşırmaz. Tam bir felaket.

Cansu Dere ilk Hakan Yıldırım sandığım meğersem Beymen imzalı şahane bir kıyafetle gecenin en güzeli.

Rojda Demirer'de Özgür Masur imzalı elbisesiyle. Masur'un yaka ve omuz yaratıcılığı kusursuz. Böyle yeteneklerin isimleri John ya da George olsaydı şimdiye kadar dünyaca tanınan birçok designerımız olmuştu.

Kısacası bu bir Özgür Masur prodüksiyonu :)

Yorumlar

  1. özgür masur'un hastasıyım!
    allahtan artık insanlar adını sanını öğrendi, bir ara her yerde özgür mansur yazıyordu!:P

    bu arada beren'e bayıldım!
    nur aysan her zamanki gibi güvenli, risksiz, cici..

    YanıtlaSil
  2. Masur'un işleri çok iyiydi o gece, gerçekten. Rojda'daki o yaka-omuz olayı beni de yakaladı bi an :) güzel iş, konuşulmaya değer iş, budur!

    YanıtlaSil
  3. ben de pelincim yazsa da ben de sakisam diye beklemedeydim! kesinlikle ozgur masur br numara, ayni kirmizi halida birbirinden guzel bunca tasarim hem de bunca emekli tasarim cikarmak kolay degil!artik sinirotesi olma zamani geldi masur'un! beren saat'in elbisesine bayıldımmm! rojda'nınsa sırtı beni bitirdi. ve bence de cansu gecenin en elegan ve en guzel kadını!

    vee ozgur masur demisken bu haftasonu bi supriz yapiciiim isallah bi aksilik olmazsa:))

    YanıtlaSil
  4. aaaa buluşmamı var yoksa.. benden selam söyle lütfeen :) onu seviyoruzz !!

    YanıtlaSil
  5. aynen bende öyle düşünüyorum.Çok güzel tasarımları var Özgür MAsurun.Rojda Demirel de süper her zamanki gibi çok seviyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.